halbina Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 no już kilka razy czytałąm o ratlerku/ratlerkach nawet... wątek ma/mają? Quote
Poker Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 śliczne te kluchy :loveu:,czyli jeszcze 4 szukają domku.Jakoś przegapiłam tego czwartego :roll: Quote
GoskaGoska Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 nr 1 to Kiki na gumtree i kupiepsa.pl Gufi na gumtree i kupiepsa.pl oraz aldi na kupiepsa Quote
BIANKA1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 GoskaGoska napisał(a):nr 1 to Kiki na gumtree i kupiepsa.pl On jest strasznie cykorowaty . Dla niego musi byc dom specjalnej troski . Jest piękny :loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Gufi przy nich wyglada jak by byl z innego miotu a nie rodzenstwo Quote
BIANKA1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 GoskaGoska napisał(a):Gufi przy nich wyglada jak by byl z innego miotu a nie rodzenstwo On jest najmniejszy , ale najlepiej ssał z całej ósemki . Nie było mamlania , odpoczywania , zastanawiania . Smok do dzioba i do dna :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ślicznie im się "uroda" rozłożyła ;) Jedne są bardziej haszczakowate, a drugie bardziej on-kowate :lol: Quote
BIANKA1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Negri_2008 napisał(a):Ślicznie im się "uroda" rozłożyła ;) Jedne są bardziej haszczakowate, a drugie bardziej on-kowate :lol: Pewnie jedne po mamusi , a inne po tatusiu :lol: Quote
AMIGA Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Wyglądaja na święęęte aniołeczki. :loveu: Quote
Negri_2008 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Mago rzeczywiście wygląda jak anioł a wcale taki nie jest :evil_lol: Ten psiak ma taki uroczy pyszczek, że nie mogę przestać na niego patrzeć :loveu: Gdyby nie to, że jestem potrójnie zapsiona ( moja dwa ogony plus trzeci rodziców na przedłużającym się tymczasie :diabloti: ) już bym pukała do Bianki drzwi po niego ;) U mnie by nie podskoczył, bo miałby surowego wychowawcę, mojego Dingusia, 13-letniegi dziadzia kochanego :lol:. ps.s wczoraj wieczorem pokazałam foty maluchów mojej córce. Powiedziała OOO! Jakie śliczne prosiaczki :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 proszę czasem podniesć bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-moich-10-tymczasowiczow-zapraszam-126112/#post11346681 dziekuję :loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ciotki , pomóżcie mi dojsć , która to partia szczeniąt Dostałam taka wiadomosc Witamy Tu Magda i Mateusz, przesyłamy fotki naszej pociechy którą adoptowaliśmy z pani ośrodka pod koniec kwietnia. Nasza sunia jest zdrowa i pełna wigoru. Energią obdzieliła by awet kilka piesków. Jest podobna do manchester terriera. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz za wszystko dziękujemy. Meggy ma teraz prawie 9 miesięcy. to nie jest czasem zamościanka ? Quote
Poker Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 a to nie jest psiak z tej partii,którą wiozła Mrówa i samochód jej padł? A swoją drogą to bardzo miłe takiego mejla dostać :lol: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Poker napisał(a):a to nie jest psiak z tej partii,którą wiozła Mrówa i samochód jej padł? A swoją drogą to bardzo miłe takiego mejla dostać :lol: Właśnie tak sie zastanawiam . Tam tez takie były . Już durnieje , tyle miałam tych szczeniaków :roll: Jest prześliczna . Miło dostać taka wiadomosc :loveu: Quote
GoskaGoska Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kikiego dalam na interentową auto giełdę, ale za 3,9zl drukują jak by ktos mial ochotę, zaraz jeszcze go gdzie wrzucę , bo chyba cos nikt znow nie dzwoni :shake: Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Wczoraj dzwonił pan z autogiełdy z Namysłowa . Ja dałam znowu do Wyborczej . Quote
AMIGA Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Zobaczycie, że nie dzwonią, nie dzwonią, a potem naraz będzie kilka telefonów. Trzymam kciuki :p Quote
Negri_2008 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 AMIGA napisał(a):A jak tam wypadł "egzamin" Asienki? Był jakiś ciąg dalszy rozmów "na szczycie"? ;) Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Negri_2008 napisał(a):Był jakiś ciąg dalszy rozmów "na szczycie"? ;) Tak , ale nic z tego . Asieńka chce małego pieska , który bedzie zawsze mały. Ja nie mogę tego zagwarantować . Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 DODA UCIEKŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wieczorem uciekła zieciowi Doda , Przegryzła smycz i nawiała . nie mozemy jej znaleść ma na sobie zielone szelki i kawałek czerwonej smyczy :-(:-(:-( prosze o pomoc z poszukiwaniach , plakatowaniu wrocław -wojnów- strachocin Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='GoskaGoska']Bianka wrzuci jakies zdjécie Dody jeszcze nie robiłam jej odzielnych zdjec , jest taka jak dziadek http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginela-suczka-mix-ratlerka-wroclaw-126198/#post11353069 to jest Doda , zdjecie jest jak ja przepakowayśmy w Miliczu , Tez nam uciekła .dlatego nawet po ogrodzie chodziła w szelkach i na smyczy Quote
Poker Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 może wziąć na wabia drugą sunię ze sobą ,może wylizie do niej z jakiegoś zakamarka. Współczuję :-( Quote
BIANKA1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Poker napisał(a):może wziąć na wabia drugą sunię ze sobą ,może wylizie do niej z jakiegoś zakamarka. Współczuję :-( Też o tym myślałam :shake: Quote
Recommended Posts