Negri_2008 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dołączyłam szczeniorki do swojego podpisu :bye: Moja Miśka jest z nami od dwóch tygodni a cały jej żywot to 13 tygodni. Nie mam pojęcia jak będzie wyglądać gdy dorośnie, bo rodzice NN :-( ale mam wielką frajdę właśnie w tym, że nie wiem jaka będzie :evil_lol: Najlepsza rasa - "kundel polski" wyrośniety lub nie ;) Quote
BIANKA1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Negri_2008 napisał(a):Dołączyłam szczeniorki do swojego podpisu :bye: Moja Miśka jest z nami od dwóch tygodni a cały jej żywot to 13 tygodni. Nie mam pojęcia jak będzie wyglądać gdy dorośnie, bo rodzice NN :-( ale mam wielką frajdę właśnie w tym, że nie wiem jaka będzie :evil_lol: Najlepsza rasa - "kundel polski" wyrośniety lub nie ;) Szczeniory dziękuja za reklame :lol: Malcy jedza coraz sprawniej . I coraz więcej :roll: Już sie nie taplaja w miskach , no chyba ze wepchnie sie przy okazji brata lub siostre :cool3: Nie spia juz prawie cały czas , znajduja czas na zabawę . Quote
Poker Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Osa napisał(a):Jednym słowem rasa "POPULARNA".....;) fajna nazwa,ale tak naprawdę to każdy MIX jest niepowtarzalny,nie to co te rasowce wyhuchane :eviltong: Quote
Diuna B. Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Można też mówić,że to ,,owczarki wrocławskie'":evil_lol: Quote
oktawia6 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 "duzy z sierscia co mało zre i siedzi jak kloc taki na łańuch? taaak-ale pani mondra"-to jest samo zycie:grab: Quote
BIANKA1 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Moje szczylki już porannie wysprzatane , najedzone , wybawione i słodko spia . Jeszcze tylko dopije kawkę i idziemy na spacer Quote
GoskaGoska Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 dzis znow je dalam na kupiepsa.pl i jeszcze na gumtree je wrzucę. Ja niestety tez dostaję zapytania o nie, bo czasami ludzie piszą przez formularz kontaktowy i maile do mnie przychodzą z zapytaniami o rasę :angryy:. Uzupelnilam ogloszenie o tym ze to mieszczence i wielkość nie znana, moze będzie mniej głupich pytan. Quote
AMIGA Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Niestetey - głupich pytań jest zawsze dostatek:roll: Quote
BIANKA1 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Maluchy maja w nosie przynależność rasową , i jak kazy pies bez względu na rasę jedza ,śpią ,sikają , kupkają :evil_lol:Zupełnie ja leonbergery Halbiny :cool3::diabloti: Quote
GoskaGoska Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 hm rasa jak rasa, ludzi to najbardziej zastanawia czy bede duze czy male, a my nie wrozki :shake: dorobilam ogloszenia : ojej.pl, eofety.pl, aleokazja.pl, gieldaogloszen, interpress.net.pl , adopcjapsa.pl Quote
BIANKA1 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 GoskaGoska napisał(a):hm rasa jak rasa, ludzi to najbardziej zastanawia czy bede duze czy male, a my nie wrozki :shake: dorobilam ogloszenia : ojej.pl, eofety.pl, aleokazja.pl, gieldaogloszen, interpress.net.pl , adopcjapsa.pl Dziękuję . No właśnie . Skąd mamy wiedziec jakie bedą :shake: Może pęda nad kolano , a może pod . Może beda jak Puniek na łapulkach od jamnika , a moze jak długonogie Roki . Może bedą ważyły 20 kg , a może 40 :roll: Skąd mamy wiedzieć . Nie znamy ani ojca , ani matki :cool3: Quote
halbina Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 BIANKA1 napisał(a):Maluchy maja w nosie przynależność rasową , i jak kazy pies bez względu na rasę jedza ,śpią ,sikają , kupkają :evil_lol:Zupełnie ja leonbergery Halbiny :cool3::diabloti: no ale moje są przypisane do jakiejś konkretnej rasy :eviltong: ;) Quote
NaamahsChild Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 halbina napisał(a):no ale moje są przypisane do jakiejś konkretnej rasy :eviltong: ;) Chyba były, bo teraz to leonbergerów nie przypominają:evil_lol: Quote
halbina Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 jak to nie? jak to "teraz"... one są u mnie dopiero kilka dni... a juz im sie rasa miałaby zmienić?... :roll: Quote
oktawia6 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 one beda raczej wiekszymi psami:roll: Quote
pucka69 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 hahaha - halbina dostałaś rasowce i widzisz co z nimi zrobiłaś ? :cool1: Quote
BIANKA1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 pucka69 napisał(a):hahaha - halbina dostałaś rasowce i widzisz co z nimi zrobiłaś ? :cool1: Dopiero dzisiaj zobaczyłam , ze wraz z klatka po prośkach przyjechało mleczko . :lol: Bardzo dziękuję w imieniu 8 pekatych brzuszków :loveu: Quote
irysek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 bianko przeczytalam o klatce i mi sie przypomnialo, bylam na niskich lakach i byly 2 klatki setki, dla swinek morskich w sam raz. takie jak chcialas. panow pytalam i beda za tydzien tez z nimi :) Quote
BIANKA1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 irysek napisał(a):bianko przeczytalam o klatce i mi sie przypomnialo, bylam na niskich lakach i byly 2 klatki setki, dla swinek morskich w sam raz. takie jak chcialas. panow pytalam i beda za tydzien tez z nimi :) Ile wołali za taka klatke ? Nikt nie dzwoni . Malcy przerabiaja ogromne ilości żarcia , co skutkuje ogromnymi ilosciami naturalnego nawozu :shake: Sukces -przestali świnic przy jedzeniu .............no , może nie do końca :evil_lol: Quote
irysek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 jedna za 50zl, druga za 70zl :) o dziwo ta za 50zl w lepszym stanie, ale wydaje mi sie, ze ci od 70zl spuciliby, kupowalysmy drapaki dla kotow u nich i sa ok. (spuscili) Quote
BIANKA1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 irysek napisał(a):jedna za 50zl, druga za 70zl :) o dziwo ta za 50zl w lepszym stanie, ale wydaje mi sie, ze ci od 70zl spuciliby, kupowalysmy drapaki dla kotow u nich i sa ok. (spuscili) Hmm......trzeba by się wybrac .:cool3: Quote
Korenia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Bianko dałam Ulv paczuszkę boscha dla was :) To na niskich łakach jest jeszcze to targowisko? w jaki dni? Quote
irysek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a ja przekazalam ulv dezodorant od poker, za ktory 15zl idzie na twoje szczeniaki. musicie sie rozliczyc :cool3: Quote
Recommended Posts