GoskaGoska Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Po tych twoich filmikach coraz bardziej przekonuje się w tym , ze nie ma jak duże psy :p, bo te twoje kudłate maluchy to nieźle szczekliwe :roll: Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 halbina napisał(a):to co tam jeszcze zostało u Was? :cool3: Ze szczeniat Gufi :lol: Quote
halbina Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 to co tam jeszcze zostało u Was? :cool3: Quote
irysek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ale z mojego mikulinka sie zadymiarz zrobil hihi. jak przeszkadza, to moja propozycja caly czas aktualna, biore go od reki, slodziaczka mojego ukochanego. ps. kasa doszla w tempie ekspresowym :lol: fajnie dalej szukam domow dla pozostalych rzeczy... :razz: Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='irysek']ale z mojego mikulinka sie zadymiarz zrobil hihi. jak przeszkadza, to moja propozycja caly czas aktualna, biore go od reki, slodziaczka mojego ukochanego. ps. kasa doszla w tempie ekspresowym :lol: fajnie dalej szukam domow dla pozostalych rzeczy... :razz: Chyba bedziesz musiała go zabrac razem z moim TZem , a to Ci sie nie opłaca :evil_lol: Quote
nakkia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 bohatera czyli Guffiego tak? Guffi to ten? Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Tak , ta sierotka maleńka jeszcze jest bez domku :p Quote
AMIGA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A w tej całej zadymie pokazał się "mój Puniaczek" i to calkiem, całkiem spokojny! A tyle pisałaś o nim, że taki łobuz, że nieobliczalny. A on taki grzeczniutki, ani nie szczeknął!! Moja ślicznota:loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Puniek ostatnio trochę zmądrzał :lol: Gufi siedzi w kojcu sam . Nie piszczy , nie rozrabia . Pierwszy raz w zyciu bedzie sam spał . Bidulek maleńki :roll: Quote
GoskaGoska Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bianka jakbys miala jakies telefony w sprawie szczeniąt to pamiętaj o tej dziesiejszej znajdzie, trochę podrośniety, ale moze się ktoś skusi, wypytaj odrazu, bo moja bratowa nie ma doswiadczenie i nie wiedziałaby o co zapytac. dodałam trochę jego zdjęć na wątku , moze przez twoje kluski znajdzie w pare dni domek :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-ratunku-n-cito-ok-4miesieczny-szczeniak-z-ulicy-co-robic-z-nim-126483/ a moze jakaś ciotka mogłaby mu dać DT - ja opłacam szczepianie, robię ogloszenia, kupię karmę, zeby tylko mial dach nad glową, bo u bratowej moze byc króciutko Quote
irysek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 to jak meza to i tigerka. hoho jeszcze by mnie o klonowanie posadzili, jakby 3 identyczny kot sie na drobnera pojawil hehe. ale co tam. biore cale trio. (meza upchne w rowerowni badz suszarni) :diabloti: Quote
oktawia6 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 zawsze jak tu zaglądam czuję się jak w dobrej angielskiej fundacji: zawodowo i mnożko:evil_lol: Amiga adoptowałaś maluszka od Bianki?:razz: czyli został jeden? oj płakac będzie-może go z resztą połączyc? albo jakieś radyjko mu wstawic do kojca, misia do przytulenia-albo córkę usadzic jako żywego misia:evil_lol: Quote
halbina Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Świety Mikołaj przyniósł domek... Misi... :lol: Życzymy maluszkowi, żeby Mikołaj pamietał i o nim! :loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 halbina napisał(a):Świety Mikołaj przyniósł domek... Misi... :lol: Życzymy maluszkowi, żeby Mikołaj pamietał i o nim! :loveu: Wspaniale :multi: Po Gufiego jest kolejka , ale kto wie co bedzie :cool3::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 GoskaGoska napisał(a):super ze choc te male szczylki znajdują domki :lol: Jak mi sie skończa , to bedę odsyłała na ten telefon do ogłoszenia . Mam mówic , ze szczyl zostanie dowieziony do Wrocka ? Bo on teraz w Brzegu Dolnym , Tak ? Quote
GoskaGoska Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 super ze choc te male szczylki znajdują domki :lol: Quote
Poker Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 to czekamy na najlepszy domek dla malucha.:evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Tak jak coś to będzie dowieziony do Wrocławia , oby tylko domek się znalazl Quote
BIANKA1 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No i Państwo zadzwonili , ze juz jadą . Mają kawał drogi i nie znają Wrocławia , ale chyba dojadą :cool3::evil_lol: Quote
Poker Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 CZYLI OSTATNI MALUCH ZNALAZł DOMEK? :multi::multi: Quote
BIANKA1 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Poker napisał(a):CZYLI OSTATNI MALUCH ZNALAZł DOMEK? :multi::multi: Mam nadzieje , bo jeszcze nie dojechali . Quote
BIANKA1 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Gufi pojechał . Bedzie mieszkał w Kłodzku w domku z ogrodem . Państwo zachwyceni . Tym sposobem cała ósemka jest w nowych domkach .:loveu: Bardzo dziękuje Wszystkim za pomoc finansową , materialną ogłoszenia oraz wsparcie duchowe :loveu: Bez Was nie dała bym rady . Zwłaszcza w pierwszym tygodniu , kiedy nie mogłam sie pozbierać :lol: Quote
Recommended Posts