Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dołączyłam szczeniorki do swojego podpisu :bye:

Moja Miśka jest z nami od dwóch tygodni a cały jej żywot to 13 tygodni. Nie mam pojęcia jak będzie wyglądać gdy dorośnie, bo rodzice NN :-( ale mam wielką frajdę właśnie w tym, że nie wiem jaka będzie :evil_lol:

Najlepsza rasa - "kundel polski" wyrośniety lub nie ;)

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Dołączyłam szczeniorki do swojego podpisu :bye:

Moja Miśka jest z nami od dwóch tygodni a cały jej żywot to 13 tygodni. Nie mam pojęcia jak będzie wyglądać gdy dorośnie, bo rodzice NN :-( ale mam wielką frajdę właśnie w tym, że nie wiem jaka będzie :evil_lol:

Najlepsza rasa - "kundel polski" wyrośniety lub nie ;)

Szczeniory dziękuja za reklame :lol:
Malcy jedza coraz sprawniej . I coraz więcej :roll:
Już sie nie taplaja w miskach , no chyba ze wepchnie sie przy okazji brata lub siostre :cool3: Nie spia juz prawie cały czas , znajduja czas na zabawę .

Posted

Osa napisał(a):
Jednym słowem rasa "POPULARNA".....;)

fajna nazwa,ale tak naprawdę to każdy MIX jest niepowtarzalny,nie to co te rasowce wyhuchane :eviltong:

Posted

dzis znow je dalam na kupiepsa.pl i jeszcze na gumtree je wrzucę. Ja niestety tez dostaję zapytania o nie, bo czasami ludzie piszą przez formularz kontaktowy i maile do mnie przychodzą z zapytaniami o rasę :angryy:.
Uzupelnilam ogloszenie o tym ze to mieszczence i wielkość nie znana, moze będzie mniej głupich pytan.

Posted

Maluchy maja w nosie przynależność rasową , i jak kazy pies bez względu na rasę jedza ,śpią ,sikają , kupkają :evil_lol:Zupełnie ja leonbergery Halbiny :cool3::diabloti:

Posted

hm rasa jak rasa, ludzi to najbardziej zastanawia czy bede duze czy male, a my nie wrozki :shake:
dorobilam ogloszenia : ojej.pl, eofety.pl, aleokazja.pl,
gieldaogloszen, interpress.net.pl , adopcjapsa.pl

Posted

GoskaGoska napisał(a):
hm rasa jak rasa, ludzi to najbardziej zastanawia czy bede duze czy male, a my nie wrozki :shake:
dorobilam ogloszenia : ojej.pl, eofety.pl, aleokazja.pl,
gieldaogloszen, interpress.net.pl , adopcjapsa.pl

Dziękuję . No właśnie . Skąd mamy wiedziec jakie bedą :shake: Może pęda nad kolano , a może pod . Może beda jak Puniek na łapulkach od jamnika , a moze jak długonogie Roki . Może bedą ważyły 20 kg , a może 40 :roll:
Skąd mamy wiedzieć . Nie znamy ani ojca , ani matki :cool3:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Maluchy maja w nosie przynależność rasową , i jak kazy pies bez względu na rasę jedza ,śpią ,sikają , kupkają :evil_lol:Zupełnie ja leonbergery Halbiny :cool3::diabloti:

no ale moje są przypisane do jakiejś konkretnej rasy :eviltong: ;)

Posted

pucka69 napisał(a):
hahaha - halbina dostałaś rasowce i widzisz co z nimi zrobiłaś ? :cool1:

Dopiero dzisiaj zobaczyłam , ze wraz z klatka po prośkach przyjechało mleczko . :lol:
Bardzo dziękuję w imieniu 8 pekatych brzuszków :loveu:

Posted

bianko przeczytalam o klatce i mi sie przypomnialo, bylam na niskich lakach i byly 2 klatki setki, dla swinek morskich w sam raz. takie jak chcialas. panow pytalam i beda za tydzien tez z nimi :)

Posted

irysek napisał(a):
bianko przeczytalam o klatce i mi sie przypomnialo, bylam na niskich lakach i byly 2 klatki setki, dla swinek morskich w sam raz. takie jak chcialas. panow pytalam i beda za tydzien tez z nimi :)

Ile wołali za taka klatke ?

Nikt nie dzwoni . Malcy przerabiaja ogromne ilości żarcia , co skutkuje ogromnymi ilosciami naturalnego nawozu :shake: Sukces -przestali świnic przy jedzeniu .............no , może nie do końca :evil_lol:

Posted

jedna za 50zl, druga za 70zl :)

o dziwo ta za 50zl w lepszym stanie, ale wydaje mi sie, ze ci od 70zl spuciliby, kupowalysmy drapaki dla kotow u nich i sa ok. (spuscili)

Posted

irysek napisał(a):
jedna za 50zl, druga za 70zl :)

o dziwo ta za 50zl w lepszym stanie, ale wydaje mi sie, ze ci od 70zl spuciliby, kupowalysmy drapaki dla kotow u nich i sa ok. (spuscili)

Hmm......trzeba by się wybrac .:cool3: