Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co u Mikiego? A no śpi Łobuziak - szczęśliwy - sam w swoim łożu :evil_lol:
Rano wstał na śniadanko i poranną tableteczkę - potem towarzyszył podczas rozpalania w piecu,a teraz zmęczony śpi :lol:
On już wygląda jak kulka :evil_lol: Aż boję się jechać z Nim do weta się ważyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']Klaudus utuczyła Mikiego:evil_lol:
Jak patrzę na zdjęcia z czasu jak do mnie przyszedł to mogę powiedzieć,że tak... :oops:
Ale Miki chyba z tego powodu nie będzie narzekał [że ma pełną miche] tylko obawiam się co powiedzą na to Jego 'stawy' :evil_lol:
Nie no nie jest źle... :razz: Chudzinka z Niego :evil_lol:

Posted

Wczoraj wieczorem moja Sara dostała kilka gotowanych kości,Tata mówi... "Weź daj Mikiemu jedną... To zawsze inny smak. Może nie pogryzie,ale poliże sobie troszkę",ja na to,że nie,bo Biedak ma tak paskudne zębska,że pewnie ani mięska z kostek nie obgryzie...
Tata jednak dał Mu kostuchę... I... :crazyeye::-o
Sprawił Mu chyba najlepszy prezent świąteczny tą kostką :-o
Takiego szczęśliwego Go jeszcze nie widziałam :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ah, Mikuś na pewno przypomniał sobie stare lata... :)
Tak... Stare 'młodzieńcze lata'... Normalnie nie umiałam się na Niego napatrzeć! Całą sesję Mu zrobiłam :loveu:
Kostke dostał do łóżeczka,ale nie chciał ją w łóżczku jeść więc na ziemie poszedł,żeby Mu wygodniej było rozłożyłam Mu starą kołderkę i się delektował kością :evil_lol:

Posted

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
i Szczęśliwego Nowego Roku.

Posted

Chwile poświęcone myślom
o najukochańszych ludziach,i zwierzętach...
są najpiękniejszymi chwilami
Bożego Narodzenia.
Gdy czytać będziecie te słowa,
w nadziei,iż Wasze święta
upłyną w radosnej,
rodzinnej atmosferze,
a Nowy 2009 Rok przyniesie dużo szczęścia...
Pamiętajcie,że myślami jesteśmy z Wami...

Życzę Wam także, w tym wyjątkowym dniu,aby do kolejnej Wigilii zmniejszyła się liczba cierpiących zwierząt,a zwiększyła uratowanych... W ciepłych... Bezpiecznych domkach... U boku ukochanego człowieka...

Posted

Wesołych świąt ! Bez zmartwień,

z barszczm, z grzybami, z karpiem,

z gościem co niesie szczęście !

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych świąt ! A w święta,

niech się snuje kolęda,

i gałązki świerkowe,

niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych świąt ! A z Gwiazdką !

Pod świeczek luna jasna

życzcie sobie jak najwięcej

zwykłego, ludzkiego szczęścia.

Niekochanym - domków i miłości!
Opiekunom - zdrowia i radości!

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak minął wczorajszy wieczór?
Wczorajszy dzień dla Mikusia upłynął pod znakiem dietki...
Chłopak całą noc z wtorku na środę wymiotował. I wczoraj mało co dostał do jedzenia,wieczorem tylko dostał opłatek i trochę ryżu... Przez cały dzień nie czuł się za dobrze... Ale dzisiaj już znacznie lepiej się czuje [ufff :razz:] Bo widziałam,że biedaczysko się strasznie męczyło...

Posted

zeżarł coś? nie, bez sensu, on nie chodzi po moim osiedlu przecież... co mu było? wigilijne śledzie wtranżalał bez umiaru :evil_lol:?
a może z tęsknoty za piwkiem :cool3:?
a poza tym chciałam was świątecznie pozdrowić,a zamiast tego żarty sie mnie trzymają.. :shake:

Posted

No cóż...Mikuś pewnie niewiele różni sie od nas- ludzi, chociaż akurat On "załatwił się" przed świetami;)No, bo po świętach, to normalka chyba być w takim stanie:lol:CAłe szczęście, ze juz sie unormowało wszystko i mam nadzieję, ze to ze zwykłego obżarstwa:lol:Tak to już jest na tym świecie, że co za dużo, to niezdrowo:eviltong:Mikuś...ale ja tam bym chętnie z tobą na dietke przeszła...coż, ajk pełna lodówka nie daje spokojnie odpoczywać;)Dobranoc Słodziaku NAsz..i zdrowiej nam tam szybciutko:loveu::loveu::loveu: