Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja siostra ma do sprzedania duży kojec metalowy dla psów, największy jaki można było kupić. Jest nowy i prawie nieużywany, ma około 6 m-cy.
Kupa kasy na niego poszła, a tylko stoi. Myślę, że na dogo przyda się znacznie bardziej.

Posted

taka klatka to bardzo potrzebna rzecz! jak jest pies po zabiegu/narkozie potrzebuje własnego cichego miejsca-gdzie reszta stada nie będzie go indagowac-na podkładzie nawet gdyby tuż po operacji pies był półprzytomny a pęcherz pełny po kroplówce-naprawdę potrzebne!

P.S. uzyłam słowa klatka-a powyżej jest "kojec" ja mam na myśli klatkę :oops:

Posted

tylko, zebe nie bylo tak, jak z klatkami lapkami, ze kos pozycza, a potem niewiadomo ile przetrzymuje itd. zeby wszyscy wzieli sobie to do serca, bo nie wiadomo kiedy i komu bedzie on potrzebny.
moglabym go kupic na wlasnosc i najwyzej pozyczac? jest jakies jego zdjecie?

Posted

To trzeba kupic ten kojec . Myslę , że jest składany :cool3:
Ja mam klatkę - kenel taka średnią z wyciagana szufladą podłogi , składana na płasko . Ale ciągle stoi rozłozona , bo teraz np. pakuje do niej szczeniaki jak im
sprzątam . Tiger w niej siedział jak atakował psy na początku i wiele innych zwierzaków.
Maluszki chyba juz są na etapie szukania domów .
Z ogłoszeń nikt nie dzwoni :shake:

Posted

Wygląda on tak:

Na zdjęciu wersja mała, mój jest rozmiaru 3, czyli dużego, również sześcioelementowy, wymiary pojedynczego segmentu: 80x90; bez podłogi, co moim zdaniem jest wygodniejsze i pozwala na manipulowanie kształtem i wielkością kojca. Spała w nim przez jakiś czas nocami moja goldenka - nie była w stanie go przewrócić - i króliczka na dworze do niego wypuszczałam na popas;)

Posted

wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotuł
Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne!
Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej

1. Rejestrujesz się tu: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register

2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto
- klikasz na zawarty w nim link.

3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie:
Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu.
Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości"
podając swoją nazwę użytkownika i hasło.
Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum
www.krakvet.pl Strona Główna".
Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl"
i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008".
Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół" i klikasz pod ankietą "Wyślij".
Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum!
Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę!

Posted

Nikt nie pyta o szczeniaki :-(
Juz nie wyrabiam z nimi . Kilka razy dziennie musze wysprzatac kojec :shake:
Całe dnie szczekanie , piski i wrzaski . Żeby choc kilka poszło :roll:

szczeniaki są odrobaczone

Posted

ok Bianka dzis w nocy się zabiorę sie ponownie za ogloszenia i zasypie nimi net - to moze ci sie telefon rozgrzeje do czerwonosci :evil_lol:
Zrobie ogolne ogloszenia a Ty juz zadbasz, aby rekrutacja byla pomyslna.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ok Bianka dzis w nocy się zabiorę sie ponownie za ogloszenia i zasypie nimi net - to moze ci sie telefon rozgrzeje do czerwonosci :evil_lol:
Zrobie ogolne ogloszenia a Ty juz zadbasz, aby rekrutacja byla pomyslna.

Dzięki :loveu: To już masakra . Maluchy wejda gdzie nikt nie wejdzie . JEDEN KLUCH POŁOZY SIĘ W PRZEJŚCIU , A 7 WRZESZCZY , ZE NIE MOŻE WEJSC ALBO WYJSC .
A ja latam jak szalona i donoszę michy jedzenia i picia , zbieram tony koopencji i przekładam głupole z miejsca na miejsce :roll:

Posted

figa33 napisał(a):
chyba posty znów znikają :mad:

widzę ,ze kluchy już całkiem spore , już nie takie gapy śpiące cały czas, tylko ,że hmm nie wiem co lepsze:cool1:

Część postów znikneło na moja prośbę , czes została przeniesiona do wydzielonega watku Pusi :cool3:
Ja też nie wiem co było lepsze.:shake:

Posted

HM.. A PO LAPKACH JAK MYSLICIE chyba na duze nie wyrosną, chyba takie sredniaki? chociaz nie wiem , bo na tych zdjęcia to kazdy ma te lapki w jakis pozycjach dziwnych, albo zasloniete :razz: to mi ciezko ocenic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
HM.. A PO LAPKACH JAK MYSLICIE chyba na duze nie wyrosną, chyba takie sredniaki? chociaz nie wiem , bo na tych zdjęcia to kazdy ma te lapki w jakis pozycjach dziwnych, albo zasloniete :razz: to mi ciezko ocenic

To beda srednie psiaki . Chyba takie pod kolano .

Posted

Poker napisał(a):
ludzieeee,co za wielgachne kluchy urosły przez te 3 tygodnie :crazyeye:
Bianko,Ty je chyba tuczysz jak gęsi:evil_lol:

Aktualnie jedza kilo namoczonej karmy w 2 kartonach mleka w proszku dziennie :roll::shake:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Aktualnie jedza kilo namoczonej karmy w 2 kartonach mleka w proszku dziennie :roll::shake:

ja dziękuję :roll:
z mojego bazarku jeszcze 12 zł dojdzie :-( ,kropla w oceanie,wiem .
Jakie mleko teraz dostają?

Posted

dostalam zapytanie w ich sprawie - z pytanie o wielkosc - no tak na oko piewiedzialam , ze srednie .No nic napisalam do Pani zeby do ciebie zadzwonila zobaczym czy się odezwie jutro bo teraz to chyba nie pora na dzwonienie - pani mieszka w bloku - tylko tyle wiem.