GoskaGoska Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ja nie wiem czemu ludzie nie dzwonią na allegro mają 3 obserwatorow no i wogole chyba teraz jest naprawdę jakis zastoj mam nadzieję, jak juz się coś ruszy to na calego Quote
BIANKA1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 GoskaGoska napisał(a):ja nie wiem czemu ludzie nie dzwonią na allegro mają 3 obserwatorow no i wogole chyba teraz jest naprawdę chyba jest jakis zastoj mam nadzieję, jak juz się coś ruszy to na calego Ja też mam nadzieje . Quote
bea_m Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 BIANKA1 napisał(a):Ja też mam nadzieje . Czekaja na święta. Jak nic ze szczeniorów będzie doskonały prezent pod choinkę :cool3: Bianko nr koncika na pw poproszę. Quote
halbina Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 oby pani z Wrocławia zadzwoniła, zakochałą sie i wzięła szczylka! trzymam kciuki! Quote
oktawia6 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 bea_m napisał(a): Czekaja na święta. Jak nic ze szczeniorów będzie doskonały prezent pod choinkę :cool3: yyy to żart taki co nie?:eggface: Bianka a tak serio odemnie:uważaj na debili co dzwoniąc bedą mówic że "pani kochana preznet dla dzieciaka na wigilię kcemy" goń niech furczy!:angryy: Quote
BIANKA1 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Był telefon . Pan -Jakie to są psy ? Ja -normalne , 4 łapy , ogon , głowa :evil_lol: Pan - a .........to dziekuję :diabloti: Quote
GoskaGoska Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 jejku :angryy: no ja nie wiem naprawdę co z tymi ludzmi - a moze się temu Panu glupi zrobilo ze tak glupie pytania zadal, to chyba lepiej jak jednak nie dzwonią Quote
scarlet Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 BIANKA1 napisał(a):Był telefon . Pan -Jakie to są psy ? Ja -normalne , 4 łapy , ogon , głowa :evil_lol: Pan - a .........to dziekuję :diabloti: eeeeeeeeee spaliłaś. trzeba było powiedzieć, że bez ogona i bez głowy same łapy :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ja wiem , ze przez moje złosliwe odzywki czasem pies traci szansę na dom . Niestety nie potrafie sie powstrzymać :roll: Okta kiedyś tu napisała , że to psy nie dla idiotów . Na durne pytanie daje durną odpowiedz. W ogłoszeniach jest wszystko napisane . Co to znaczy " jakie to psy " .:cool3:, albo " jaka to rasa " Ja chyba zwyczajnie nie nadaje sie do tego . Zawsze jak mam cos wyadoptowac , to jest problem . Przy świnkach pomaga mi Pucka , która analizuje i weryfikuje wiadomości od kandydatów . Mnie az wątroba sie wywraca na te różne , beznadziejne zapytania :cool1: Quote
AMIGA Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jak ma byc głupi dom z głupimi pytaniami, to lepiej, żeby znalazł się inny, porządniejszy domek Zobaczysz Bianko, że się wszystko ruszy. Ja jak nie miałam pytań o szczeniaka to nie miałam, a potem naraz się trafiało kilka i nie wiedzialam co mam mówić, bo np byłam przed pierwszą wizytą przedadopcyjną i przecież nie wiedziałam jak ona wypadnie Quote
GoskaGoska Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 JA CI SIĘ NIE DZIWIĘ :shake: BO SAMą NIE TRAFIA JAK DOSTAJĘ GLUPIE MAILE , kiedys jeszcze na pytania ile kosztuje szczeniaka produkowala się i odpisywalam :" Proszę Pani nie jestesmy pseudohodowlą przyczyniającą się do bezmyślengo rozmnażania psow i caly wywody o dzialaniu psudohodowcow........i oczywiście zniechęcałam jak mogłam by nie kupowali szczeniakow za 100, 200zl itd ze albo apocja albo szczeniak z prawdziwej hodowli za ponad 1000zl. Ale juz się trochę wypalilam...czasami tez jak znajdowałam ogloszenie typu kupie goldena, owczarka itd do 100zl to wysylalam ludzią maile, co myslę na ten temat...ale to walka z wiatrakami i trochę mi się przestalo chciec wolę w tym czasie zrobic ogloszenie dla psow skonczylo im się allegro , to dalam znow na 3 dni no dzis sob - jutro niedziele czyli najbardziej adopcyjne dni - zobaczymy czy dzis będą dzwonic jacyś ciekawi ludzie Quote
BIANKA1 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ani jednego telefonu :roll: Za to była Agnieszka i porobiła dużo zdjęc zasrańcom :lol: Obiecała poogłaszac je papierowo . Przy okazji zważyłam jednego "maluszka " , ponad 2 kg żywej wagi :evil_lol: Quote
agnieszkal2 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Hmm..a propos zasrańców... i tego,ile te kolosy ważą...:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Przytyły ponad kilo w 3 tygodnie .:evil_lol: Są tak ubite , że cięzko wziąć w ręce . Quote
agnieszkal2 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nasz czyściutki wybieg... ... potrafimy w mig zamienić w sralnię...he he...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 agnieszkal2 napisał(a):Nasz czyściutki wybieg... ... potrafimy w mig zamienić w sralnię...he he...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a feeee, w nocniczek :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Kolejny telefon . Pani chciała " samczyka na prezent " :roll::evil_lol: Quote
agnieszkal2 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='BIANKA1']Kolejny telefon . Pani chciała " samczyka na prezent " :roll::evil_lol: [quote] cholera jasna:mad: Quote
agnieszkal2 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Można powiedzieć,że mam jeszcze mleko pod noskiem... :evil_lol: Quote
halbina Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jeszcze sie nie opędzisz od telefonów... żeby tylko ci ludzie mądre pytania zadawali... a zasrańce ekstra! sralnie też mamy, tylko powierzchnia inna... Quote
agnieszkal2 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 jednego nie da się ukryć.... wszystkie "zasrańce" są przecudne:loveu: Quote
Recommended Posts