Tola Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ona taka malutka, moze zaszyla się gdzies ze strachu w ogrodzie:roll: Quote
halbina Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 znam ten ból... współczuję... ja mam doła... Quote
Czaka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nie mam pojęcia, czy to zamościanka, ale suczydło wygląda cudnie! Quote
ecci Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Pomocy:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-mam-na-imie-norka-juz-sie-znudzilam-wyrzuca-mnie-z-domu-126278/#post11357308 Quote
BIANKA1 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Doda się znalazła ; [SIZE=3]przed chwilą sama się znalazła . Szczekała pod drzwiami . Wróciła w szelkach i z kawałkiem smyczy tak jak wyszła :evil_lol: Wpadła do domu , sjadła i poszła spać , Córka mówi , że małpę ubije :mad::diabloti: Quote
ulvhedinn Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 NO!!!! :mad: Pięknie napędziła Wam stracha.... ale dobrze, że już jest mała zołzyna :evil_lol: Quote
Poker Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 UFFFFFF, ale ulga. Trzeba przyznać,że niebywale inteligentna jest ,skoro trafiła sama do domu,w którym tak krótko przebywała. A nie ma ona cieczki przypadkiem ?? :roll: Quote
BIANKA1 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Poker napisał(a):UFFFFFF, ale ulga. Trzeba przyznać,że niebywale inteligentna jest ,skoro trafiła sama do domu,w którym tak krótko przebywała. A nie ma ona cieczki przypadkiem ?? :roll: Nie mam pojecia . One miały isć w poniedziałek wieczorem do weta . Ale nie poszły , bo Doda sama sobie poszła Jeśli chodzi o szczeniaki to nadal 4 choć jestem w trakcie rozmów :cool3: Quote
NaamahsChild Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Super:multi: Znalazła się małpa mała! Quote
BIANKA1 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 GoskaGoska napisał(a):to Binak ile masz ewentualnych chétnych na psiaki, bo nie wiem czy robic ogloszenia jeszcze czy sie wstrzymac? Jedna osoba , która jeszcze 2 tygodnie temu umówiła sie na dzisiaj . Mieli wczesniej przyjechac , ale przeprowadzka sie opózniała . Czekam ...................:roll: Quote
GoskaGoska Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 to Binak ile masz ewentualnych chétnych na psiaki, bo nie wiem czy robic ogloszenia jeszcze czy sie wstrzymac? Quote
halbina Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 uuuuuuuuuuuuuufffffffff... szczęście! a za szczylki zaciskam kciuki! Quote
Tola Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dobrze ze mała znalazła się:lol: Jeden kłopot mniej:cool3: Quote
BIANKA1 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nie zgłosili się po szczyla . Za to wydałam 2 wieprze :cool3: Zawsze to coś :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Widziałam dziś jednego dzieciaka- wieelki!!!!! I okropniaście rozpieszczany.... Aha, mimo odrobaczania miał jeszcze robale, dostał kolejną dawkę. Całkiem możliwe, że się zgłosi ktoś jeszcze po stwora, bo wszyscy u Niedzielskich są zachwyceni paskudką :cool3: Quote
BIANKA1 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ulvhedinn napisał(a):Widziałam dziś jednego dzieciaka- wieelki!!!!! I okropniaście rozpieszczany.... Aha, mimo odrobaczania miał jeszcze robale, dostał kolejną dawkę. Całkiem możliwe, że się zgłosi ktoś jeszcze po stwora, bo wszyscy u Niedzielskich są zachwyceni paskudką :cool3: Dawaj jeszcze czterech chętnych :lol: Ja mówiłam , że trzeba je ponownie odrobaczyc . Rosną okropnie . Byłaś dumna , że to Twoje chrześniaki ?:cool3: Quote
Negri_2008 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 BIANKA1 napisał(a):Za to wydałam 2 wieprze :cool3: Już się więcej nie pomylę :evil_lol: Quote
halbina Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 jakby Wam tych domków juz zbywało, to Leoś jak ich braciszek wygląda :P Quote
GoskaGoska Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 dostalam zapytanie na maila czy pieski aktualne, oby ktos sensowny zadzwonil:roll: Quote
Poker Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 no,no Bianka jeszcze Cię oskarżą o hodowanie psów do walk :eviltong: Jakie te małe g.....waleczne, małe toto ,ale same chwaty :evil_lol: Quote
Recommended Posts