Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale z mojego mikulinka sie zadymiarz zrobil hihi.
jak przeszkadza, to moja propozycja caly czas aktualna, biore go od reki, slodziaczka mojego ukochanego.

ps. kasa doszla w tempie ekspresowym :lol: fajnie
dalej szukam domow dla pozostalych rzeczy... :razz:

Posted

[quote name='irysek']ale z mojego mikulinka sie zadymiarz zrobil hihi.
jak przeszkadza, to moja propozycja caly czas aktualna, biore go od reki, slodziaczka mojego ukochanego.

ps. kasa doszla w tempie ekspresowym :lol: fajnie
dalej szukam domow dla pozostalych rzeczy... :razz:

Chyba bedziesz musiała go zabrac razem z moim TZem , a to Ci sie nie opłaca :evil_lol:

Posted

A w tej całej zadymie pokazał się "mój Puniaczek" i to calkiem, całkiem spokojny! A tyle pisałaś o nim, że taki łobuz, że nieobliczalny. A on taki grzeczniutki, ani nie szczeknął!! Moja ślicznota:loveu:

Posted

Bianka jakbys miala jakies telefony w sprawie szczeniąt to pamiętaj o tej dziesiejszej znajdzie, trochę podrośniety, ale moze się ktoś skusi, wypytaj odrazu, bo moja bratowa nie ma doswiadczenie i nie wiedziałaby o co zapytac. dodałam trochę jego zdjęć na wątku , moze przez twoje kluski znajdzie w pare dni domek :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-ratunku-n-cito-ok-4miesieczny-szczeniak-z-ulicy-co-robic-z-nim-126483/ a moze jakaś ciotka mogłaby mu dać DT - ja opłacam szczepianie, robię ogloszenia, kupię karmę, zeby tylko mial dach nad glową, bo u bratowej moze byc króciutko

Posted

to jak meza to i tigerka. hoho jeszcze by mnie o klonowanie posadzili, jakby 3 identyczny kot sie na drobnera pojawil hehe.

ale co tam. biore cale trio. (meza upchne w rowerowni badz suszarni) :diabloti:

Posted

zawsze jak tu zaglądam czuję się jak w dobrej angielskiej fundacji: zawodowo i mnożko:evil_lol:
Amiga adoptowałaś maluszka od Bianki?:razz:
czyli został jeden? oj płakac będzie-może go z resztą połączyc? albo jakieś radyjko mu wstawic do kojca, misia do przytulenia-albo córkę usadzic jako żywego misia:evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
Świety Mikołaj przyniósł domek... Misi... :lol: Życzymy maluszkowi, żeby Mikołaj pamietał i o nim! :loveu:

Wspaniale :multi:
Po Gufiego jest kolejka , ale kto wie co bedzie :cool3::evil_lol:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
super ze choc te male szczylki znajdują domki :lol:

Jak mi sie skończa , to bedę odsyłała na ten telefon do ogłoszenia . Mam mówic , ze szczyl zostanie dowieziony do Wrocka ? Bo on teraz w Brzegu Dolnym , Tak ?

Posted

Gufi pojechał . Bedzie mieszkał w Kłodzku w domku z ogrodem . Państwo zachwyceni .
Tym sposobem cała ósemka jest w nowych domkach .:loveu:

Bardzo dziękuje Wszystkim za pomoc finansową , materialną ogłoszenia oraz wsparcie duchowe :loveu:
Bez Was nie dała bym rady .
Zwłaszcza w pierwszym tygodniu , kiedy nie mogłam sie pozbierać :lol: