Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i :
kupiepsa.pl
gumtreewroclaw
poszukiwane.pl
autogielda.pl
wp.pl
ojej.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
aleokazja
centrumofert
alegratka
i jeszcze do soboty na allegro
neeony.pl
adpocjapsa.pl - jak nie będą dzwonic to zrobię następne choc nie wiem czy ma sens robic na portalach mniej znanych , lepiej ponowić na tych popularnych zeby na pierwszych str byly

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję za ogłoszenia . Prosiłam jeszcze Anulę o krótkie , wyróznione allegro . Jak jest nowe -start i końcówka , to wtedy sa telefony ,, Po 2 dniach zawsze milkną i sa jeszcze 2 dni na końcu .
One jedzą taki litrowy rondel 6 razy dziennie . do tego dolewam im mleczko . Wode i suche też mają , zeby sie uczyły . Robale z nich powyłaziły w znacznej ilosć . Musze się bryknąć po książeczki do wetki , bo zostawiłam do wpisu

Posted

u mnie na tą chwilę mają 2 osberwatorow , aukcja będzie sie konczyc w tą sob -- bo one zajęly miejsce inne psa co zostal adpotowany, wiec teraz sporo ludzi je ogląda - dodamy tylko jeszcze im nowe foto. No wlasnie Bianka jak bys znalazl chwilkę moglabys im pstyknąc jakie ladne fotki pojedynczo lub chociaz 2-3 pieski na jedynym foto. Lub taki zblizenie jakie mordki pięknej.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Już miałm 2 razy po 8 szczeniaków naraz na tymczasie . Ale jeszcze nigdy 8 na smoczku :roll: Jak je wydam , to sobie odpocznę .

jaaaaasne, juz to widze :diabloti:
moze z jeden dzien:evil_lol:

Posted

Dorothy napisał(a):
jaaaaasne, juz to widze :diabloti:
moze z jeden dzien:evil_lol:

No,co Ty Dorothy :crazyeye:,cały dzień to za długo :eviltong:

Posted

Poker napisał(a):
No,co Ty Dorothy :crazyeye:,cały dzień to za długo :eviltong:

Niestety , na kluseczkach tak " spłynełam " finansowo , ze TZ chciał mnie dzisiaj udusić :roll:

Posted

ja bym mogła komuś podesłać parę rzeczy na bazarki - ale niestety nie mam czasu powystwiać i pilnować... gdyby ktoś mógł zrobić bazarek to ja chętnie podzielę się fajnymi drobiazgami (np. super mydełka-różyczki, dzwonki wiatrowe, i inne takie...)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Bainak to pisze ile jestes do tylu, bo skąd mamy to wiedziec i pewnie nie jedna dziewczyna pomoze jak nie bezposrednio to bazarkowo

Muszę podliczyc .
W kazdym bądz razie , to co zamawiałam tylko w krakvecie w tym miesiacu to jest prawie 1000 zł , oczywiście nie tylko dla nich
Dla nich 2xbento chyba 240 zł i RC starter i junior chyba 318 .
Do tego witaminy , wizyta , zbadanie i odrobaczenie ,to około 200-bedę wiedziała jak wezme rachunek . Nie liczyłam tak dokładnie :cool3:

dostałam 50 zł od Kosmyczka
130 od Gacusiowej
500 od Ziutabenia
35 od Iryska z bazarku za fanty które dałam Iryskowi
50 od Gosi kuzynki
----------------------
765

Zamówienie nr. 96139 (Wysłane) Data Zamówienia: poniedziałek, 03 listopad 2008 Wartość Zamówienia: 216,70zł
Produkty Podatek Suma
4 x ROYAL CANIN Convalescence Support 100g 7% 15,60zł
1 x ROYAL CANIN Sensitivity control 0,4kg 7% 15,90zł
10 x VITAPOL Siano nadnoteckie dla gryzoni 700g 3% 24,90zł
3 x BEST FRIEND Care - sól w krążkach z uchwytem dla gryzoni 50g 22% 11,70zł
1 x VITAPOL Granulat z lucerny dla gryzoni 1kg 3% 3,90zł
1 x BENTO KRONEN Professional Baby 5kg 7% 124,90zł
2 x TRIXIE Plastikowy domek dla świnki 26x13x15 cm 61342 22% 19,80zł Informacje o Płatności

