Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszkal2'][quote name='BIANKA1']Kolejny telefon . Pani chciała " samczyka na prezent " :roll::evil_lol:

cholera jasna:mad:

Może to i dobrze, że już na początku rozmowy ludzie zadają głupie pytania albo jak ta pani zdradzają swoje cele.
Przynajmniej od razu wiadomo z kim się ma do czynienia i można takiego potencjalnego właściciela odesłać na drzewo albo uniknąć sytuacji, że pies wyląduje w domu, w którym go wcale nie chcą.

Kibicuję maluchom od początku. Są piękne i nie będą długo czekały na domki :loveu:

Posted

Święta racja. Lepiej przez telefon zdanie wymienić i słuchawkę odłożyć a nie tak jak ja dzisiaj. Przez tel facet cacy glancus i ho ho. A ja pojechałam na wizyte przedadopcyjną przeszło 120 km w obie strony i okazało sie że ... no temu panu to na pewno psa nie oddamy :roll: a i jeszcze od niego jednego zabierzemy :cool3:

Bianko wielki szacun i w dalszym ciągu czekam na nr skarpety guwniarzy :)

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Co to znaczy " jakie to psy " .:cool3:, albo " jaka to rasa "
Ja chyba zwyczajnie nie nadaje sie do tego

Bianka - to jest dno ale przy tym widzimy jakie mamy społeczeństwo! to sprawia że chce się wyc!
kiedyś jak Jacek i Agatka były do adopcji nie zapomne jednego telefony, facet dzwoni odnośnie Jacusia, mówi że pca chce-do pilnowania-jego tonu Ci nie przekaże ale 2 słowa wystarczyły by rzygną c na niego-jednak z ciekawości raczej masochistycznej chyba brnę dalej i pytam, pilnowania czego? "aaa on ma wszystko i korty i obiekt" ja na to że ochrony mu potrzebatam ? "tak bo miał Dobermana ale zdechł" (pytam dalej bez celu ) "gdzie pies będzie mieszkał" a on na to że w blaszaku, ja na to niech powtórzy a on "pani a co może mam mu kupic M4 może?" a ja "ochrony pan potrzebuje to niech wynajmie pan se Securitas bo żywego stworzenia niegodzien pan posiadac, świni na ubój bym mu nie dała bo nawet przy tym trzeba myślec:angryy:" f....ut jeden taki telefon i inne-a potem Bianka dziwisz się skąd stale i stale tyle maluchów tyle psów-gnije zdycha w schroniskach-na śmieciach-a właśnie stąd! skoro mamy takie społecześnstwo!
i nie dziwię się już niczemu ani Krzyczkom ani Chrcynnem ani każdym miejscu kaźni dla psów-jacy ludzie takie schroniska-oni je tworzą-a nie kosmici

rozpisałam się ale takie są realia-a potem garstka zapaleńców zbiera to co szumowiny zrobią z psami-czego malutkim ułamkiem są psy na dogo w potrzebie

Posted

agnieszkal2 napisał(a):
Poker,masz na myśli tego? :eviltong:

tak i drugi jest podobny chyba.
Może byc Panduś albo Hrabia ,bo w białych rękawiczkach :evil_lol:

Posted

Ja protestuję - Puniaczek jest "mój" - ja go pierwsza zaanektowałam z jego wspaniałymi łapeczkami.
Bianko mam nadzieję, że już mozesz trochę spokojniej przespać choć kawałek nocy?? :loveu:

Posted

Cóż tu powiedzieć :roll:
Spac , spię . Malcy sami jedza , to im na noc zostawiam jedzenie i i 6 rano daje sniadanie .
Jest niedziela południe . Byłam z psami na spacerze , posprzatałam kojec , swińskie klatki , odkurzyłam , wszystkich nakarmiłam , zapiełam firanki sciagniete przez koty jeszcze umyć podłogi , nakarmic znowu szczeniaki i bedzie chcwila spokoju . Jestem juz tak skołowana , ze mi sie nic nie chce :cool1:
Mam w tej chwili w domu 15 psów .
O szczeniaki nikt nie pyta :shake: