Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
.
Pani doktor potwierdziła , że malcy to mieszanka haski i chyba ONka
Potwierdziła tez nasze obserwacje charakterów szczyli .

O matko te kluchy takie duże będą :crazyeye: się nie spodziewałam.. :oops:

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wlasnie halbina, wyjelas mi to z ust. nie smialam prosic, bo w glowie juz mi sie zaklepalo, ze bianka nie ma na nic czasu, wiec i na to by nie miala.

ale jak ma juz TYLKO :eviltong: 5 sztuk, to powinna chwilke znalezc. hihi

Posted

hm to zostaly same chlopaki ...teraz jak sunie to towar deficytowy to pewnie o sunie się będę pytac :mad: no moze się mylę.
to Pestka, Luka i trzeci piesek ...mam nadzieję, ze będą fotki jak psiaki dorosną

Posted

ja! ja! ja pierwsza napisałam, że to mixy husky! :evil_lol:
a jakby ktoś ze Śląska pytał o suczki, to pamiętajcie o mnie! jesteście mi winne jeden kontakt przynajmniej... ;)

Posted

halbina napisał(a):
ja! ja! ja pierwsza napisałam, że to mixy husky! :evil_lol:
a jakby ktoś ze Śląska pytał o suczki, to pamiętajcie o mnie! jesteście mi winne jeden kontakt przynajmniej... ;)

Jasne że pamietam :lol:

Posted

Naamahs to fajnie wiedzieć . Jak by co ................:cool3:
Czy ja napisałam że odebrałam od ULV paczke od Koreni ???
Odebrałam , dziękuję , wsypałam stadu do michy i zostało skonsumowane :multi:

Pandus -owieczek ma jechac do domku na sepollnie w czwartek . :lol: Zobaczymy .
Jeszcze fizycznie nie odczuwam ubytku szczeniorów . Karmowo też nie , bo choć jest ich mniej , to z każdym dniem jedzą więcej . Dałam też państwu nr 2 i 3 po woreczku RC na poczatek , żeby im karmy nie zmieniali gwałtownie . Pani z kliniki nie dałam bo zapomniałam , ale pani doktor z którą przyjechali napewno cos pokombinuje .Mówiłam czym karmie , ale w zamieszaniu zapomniałam dac paczuszkę .
Dwom pozostaym domkom napisałam również w umowie jaka to ma byc karma , żeby nie zapomnieli .

Posted

GoskaGoska napisał(a):
mam nadzieje, ze od adoptyjacych pobierasz kosztych chocby odrobaczenia. Ja to sié matrwie ze maluszki nie szczepione a ludzie zaczná z nim spacerowac :shake: oby byly zdrowe

Nic nie pobieram . Nie dostałam nawet tradycyjnej złotówki :roll::oops:
To nic nowego .Wykupiłam swinki od terrarysty , zapłaciłam za nie , wyleczyłam , a teraz rozdaje za darmo :cool3:
Ja mam dryg do interesów :evil_lol:
Nie będa z nimi spacerować . Mówiłam im o wszystkim i maja w umowie napisane , że za tydzień maja z nimi isć na szczepienie .
Nie mogę ich zaszczepić , bo szczepi się 6 tyg i potem przez 10 dni nie można ich wydawac do nowych domów.
No i jedna szczepionka kosztuje 50 zł . Jak wybłagam to 40 .

Posted

ludzie nie dają pieniedzy ,bo nie wiedza na jakiej zasadzie DT funkcjonują,trzeba prowadzić akcję uświadamiająca :evil_lol:
Czyli Panduś jedzie na Sępolno ?

Posted

Poker napisał(a):

Czyli Panduś jedzie na Sępolno ?

Panduś sierotka i doopa wołowa ma jutro jechac , jak dobrze pójdzie :evil_lol:
Niech go zabieraja , bo to ofiara losu , braciszek do bicia , półtora nieszczęścia :roll::cool3:

Posted

Bianko, a mówiłam, mówiłam, że jak się rozdzwonią to poleci jak z bicza strzelił.:multi:
Ani się obejrzysz, a już będziesz miala miejsce na następne (nie bij, nie bij ):oops::stop::buzi: