Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz staruszek całymi dniami śpi - ma święty spokój i korzysta z tego przywileju w 100% i dobrze... Niech się chłopak wyśpi za wszystkie czasy!
Ostatnimi czasy Miki ma słaby apetyt... Mało co je... Co jest spowodowane z pewnością tymi ząbkami... Pojechałam więc zapytać weta jak wyglądać będzie zrobienie porządku z tymi zębskami. Jutro jedziemy się pokazać Panu Doktorowi i umówić się na zabieg... Boję się strasznie tego zabiegu,ale tak źle... A tak jeszcze gorzej...
:roll:

A w wolnej chwili [wiem wiem macie ich straszniemało...] zerknijcie...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/cykor-bez-szans-na-adopcje-slask-128596/#post11549789

http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwu-letni-kudlaty-fifi-szuka-pelnego-milosci-domu-slask-128510/

Posted

Niby Księciunio, ale za swoją Pancią Czy Panciem caly czas krąży wzrokiem i nie spuszcza z oczka;) TAki niby dumny chodzi po poolku, ale woli miec się na baczności jakby co:eviltong: Gamoń jeden Kochany...tylko martwi mnie troszkę ten jego brak apetytu...co z tym ząbeczkami??Wet coś powiedział konkretnego??

Posted

Goniu kochana Miki ma już kamień z ząbków usunięty :razz: Był bardzo dzielny! Miał strasznie zatkane ślinianki :crazyeye: Wręcz spokojnie mogę powiedzieć,że paskudnie... :roll: Ale już wszystko sciągnięte i odetkane :loveu:
Miki ma niestety nadwagę :evil_lol: [ale ja tam wiem,że Oni się mylą :evil_lol::diabloti:] Przecież On taki chudziutki... :diabloti:
Dostał antybiotyk i w czwartek jedziemy się jeszcze pooglądać.
Do usunięcia zostały 2 zęby - bo się ruszają,ale tylkotak minimalnie i Pani doktor powiedziała,że tonie takie pilne...
Ogólnie to nie wiem czy teraz by któraś z Was powiedziała,że Ona taki biedny... :diabloti: Łotr się z Niego zrobił - chciał dziabnąć Panią Doktor iniemal śmiertelnie wystraszył pewną Panią co przyszła po jakieś tam leki do pieska <hahaha> Taki groźny ten Nasz Miki :evil_lol: Uśmiałam się strasznie :loveu:

Posted

Dokładnie Halbinko heheh :evil_lol:
Książę właśnie wstał... Spaceruje po swoim ogrodzie :evil_lol:
Teraz jak takie mrozy to mają limit 10 minut i domu niestety... Bo Sarze łapy marzną i wczoraj pobiegała chwile dłużej i została stać na środku ogródka - trzeba było po księżniczkę lecieć biegusiem i na rączkach do domku :razz:
Wczoraj Miki nie miał bardzo apetytu. Pewnie miał trochę obolałe zęby... Biedny... Mam nadzieję,że dzisiaj będzie lepiej.

Posted

a ja wcale się Mikiemu nie dziwię, że wyskoczył z ząbkami na panią doktor:cool3:
ja też mam nieraz ochotę ugryźć jak mi dentysta przy zębach majstruje :evil_lol:

Posted

peate napisał(a):
a ja wcale się Mikiemu nie dziwię, że wyskoczył z ząbkami na panią doktor:cool3:
ja też mam nieraz ochotę ugryźć jak mi dentysta przy zębach majstruje :evil_lol:

Ba,żeby tylko ugryźć...:evil_lol:

Posted

Dzisiaj Miki coś mało jadł... Ba! Wogóle nie jadł... Co mnie trochę martwi.Może jeszcze ma obolałe ząbki?
Nie wiem... Ale jutro podjadę z Nim do Weta, bo fakt,że nie je jest do Niego całkowicie nie podobny... Tabletkę musiałam Mu dać "na siłę",bo nie było mowy, żeby z czymkolwiek ją zjadł...
No zobaczymy...
Teraz śpi [przykryty dwoma kocami :evil_lol: chyba Mu się to spodobało :evil_lol: ] . Przed chwilą Go położyłam. Na polku dzisiaj bardzo malutko był - w sumie może 10 minut. Jest strasznie zimno, Sarze po 5-ciu minutach marzną łapeczki. Co prawda Miki wytrzymuje dłużej [widać nie jedną zime przetrzymał na polku] ale są wypuszczane tylko po to,żeby zaczerpnąć świerzego powietrza...

Posted

Martwię się o niego...Z doświadczenia wiem,że jak zwierzak nie je to jest nieciekawie.Nawet boję się nazwać to po imieniu.Tym bardziej,że w takie zimno zwierzęta z reguły jedzą więcej.Mam nadzieję,że przeczucie mnie myli.Zobaczymy co powie weterynarz.

Posted

No My już po wizycie...
Miki ma zapalenie tchawicy.
Zero polka cały czas w domku. Antybiotyki do wtorku, a potem zobaczymy... We wtorek jedziemy też do Pani doktor, która zajmie się serduchem...
Trzeba zrobić też badania krwi...
Teraz Miki śpi. Poprzykrywałam Go i odpoczywa. Niestety jeść nadal nie chce. Jednak faktycznie zęby mogą jeszcze tego przyczyną...

Posted

bidulek :-(
pewnie za dużo szczekał na polku :roll:
może to i przez tą tchawicę jeść mu się nie chce :roll:
mocno trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia :thumbs:

Posted

O nieeee:-( Nie Mikuś...ma być zdrowy i już...U mnie w domku też "pomorek"..a zaglądam tu..i co widzę???Nie chcialam takich wiadomości czytać..i mam nadzieję, że to jednak przez te zęby..Mikuś..ty tam nie wydurniaj się i bierz się za jedzonko..Klaudus...a Mikuś pije???:cool3: MA gorączkę??Kurde,no.......:razz: