fizia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dodałam jeszcze ogłoszenia na e-zwierzak.pl zwierzeta.5aleja.pl petworld.pl Quote
oktawia6 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 całkiem ładne ma umaszczenie, jak pluszowy misio:) jak nieco podrósł to jest to bardziej widoczne, jak był małym oseskiem-to nie rzucało się w oczy Quote
NaamahsChild Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tak troszkę jak mały bernardynek:eviltong: Quote
GoskaGoska Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 przegládalam oferty na gumtree i cos Pandus zlecial to go wrzucilam co by byl na gorze:p na piesku moze dzis cię ktoś pokocha na zawsze Quote
BIANKA1 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 GoskaGoska napisał(a):przegládalam oferty na gumtree i cos Pandus zlecial to go wrzucilam co by byl na gorze:p na piesku moze dzis cię ktoś pokocha na zawsze Też mam nadzieje , że w końcu znajdzie super domek . Quote
halbina Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 znajdzie, Bianeczko! i to superaśny, zobaczysz... idzie czas cudów... Quote
anula1959 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Od dziś Paduś ma 1 gapia na allegro , może to TEN? Czas pokaże...;) Quote
oktawia6 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 tak to prawda-umaszczenie jak mini Bernardyn-na pewno Bianka wyda go w najlepsze ręce-jak ktoś pojawi się na horyzoncie-jestem pewna!;) Quote
GoskaGoska Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 moze to i lepiej ze by swieta przeczekal u ciebie, przynajmniej nie bédzie niechcienym prezentem Quote
BIANKA1 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Miałam telefon "- dzień dobry , ja z ogłoszenia , czy Panduś jest jeszcze ? -jest - a ile kosztuje ? -piesek zostanie wydany za darmo osobie , która spełni okreslone warunki -a jakie to warunki ? -A CO PANI PROPONUJE ? - mieszka z bratem i dzieckiem w wynajmowanym mieszkaniu . Dziecko ma 14 miesięcy , i chcemy mu kupic prezent pod choinke . - :crazyeye: chce pani kupic dziecku zywego pieska na prezent ? - tak. tylko wie pani , wszystkie sa takie wieksze i moga zrobic dziecku krzywdę , a Pandus jest malutki ................ - i chce pani dac 14 miesięcznemu dziecku żywego szczeniaczka pod choinke? -tak - wie pani , niech pani lepiej idzie do sklepu z zabawkami i kupi dziecku pluszowego pieska . -.................................dziekuję :evil_lol: " Az mojego TZa mało krew nie zalała :eviltong: chcecie numer tej osoby ? 667 245 908 ........a co mi tam . spiszcie sobie , a potem wykasuję :cool3: Quote
GoskaGoska Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :mad::mad::mad::mad::mad: co za ludzie, panuds malutki to krzywdy nie zrobi, a jak panus urosnie???A jak szczeniak szpilakami ząbkami złapie dziecko za rękę i będzie płacz to Panus pojdzie do kosza :angryy: co za brak fantazji, ludzka glupota nie zna granic :shake: Quote
halbina Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 śliczne gwiazdki... śliczny Panduś... Quote
oktawia6 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='BIANKA1'] Miałam telefon "- dzień dobry , ja z ogłoszenia , czy Panduś jest jeszcze ? -jest - a ile kosztuje ? -piesek zostanie wydany za darmo osobie , która spełni okreslone warunki -a jakie to warunki ? -A CO PANI PROPONUJE ? - mieszka z bratem i dzieckiem w wynajmowanym mieszkaniu . Dziecko ma 14 miesięcy , i chcemy mu kupic prezent pod choinke . - :crazyeye: chce pani kupic dziecku zywego pieska na prezent ? - tak. tylko wie pani , wszystkie sa takie wieksze i moga zrobic dziecku krzywdę , a Pandus jest malutki ................ - i chce pani dac 14 miesięcznemu dziecku żywego szczeniaczka pod choinke? -tak - wie pani , niech pani lepiej idzie do sklepu z zabawkami i kupi dziecku pluszowego pieska . -.................................dziekuję :evil_lol: " Az mojego TZa mało krew nie zalała :eviltong: chcecie numer tej osoby ? 667 245 908 ........a co mi tam . spiszcie sobie , a potem wykasuję :cool3: tia.....to co klepie na wielu wątkach-gdzie są szczeniaczki do adopcji-nie wydawac teraz psów! nie wyadoptowywac kilka dni przed tą durną choinką-wstrzymac się i dopiero po nowym roku uderzyc-a ile psów ze schronis biorą jako żywe maskoty dla bachorów? mnóstwo! tam się nikt nie pyta-przychodzi i bierze:angryy: Quote
GoskaGoska Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 to prawda schroniskowe adopcje lecą jak popadnie, nikt nie pyta, nikt nie odmawia :shake: Quote
Dorothy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='BIANKA1'] Bianka jakie Ty ladne umiesz robic, o rety :loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Dorothy']Bianka jakie Ty ladne umiesz robic, o rety :loveu: Fizia mi pokazała :loveu: Glitterfy.com - MySpace Glitter Graphics Quote
BIANKA1 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dorothy napisał(a):wooow, swietne, tam jest duzo fajnych trickow:-) jakich ?:cool3: Quote
Dorothy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 wooow, swietne, tam jest duzo fajnych trickow:-) Quote
Dorothy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 BIANKA1 napisał(a):jakich ?:cool3: no moga byc swiecace napisy migocace i takie tam Quote
figa33 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Panduś do domu! On jest bardzo ładny , ma śliczne umaszczenie i ten nosek w kropki..:loveu: I zdaje się ,że miał najfajniejszy charakter z całej ósemki Quote
Recommended Posts