BIANKA1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kosmyczek Kamyczek napisał(a):Są wspaniałe!!!!:) I kto mi powie,że nie widac po pyszczku, czy to suczka czy piesek, juz po oczkach widać:) Bianko! Przeslij mi na PW konto, pieniązki z bazarku wpłynęły! Zaraz prześlę , dziekuje :lol: Quote
fizia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 BIANKA1 napisał(a):Dzisiaj telefon dzwoni na okrągło :cool3: Parę osób ma przyjechac na rozmowy . Zobaczymy co z tego wyniknie . Trzymam kcuki!!!! Quote
figa33 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 BIANKA1 napisał(a):Dzisiaj telefon dzwoni na okrągło :cool3: Parę osób ma przyjechac na rozmowy . Zobaczymy co z tego wyniknie . Bianko , z jakich ogłoszeń masz najwięcej telefonów? Quote
AMIGA Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :multi::multi:Wiedziałam, wiedziałam :multi::multi: Trzymam kciuki żeby to było TO Quote
BIANKA1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 figa33 napisał(a):Bianko , z jakich ogłoszeń masz najwięcej telefonów? Nie pytałam :oops: Jutro maja przyjechac państwo z polecenia ULV :lol: Quote
BIANKA1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 No to sie wyjaśniło . Wszyscy dzwonia i chca Aldiego , Luka albo Mago :evil_lol: Zanim załapałam to nie wiedziałam o co chodzi . W dodatku wmawiaja mi , że Aldi to kobieta :cool3::diabloti: Quote
GoskaGoska Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no wiac potrzebe byly ogloszenia pojedyncze, chociaz mozesz mowic ze jest duzy wybor bo ja wszystkim nie robilam ogloszen pojedynczo tylko chyba 3 albo 4 :) A pisalam ze nazwalaM je do ogloszen, I jak tak po imionach dzwonia to znaczy ze albo gumtree albo kupiepsa.pl bo tam dawala je pojedynczo. widac pojedyncze ogloszenia bardziej przemawiaja do ludzi Quote
fizia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 To ja zrobiłam dla odmiany suni - żeby było wiadomo o kogo chodzi, napisałam, że nazywa się Pestka - ale to oczywiście można zmienić:) Tekst pozwoliłam sobie skopiować. A na Cafeanimal dodałam nowe zdjęcia Przecudna PESTKA (5 tygodni) prosi o Domek! Quote
fizia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 I Gufi :) Uroczy GUFI (5 tygodni) szuka Domku! Quote
BIANKA1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Gufi ma imie adekwatne do swojego wyglądu :evil_lol: Wielkie dzieki za ogłoszenia :loveu: Jutro jestem umówiona z państwem od Halbiny i od ULV .Jest szansa , że 2 szczylki znajda domki :lol: Jest wielce prawdopodobne , że w czwartek pojedzie do domku Albi . Już ze 100 razy dzwonili państwo . nagadalismy się , nawymieniali maili :cool3: To by były 3 sztuki . Jeszcze tylko 5 :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Bianka moze ty reszte ponazywaj sama ,zebys wiedziala jakie masz psy w domu i o ktorego dzwonia:lol: zaraz spojrze ktory nie ma ogloszen , bo juz sie w nich troche gupié:oops: to dalam Pestkę jeszcze na kupiepsa i gumtree Quote
anhata Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Pieski szybko znajdą domek :) trzymam kciuki :) Quote
halbina Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hurtowo bierzesz i chyba hurtowo wydasz... a mnie dogadywałaś, że u mnie schodzą jak świeże bułeczki... :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 U mnie cały czas jeszcze komplet :lol:Zanim je wszystkie wydam to troche potrwa :roll: Quote
Poker Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 super,coś się zaczyna ruszac w temacie :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 to dzis Mago oraz Gufi na kupiepsa :p Quote
BIANKA1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 GoskaGoska napisał(a):to dzis Mago oraz Gufi na kupiepsa :p Super :loveu: Dzisiaj telefon nie dzwoni , ale na wieczór mam umówione 2 rodziny . Zobaczymy co z tego wyjdzie . Quote
GoskaGoska Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 hehehe ciotka a ty juz z rana chciałabys telefony o adopcje :eviltong: dostalam wlasnie zapytanie o nie z allegro , co wiedzialam napisalam i odeslalam do telefonu Quote
BIANKA1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wpłynęło 40 zł. za bazarek Kosmyczka -Dziękuje :loveu: Odebrałam wiadro 5 kg karmy Mera dog welpmix . To karma z mlekiem dla szczeniąt do 8 tygodnia zycia . Nie wiem kto to wysłał , ale bardzo sie przyda bo juz nie bedę musiała mleka kupowac . Bardzo dziękuję :loveu: Czekam teraz na wizyty i ewentualne adopcje . Umówione są 3 rodziny na 19 godzine :lol: Quote
halbina Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 No to zaciskam łąpki! i czekkam na dobre wieści! Quote
GoskaGoska Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 NO JUZ 19;29 ale jestem ciekawa co wyszlo i jakie psiaki znalazly domek mam nadzieję:p Quote
irysek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 i jak i jak? ile szczyli mniej jest w zagrodzie? Quote
BIANKA1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Do nowgo domku pojechały obie dziewczyny i bury tłusty chłopaczek . Z polecenia ULV przyjechali państwo w towarzystwie wetki znawcy haszczaków . Pani doktor potwierdziła , że malcy to mieszanka haski i chyba ONka Potwierdziła tez nasze obserwacje charakterów szczyli . Pochwaliła nas i popodziwiała :loveu: Druga suńka pojechała do państwa w średnim wieku bo właśnie przeprowadzili sie do domku i mogli sobie pozwolic na pieska . Chłopaczek pojechał do państwa z polecenia Halbiny . Państwo mieli psa od 4 tygodnia życia , który w wieku 2 lat odszedł na guza mózgu . Wszyscy bardzo mili . Z pierwszym panstwem nie podpisałam umowy , bo ULV sobie podpisze bo ich dobrze zna , a u mnie był straszny młyn :lol: Jeszcze panda bernejczykowata ma jechac do domku w czwartek i fajrant . Reszta chetnych nie zaliczyła egzaminu :oops: Quote
irysek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 no to superasnie. zostala juz "tylko" :eviltong: piateczka. a niedlugo czworeczka, super. Quote
Recommended Posts