gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Co tam dziś u Naszego Ksieciunia?????:lol: Quote
Klaudus__ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nasz staruszek całymi dniami śpi - ma święty spokój i korzysta z tego przywileju w 100% i dobrze... Niech się chłopak wyśpi za wszystkie czasy! Ostatnimi czasy Miki ma słaby apetyt... Mało co je... Co jest spowodowane z pewnością tymi ząbkami... Pojechałam więc zapytać weta jak wyglądać będzie zrobienie porządku z tymi zębskami. Jutro jedziemy się pokazać Panu Doktorowi i umówić się na zabieg... Boję się strasznie tego zabiegu,ale tak źle... A tak jeszcze gorzej... :roll: ______________________________________________________________ A w wolnej chwili [wiem wiem macie ich straszniemało...] zerknijcie... http://www.dogomania.pl/forum/f28/cykor-bez-szans-na-adopcje-slask-128596/#post11549789 http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwu-letni-kudlaty-fifi-szuka-pelnego-milosci-domu-slask-128510/ Quote
_bubu_ Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 jaka słodziutka minka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Niby Księciunio, ale za swoją Pancią Czy Panciem caly czas krąży wzrokiem i nie spuszcza z oczka;) TAki niby dumny chodzi po poolku, ale woli miec się na baczności jakby co:eviltong: Gamoń jeden Kochany...tylko martwi mnie troszkę ten jego brak apetytu...co z tym ząbeczkami??Wet coś powiedział konkretnego?? Quote
Klaudus__ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Goniu kochana Miki ma już kamień z ząbków usunięty :razz: Był bardzo dzielny! Miał strasznie zatkane ślinianki :crazyeye: Wręcz spokojnie mogę powiedzieć,że paskudnie... :roll: Ale już wszystko sciągnięte i odetkane :loveu: Miki ma niestety nadwagę :evil_lol: [ale ja tam wiem,że Oni się mylą :evil_lol::diabloti:] Przecież On taki chudziutki... :diabloti: Dostał antybiotyk i w czwartek jedziemy się jeszcze pooglądać. Do usunięcia zostały 2 zęby - bo się ruszają,ale tylkotak minimalnie i Pani doktor powiedziała,że tonie takie pilne... Ogólnie to nie wiem czy teraz by któraś z Was powiedziała,że Ona taki biedny... :diabloti: Łotr się z Niego zrobił - chciał dziabnąć Panią Doktor iniemal śmiertelnie wystraszył pewną Panią co przyszła po jakieś tam leki do pieska <hahaha> Taki groźny ten Nasz Miki :evil_lol: Uśmiałam się strasznie :loveu: Quote
Nika_88 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 wspaniale czytać takie wieści ;) Nie spodziewałam się że w Mikusiu taki diabełek drzemie :evil_lol: Quote
gonia66 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Mmmmmmm..Nasze Słodkie Kochanie...Mikuś....mizianka od cioteczki goni prosze extra w ten mrrrrrooozzziik:loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dzielny był. na pewno o wiele lepiej sie księciunio czuje... a na tym zdjęciu - to jest flirciarz starszny.. wie jak patzrec, żeby ciotki powymiękały...:loveu: dostałam pw sprawa pilna: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamarznie-czy-nie-dzis-czy-jutro-10mies-sunia-w-polu-ilza-k-radomia-pomocy-128309/ Quote
halbina Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 :evil_lol: _bubu_ napisał(a):jaka słodziutka minka :loveu::loveu::loveu::loveu: z cyklu: "no co ja Ci zrobiłem?..." Quote