Zamówienie nr. 96140 (Wysłane) Data Zamówienia: poniedziałek, 03 listopad 2008 Wartość Zamówienia: 121,15zł

Produkty 1 x BENTO KRONEN Professional Baby 5kg 124,9
Sposób Wysyłki

Zamówienie nr. 98150 (Wysłane) Data Zamówienia: środa, 12 listopad 2008 Wartość Zamówienia: 318,90zł Adres Dostawy
Polska Sposób Wysyłki Darmowa wysyłka (Darmowa wysyłka dla zamówień powyżej kwoty 99,00zł) Produkty
1 x ROYAL CANIN Starter Puppy 10kg 169,90zł
1 x ROYAL CANIN Mini junior 8,5kg 149,00zł
Suma: 318,90zł

dostałam mleko od Iryska chyba 9 opakowac
od Agnieszki 1
od Poker saszetki , bo tego w puszkach nie chcieli pic
od Figi 3 puszki

karme od Pucki i puszke mleka
karme od Iryska
podkłady od Figi
Lignine w płatach od Anuli .

Mleko i kleik zakupuje na bierzaco w ilości 2 paczki na dzień , ale juz mam zamiar dawac im mniej i powoli przestawiac je na sama karmę
Paczka mleka kosztuje 11 zł
Karmy mamy zapas , mleka ni ma :niewiem:

Jeśli kogoś pominełam to przepraszam . Proszę sie przypomniec . Może ktoż biegły to podliczy .

Posted

podjęłam probę ogranięcia tego , w kazdy razie jesli się nie pomyslilam proszę sprawdzic to wychodzi jakoś tak:
na Karmę ( 2x124,90 betno kronen = 249,80 + 2x Rc 318,90)= 568,70zl
vet ok 200zl
z mlekiem najgorzej się połapać - mleko przez 21 dni x2 paczki = 42SZT - podarowane ok 14szt zakupione 28szx 11zl= 308ZL
Bianka jeszcze rozne kaszki , podklady itd do kosztow trzeba by bylo wrzucic, bo tego nie podałas , a tez kupowalas.

wydano: 1076zl
wplynęlo 765zl czyli na minus : 311,70 zl ( z czego codziennie maluchy piją mleko czyli kazdego dnia do kosztow dochodzi min 22zl)

Posted

Podkładów nie kupowałam , bo jeszcze miałam od Figi z wcześniejszej dostawy . Na początku szło 14 blatów dziennie to 2,5 paczki.Potem jak poszły tydzień temu do kojca , to tylko 6 dziennie .Teraz idzie 2-3 na dzień , mam jeszcze 2 paczki . To co nie da sie z pokadu zebrac przykrywam blatem ligniny .

Kupiłam 2 kaszki mleczno -ryzowe , ale to wychodziło 1 na 2 karmienia , to taniej wychodzi kaszka ryzowa i mleko osobno .
Kupiłam 10 kaszek ryżowych po 5.50 szt i jeszcze mam 3.
2 x kupiłam chusteczki niemowlece takie nasaczane , nie pamietam chyba po około 7 zł paczka
2 bulelki do karmienia szczeniąt po chyba 8 zł , ale nie chciały pic z nich i leża czekajac na innych potrzebujacych
W sumie to nie pamietam co jeszcze :oops:

Posted

ja jestem uwzgledniona we wszystkich rozliczeniach, chyba jeszcze wyrusze na miasto z tymi ozdobami, naciagnac kogos, na 3 mleka wydaje mi sie ze uzbieram :)

Posted

irysek napisał(a):
ja jestem uwzgledniona we wszystkich rozliczeniach, chyba jeszcze wyrusze na miasto z tymi ozdobami, naciagnac kogos, na 3 mleka wydaje mi sie ze uzbieram :)

Może lepiej naciagnij kogos na szczeniaka :roll:
Ani jednego telefonu :-(

Posted

Poker napisał(a):
mam 12 zł jeszcze,to jest 1 paczka mleka, tylko :-(

Gdzie jest targ ze zwierzakami ?:cool3::evil_lol:
Chyba mi przyjdzie je przehandlować , bo za darmo nikt nie chce :-(