Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kosmyczek Kamyczek napisał(a):
Są wspaniałe!!!!:) I kto mi powie,że nie widac po pyszczku, czy to suczka czy piesek, juz po oczkach widać:)
Bianko! Przeslij mi na PW konto, pieniązki z bazarku wpłynęły!

Zaraz prześlę , dziekuje :lol:

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Dzisiaj telefon dzwoni na okrągło :cool3:
Parę osób ma przyjechac na rozmowy . Zobaczymy co z tego wyniknie .

Bianko , z jakich ogłoszeń masz najwięcej telefonów?

Posted

No to sie wyjaśniło .
Wszyscy dzwonia i chca Aldiego , Luka albo Mago :evil_lol:
Zanim załapałam to nie wiedziałam o co chodzi . W dodatku wmawiaja mi , że Aldi to kobieta :cool3::diabloti:

Posted

no wiac potrzebe byly ogloszenia pojedyncze, chociaz mozesz mowic ze jest duzy wybor bo ja wszystkim nie robilam ogloszen pojedynczo tylko chyba 3 albo 4 :) A pisalam ze nazwalaM je do ogloszen, I jak tak po imionach dzwonia to znaczy ze albo gumtree albo kupiepsa.pl bo tam dawala je pojedynczo. widac pojedyncze ogloszenia bardziej przemawiaja do ludzi

Posted

Gufi ma imie adekwatne do swojego wyglądu :evil_lol:
Wielkie dzieki za ogłoszenia :loveu:
Jutro jestem umówiona z państwem od Halbiny i od ULV .Jest szansa , że 2 szczylki znajda domki :lol:
Jest wielce prawdopodobne , że w czwartek pojedzie do domku Albi .
Już ze 100 razy dzwonili państwo . nagadalismy się , nawymieniali maili :cool3:
To by były 3 sztuki . Jeszcze tylko 5 :evil_lol:

Posted

Bianka moze ty reszte ponazywaj sama ,zebys wiedziala jakie masz psy w domu i o ktorego dzwonia:lol: zaraz spojrze ktory nie ma ogloszen , bo juz sie w nich troche gupié:oops:

to dalam Pestkę jeszcze na kupiepsa i gumtree

Posted

Wpłynęło 40 zł. za bazarek Kosmyczka -Dziękuje :loveu:
Odebrałam wiadro 5 kg karmy Mera dog welpmix . To karma z mlekiem dla szczeniąt do 8 tygodnia zycia . Nie wiem kto to wysłał , ale bardzo sie przyda bo juz nie bedę musiała mleka kupowac . Bardzo dziękuję :loveu:
Czekam teraz na wizyty i ewentualne adopcje . Umówione są 3 rodziny na 19 godzine :lol:

Posted

Do nowgo domku pojechały obie dziewczyny i bury tłusty chłopaczek .
Z polecenia ULV przyjechali państwo w towarzystwie wetki znawcy haszczaków .
Pani doktor potwierdziła , że malcy to mieszanka haski i chyba ONka
Potwierdziła tez nasze obserwacje charakterów szczyli . Pochwaliła nas i popodziwiała :loveu:
Druga suńka pojechała do państwa w średnim wieku bo właśnie przeprowadzili sie do domku i mogli sobie pozwolic na pieska .
Chłopaczek pojechał do państwa z polecenia Halbiny . Państwo mieli psa od 4 tygodnia życia , który w wieku 2 lat odszedł na guza mózgu .
Wszyscy bardzo mili . Z pierwszym panstwem nie podpisałam umowy , bo ULV sobie podpisze bo ich dobrze zna , a u mnie był straszny młyn :lol:
Jeszcze panda bernejczykowata ma jechac do domku w czwartek i fajrant . Reszta chetnych nie zaliczyła egzaminu :oops: