Soema Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 BIANKA1 napisał(a):. Pani doktor potwierdziła , że malcy to mieszanka haski i chyba ONka Potwierdziła tez nasze obserwacje charakterów szczyli . O matko te kluchy takie duże będą :crazyeye: się nie spodziewałam.. :oops: Quote
BIANKA1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 irysek napisał(a):no to superasnie. zostala juz "tylko" :eviltong: piateczka. a niedlugo czworeczka, super. Tylko :evil_lol: Quote
halbina Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Cieszę sie z trzech dobrych domków i uszczęśliwionych dobrych ludzi, którzy znaleźli swego przyjaciela i z tego, że maluchy mają wzięcie! Quote
halbina Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 wrzućcie fotki tych adoptowanych i osobno tych, które teraz szukają domków... Quote
irysek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 no wlasnie halbina, wyjelas mi to z ust. nie smialam prosic, bo w glowie juz mi sie zaklepalo, ze bianka nie ma na nic czasu, wiec i na to by nie miala. ale jak ma juz TYLKO :eviltong: 5 sztuk, to powinna chwilke znalezc. hihi Quote
BIANKA1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 halbina napisał(a):wrzućcie fotki tych adoptowanych i osobno tych, które teraz szukają domków... w nowym domu suczka sunia z niebieskim oczkiem piesek Quote
GoskaGoska Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 hm to zostaly same chlopaki ...teraz jak sunie to towar deficytowy to pewnie o sunie się będę pytac :mad: no moze się mylę. to Pestka, Luka i trzeci piesek ...mam nadzieję, ze będą fotki jak psiaki dorosną Quote
BIANKA1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja też mam nadzieje , bo jestem bardzo ciekawa tych haszczaków :lol: Quote
halbina Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ja! ja! ja pierwsza napisałam, że to mixy husky! :evil_lol: a jakby ktoś ze Śląska pytał o suczki, to pamiętajcie o mnie! jesteście mi winne jeden kontakt przynajmniej... ;) Quote
BIANKA1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 halbina napisał(a):ja! ja! ja pierwsza napisałam, że to mixy husky! :evil_lol: a jakby ktoś ze Śląska pytał o suczki, to pamiętajcie o mnie! jesteście mi winne jeden kontakt przynajmniej... ;) Jasne że pamietam :lol: Quote
NaamahsChild Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A mnie jeśli chodzi o Śląsk i o Wrocław. Właśnie, Bianeczko, to jak mam pomóc?:razz: Quote
BIANKA1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 NaamahsChild napisał(a):A mnie jeśli chodzi o Śląsk i o Wrocław. Właśnie, Bianeczko, to jak mam pomóc?:razz:. Często jeżdzisz na Śląsk ? Bo może bedzie potrzebny transport dla Kamy .:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kama-pilnie-szuka-domu-wroclaw-prosze-o-ogloszenia-124166/index7.html#post11312873 Quote
Poker Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Gratulacje,3 maluchy w domkach :multi:. Ciekawe do kogo trafi mój faworyt Panduś? Quote
NaamahsChild Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja jadę w przyszłym tyg, a moja kumpela z mieszkania co tydzień. Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Naamahs to fajnie wiedzieć . Jak by co ................:cool3: Czy ja napisałam że odebrałam od ULV paczke od Koreni ??? Odebrałam , dziękuję , wsypałam stadu do michy i zostało skonsumowane :multi: Pandus -owieczek ma jechac do domku na sepollnie w czwartek . :lol: Zobaczymy . Jeszcze fizycznie nie odczuwam ubytku szczeniorów . Karmowo też nie , bo choć jest ich mniej , to z każdym dniem jedzą więcej . Dałam też państwu nr 2 i 3 po woreczku RC na poczatek , żeby im karmy nie zmieniali gwałtownie . Pani z kliniki nie dałam bo zapomniałam , ale pani doktor z którą przyjechali napewno cos pokombinuje .Mówiłam czym karmie , ale w zamieszaniu zapomniałam dac paczuszkę . Dwom pozostaym domkom napisałam również w umowie jaka to ma byc karma , żeby nie zapomnieli . Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 GoskaGoska napisał(a):mam nadzieje, ze od adoptyjacych pobierasz kosztych chocby odrobaczenia. Ja to sié matrwie ze maluszki nie szczepione a ludzie zaczná z nim spacerowac :shake: oby byly zdrowe Nic nie pobieram . Nie dostałam nawet tradycyjnej złotówki :roll::oops: To nic nowego .Wykupiłam swinki od terrarysty , zapłaciłam za nie , wyleczyłam , a teraz rozdaje za darmo :cool3: Ja mam dryg do interesów :evil_lol: Nie będa z nimi spacerować . Mówiłam im o wszystkim i maja w umowie napisane , że za tydzień maja z nimi isć na szczepienie . Nie mogę ich zaszczepić , bo szczepi się 6 tyg i potem przez 10 dni nie można ich wydawac do nowych domów. No i jedna szczepionka kosztuje 50 zł . Jak wybłagam to 40 . Quote
GoskaGoska Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 mam nadzieje, ze od adoptyjacych pobierasz kosztych chocby odrobaczenia. Ja to sié matrwie ze maluszki nie szczepione a ludzie zaczná z nim spacerowac :shake: oby byly zdrowe Quote
Poker Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ludzie nie dają pieniedzy ,bo nie wiedza na jakiej zasadzie DT funkcjonują,trzeba prowadzić akcję uświadamiająca :evil_lol: Czyli Panduś jedzie na Sępolno ? Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Poker napisał(a): Czyli Panduś jedzie na Sępolno ? Panduś sierotka i doopa wołowa ma jutro jechac , jak dobrze pójdzie :evil_lol: Niech go zabieraja , bo to ofiara losu , braciszek do bicia , półtora nieszczęścia :roll::cool3: Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Poker napisał(a):ojej,mój malutki ,a co on taki ciapa? Straszna ciapa . Pani dzwoniła . W piatek na 14 zawiozę pieska w okolice smętnej . Tam sie umówiłysmy :lol: Quote
AMIGA Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bianko, a mówiłam, mówiłam, że jak się rozdzwonią to poleci jak z bicza strzelił.:multi: Ani się obejrzysz, a już będziesz miala miejsce na następne (nie bij, nie bij ):oops::stop::buzi: Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Chodżcie chłopaki . Mamusia dała czysty podkład na sikanie :multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts