sleepingbyday Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 miki skorzystał z wymówki, ze piwko mu zabrał łżko i połozyl sie spać na sowim ulubionym betonie :p. co z tym piwkiem, ide zobaczyć, może na wątku cos napisali... Quote
magda222 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Pifko pojechał do Przystani Ocalenie. To niedaleko mnie :loveu: Quote
peate Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 no to już wiemy kto pojedzie malucha odwiedzić na wizytę poadopcyjną :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 A tymczasem, co u Mikiego? :) Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Co u Mikiego? A no śpi Łobuziak - szczęśliwy - sam w swoim łożu :evil_lol: Rano wstał na śniadanko i poranną tableteczkę - potem towarzyszył podczas rozpalania w piecu,a teraz zmęczony śpi :lol: On już wygląda jak kulka :evil_lol: Aż boję się jechać z Nim do weta się ważyć :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Gosiapk']Klaudus utuczyła Mikiego:evil_lol: Jak patrzę na zdjęcia z czasu jak do mnie przyszedł to mogę powiedzieć,że tak... :oops: Ale Miki chyba z tego powodu nie będzie narzekał [że ma pełną miche] tylko obawiam się co powiedzą na to Jego 'stawy' :evil_lol: Nie no nie jest źle... :razz: Chudzinka z Niego :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wczoraj wieczorem moja Sara dostała kilka gotowanych kości,Tata mówi... "Weź daj Mikiemu jedną... To zawsze inny smak. Może nie pogryzie,ale poliże sobie troszkę",ja na to,że nie,bo Biedak ma tak paskudne zębska,że pewnie ani mięska z kostek nie obgryzie... Tata jednak dał Mu kostuchę... I... :crazyeye::-o Sprawił Mu chyba najlepszy prezent świąteczny tą kostką :-o Takiego szczęśliwego Go jeszcze nie widziałam :loveu: Quote
halbina Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 jak niewiele jednak trzeba, żeby uszczęśliwić psa... kawałek podłogi i kocyk, miłość i kość... Quote
Klaudus__ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Gosiapk']Mądrego masz Tatę! :) No wiem wiem :D Jedna kość, ile radości :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ah, Mikuś na pewno przypomniał sobie stare lata... :) Tak... Stare 'młodzieńcze lata'... Normalnie nie umiałam się na Niego napatrzeć! Całą sesję Mu zrobiłam :loveu: Kostke dostał do łóżeczka,ale nie chciał ją w łóżczku jeść więc na ziemie poszedł,żeby Mu wygodniej było rozłożyłam Mu starą kołderkę i się delektował kością :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ah, Mikuś na pewno przypomniał sobie stare lata... :) Quote
_bubu_ Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ah, Mikuś na pewno przypomniał sobie stare lata... :) to samo pomyślałam :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Przeskakujące posty to już chyba normalka na tym portalu...:roll: Mimo to miło się czyta dobre wiadomości... Mikusiu,w górę!:loveu: Quote
*zaba* Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku. Quote
Klaudus__ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Chwile poświęcone myślom o najukochańszych ludziach,i zwierzętach... są najpiękniejszymi chwilami Bożego Narodzenia. Gdy czytać będziecie te słowa, w nadziei,iż Wasze święta upłyną w radosnej, rodzinnej atmosferze, a Nowy 2009 Rok przyniesie dużo szczęścia... Pamiętajcie,że myślami jesteśmy z Wami... Życzę Wam także, w tym wyjątkowym dniu,aby do kolejnej Wigilii zmniejszyła się liczba cierpiących zwierząt,a zwiększyła uratowanych... W ciepłych... Bezpiecznych domkach... U boku ukochanego człowieka... Quote
halbina Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wesołych świąt ! Bez zmartwień, z barszczm, z grzybami, z karpiem, z gościem co niesie szczęście ! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych świąt ! A w święta, niech się snuje kolęda, i gałązki świerkowe, niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych świąt ! A z Gwiazdką ! Pod świeczek luna jasna życzcie sobie jak najwięcej zwykłego, ludzkiego szczęścia. Niekochanym - domków i miłości! Opiekunom - zdrowia i radości! Quote
gonia66 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Pozdrawiam świątecznie Mikusia i wszystkie Jego cioteczki:lol::tree1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Witaj Kaludio, witaj Mikusiu :) Jak minął wczorajszy wieczór? Quote
Klaudus__ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak minął wczorajszy wieczór? Wczorajszy dzień dla Mikusia upłynął pod znakiem dietki... Chłopak całą noc z wtorku na środę wymiotował. I wczoraj mało co dostał do jedzenia,wieczorem tylko dostał opłatek i trochę ryżu... Przez cały dzień nie czuł się za dobrze... Ale dzisiaj już znacznie lepiej się czuje [ufff :razz:] Bo widziałam,że biedaczysko się strasznie męczyło... Quote
sleepingbyday Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 zeżarł coś? nie, bez sensu, on nie chodzi po moim osiedlu przecież... co mu było? wigilijne śledzie wtranżalał bez umiaru :evil_lol:? a może z tęsknoty za piwkiem :cool3:? a poza tym chciałam was świątecznie pozdrowić,a zamiast tego żarty sie mnie trzymają.. :shake: Quote
gonia66 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 No cóż...Mikuś pewnie niewiele różni sie od nas- ludzi, chociaż akurat On "załatwił się" przed świetami;)No, bo po świętach, to normalka chyba być w takim stanie:lol:CAłe szczęście, ze juz sie unormowało wszystko i mam nadzieję, ze to ze zwykłego obżarstwa:lol:Tak to już jest na tym świecie, że co za dużo, to niezdrowo:eviltong:Mikuś...ale ja tam bym chętnie z tobą na dietke przeszła...coż, ajk pełna lodówka nie daje spokojnie odpoczywać;)Dobranoc Słodziaku NAsz..i zdrowiej nam tam szybciutko:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts