Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaa.................ten ................:mad::evil_lol:
To zbój , rozrabiak . Ten drugi podobny taki sam łotrzyk .Oni tylko do doświadczonego domu . Utworzyli tandem bandytos . Gryzą innych , skacza na nich , dominuja rodzeństwo . Nie uznaja gestu poddaństwa . Gryza pomimo wrzasków rodzeństwa :roll:. Wczoraj p Doktor potwierdziła nasze obserwacje . Obaj malcy maja ciężkie charaktery . Ludzie o nich pytaja , ale to szczeniaki nie dla kazdego . Maja 5 tygodni a gryzą , szczekaja i tłamszą innych . Na mnie też warczą , chyba chcą mnie sobie ustawić :evil_lol:

Posted

OOOO, nie spodziewałam się takiego charakterku. Nieźle jak na 5 tygodni. :crazyeye::evil_lol:
I nie zauważyłam w tym uroczym tłoku, że jest dwóch podobnych, urokliwych braciszków. Trzymam za nich mocno kciuki (za resztę też) żeby dom właściwy się znalazł.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Jutro odwożę pandusia owieczkę , a na dzisiaj mam zapowiedziana wizyte Zobaczymy co z tego wyniknie :roll:

ojej,mojego Pandusia :evil_lol:,oby miał dobry domek, bo jak nie to :mad:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ja z rana dostalam zaytanie, ale jak byk napisane ze pieski nie rasowe - a w zapytaniu jaka to rasa :mad:.

tiaaaaa...jednak to prawda, że umiejetność czytania ( ze zrozumieniem :evil_lol: ) ułatwia życie :evil_lol:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Ponowilam allegro malucham tylko juz napialam ze 4 chlopcow do adopcji

Bardzo dziękuję :loveu:
Dzisiaj mam rano zawiesć świnki na dworzec , a o 14 pandusia .
Reszta , czyli połowa , jeszcze nie ma domków .
Mam jakies tam ustalenia i czekam na wieczorne wizyty .

Posted

Nie oddałam Pandusia :roll: Pani się spózniła i zadzwoniła , żeby go zostawic u siostry w warsztacie :cool3: Mało ze tam zimno jak cholera , to jeszcze bez umowy bo nie bedę czekała aż sie Pani zjawi :angryy:Zabrałam Pandusia i wróciłam do domu .
Teraz czekamy , bo jestesmy umówieni z państwem z Ząbkowic :p