Klaudus__ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dokładnie Halbinko heheh :evil_lol: Książę właśnie wstał... Spaceruje po swoim ogrodzie :evil_lol: Teraz jak takie mrozy to mają limit 10 minut i domu niestety... Bo Sarze łapy marzną i wczoraj pobiegała chwile dłużej i została stać na środku ogródka - trzeba było po księżniczkę lecieć biegusiem i na rączkach do domku :razz: Wczoraj Miki nie miał bardzo apetytu. Pewnie miał trochę obolałe zęby... Biedny... Mam nadzieję,że dzisiaj będzie lepiej. Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 a ja wcale się Mikiemu nie dziwię, że wyskoczył z ząbkami na panią doktor:cool3: ja też mam nieraz ochotę ugryźć jak mi dentysta przy zębach majstruje :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 peate napisał(a):a ja wcale się Mikiemu nie dziwię, że wyskoczył z ząbkami na panią doktor:cool3: ja też mam nieraz ochotę ugryźć jak mi dentysta przy zębach majstruje :evil_lol: Ba,żeby tylko ugryźć...:evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dzisiaj Miki coś mało jadł... Ba! Wogóle nie jadł... Co mnie trochę martwi.Może jeszcze ma obolałe ząbki? Nie wiem... Ale jutro podjadę z Nim do Weta, bo fakt,że nie je jest do Niego całkowicie nie podobny... Tabletkę musiałam Mu dać "na siłę",bo nie było mowy, żeby z czymkolwiek ją zjadł... No zobaczymy... Teraz śpi [przykryty dwoma kocami :evil_lol: chyba Mu się to spodobało :evil_lol: ] . Przed chwilą Go położyłam. Na polku dzisiaj bardzo malutko był - w sumie może 10 minut. Jest strasznie zimno, Sarze po 5-ciu minutach marzną łapeczki. Co prawda Miki wytrzymuje dłużej [widać nie jedną zime przetrzymał na polku] ale są wypuszczane tylko po to,żeby zaczerpnąć świerzego powietrza... Quote
magda222 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Martwię się o niego...Z doświadczenia wiem,że jak zwierzak nie je to jest nieciekawie.Nawet boję się nazwać to po imieniu.Tym bardziej,że w takie zimno zwierzęta z reguły jedzą więcej.Mam nadzieję,że przeczucie mnie myli.Zobaczymy co powie weterynarz. Quote
_bubu_ Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Trzymaj się Mikuś i nie strasz nas. Mam nadzieje że to tylko chwilowy kryzys. Quote
sleepingbyday Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 nie no, może miec zeby i dziąsła obolałe. w tym wieku to sie tak szybko nie goi. nie straszcie dziewczęta. klaudus trzymamy kciuki! Quote
peate Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 no i jak tam dzisiaj Mikuś ? zjadł coś niecoś na śniadanko :roll: Quote
Klaudus__ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No My już po wizycie... Miki ma zapalenie tchawicy. Zero polka cały czas w domku. Antybiotyki do wtorku, a potem zobaczymy... We wtorek jedziemy też do Pani doktor, która zajmie się serduchem... Trzeba zrobić też badania krwi... Teraz Miki śpi. Poprzykrywałam Go i odpoczywa. Niestety jeść nadal nie chce. Jednak faktycznie zęby mogą jeszcze tego przyczyną... Quote
peate Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 bidulek :-( pewnie za dużo szczekał na polku :roll: może to i przez tą tchawicę jeść mu się nie chce :roll: mocno trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia :thumbs: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kurcze, nasz Mikulek kochany. :-( Trzymam kciuki, żeby było coraz lepiej! Quote
halbina Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No, Miki... zdrowiej! I jedz!!! Jest pytanie od tajemniczego sponsora, czy Miki potrzebuje pomocy finansowej, proszę wiec o jakieś sprawozdanko w tej kwestii... Quote
gonia66 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 O nieeee:-( Nie Mikuś...ma być zdrowy i już...U mnie w domku też "pomorek"..a zaglądam tu..i co widzę???Nie chcialam takich wiadomości czytać..i mam nadzieję, że to jednak przez te zęby..Mikuś..ty tam nie wydurniaj się i bierz się za jedzonko..Klaudus...a Mikuś pije???:cool3: MA gorączkę??Kurde,no.......:razz: Quote
Recommended Posts