gonia66 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ps..o kurde...ale ja jestem gaduła...no ale musiałam nadrobić za cały dzień- przepraszam:oops: Quote
*zaba* Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Co taka cisza zapadla?? Czytam i czytam i wiem,ze lepiej niz u Mamusi Mikusiowi nie bedzie. Sa moze juz wyniki badan?? Mizianka. Quote
gonia66 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 HHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!?????????????????????????//////:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
gonia66 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ????????????????????????????????Mikuś...co tam u Ciebie pieseczku???? Quote
Klaudus__ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 U Mikusia wszystko ok - cały wczorajszy dzień przespał. Po południu odebraliśmy posłanko które nadesłała Nam Cioteczka Kasia :loveu: Kasiu bardzo dziękujemy - Mikiemu się strasznie spodobało! Jesteś wspaniała :Rose: Tak spokojnie Miki w Nim spał - chyba wie z jak wielkiej sympatii zostało Mu podarowane. Poza tym Miki dzisiaj coś nie miał apetytu i miałam problem z podaniem Mu tabletki na serduszko. Musiałam ją podać troszkę 'na siłę' co przyniosło mizerny efekt,ponieważ Miki ją rozgryzł i wypluł - połowa białego magicznego proszku się rozsypała. Co do badania moczu - nie ma żadnych powodów do obaw - jak poinformowała mnie telefonicznie Wetka. Więc nic złego się nie dzieje - osobiście będę z Nią rozmawiała jak pojedziemy się z Mikim 'osłuchać'. Więcniczym Cioteczki się nie martwcie :cool3: Wszystko gra i buczy :razz: Quote
oktawia6 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Klaudus__'] Co do badania moczu - nie ma żadnych powodów do obaw - jak poinformowała mnie telefonicznie Wetka. Więc nic złego się nie dzieje - osobiście będę z Nią rozmawiała jak pojedziemy się z Mikim 'osłuchać'. Więcniczym Cioteczki się nie martwcie :cool3: Wszystko gra i buczy :razz: cieszę się Klaudus!:lol: takie psy jak on (nazywam je fundusze inwestycyjne-stale coś) powinien miec zrobione też badanie krwii morfologia z bioch. mocz+krew to podstawia u takich staruszków, jak bierze leki nasercowe to domyślam się że miał robione EKG serca? to dobrze-bo źle dobrany lek-celowany w ciemno może przynieśc więcej szkody psu niż pożytku-bez diagnostyki. trzymam kciuki! Quote
Klaudus__ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Oktawia On miał wszystkie badania [poza badaniem moczu właśnie] robione jak Bubu Go wyciągnęła ze schronu... Dostałam całą diagnostykę.Wię już na samym początku zabrałam wszelakie badania - Mikiego pod pachę i popędziłam do Weta,żeby wszystko pooglądał. Bo pomimo,że zabrany był właśnie z Lecznicy to wolałam mieć pewność,że nie było żadnego niedopatrzenia. Wiadomo - lekarz lekarzowi nie równy ;-) [kiedyś poszłam do Weta z moją pekinką,bo miała pęknięty gruczoł przyodbytowy <dodam,że Lecznica do której wtedy chodziłam była prowadzona przez cenionego przeze mnie Doktora - tylko miał zatrudnionego nowego weta,który zresztą nie przypadł mi do gustu> no i pokazuje Ją Doktorowi (który mnie praktycznie nie znał) po czym Onstawia diagnozę "Ropomacicze" :crazyeye: heheh uśmiałam się strasznie...] Quote
Klaudus__ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dzisiaj jadę odwiedzić Tineczkę i Dropsika. Jak któraś Ciotka chce zobaczyć się z Mikusiem to dawać znać i zabiore ze sobą :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Sesja zdjęciowa Mikiego w Jego pokoju :eviltong: I na nowym posłanku! :loveu: Quote
gonia66 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi:nic dodać, nic ująć...Klaudus..jestes...hmmmm...jestes...aj...co jaci tu będę pisała...no po prostu JESTEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Klaudus, zdjęcia są niesamowite :) Dopiero teraz widać, jaką Miki przeszedł ogromną metamorfozę... Czy mnie się wydaje, czy oczka jakieś bardziej radosne? http://images32.fotosik.pl/412/6a3df1dccfd59a60med.jpg Czyżby to było "Klaudiaaaaaa!!!!" ? :evil_lol: Posłanko jest full wypas :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Zapraszam na bazarek z kalendarzami A3 na 2009r. - bohaterami mieszkańcy schroniska w Żywcu!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-a3-2009r-schroniskowe-historie-bezdomna-codziennosc-na-zywiec-126475/ Quote
Klaudus__ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czyżby to było "Klaudiaaaaaa!!!!" ? :evil_lol: Raczej " Nie pstrykaj mi w oczy tym fleszem głupia bobooooo :evil_lol:" heheh Dzisiaj byliśmy z Mikim na spotkaniu z Bubu, Dropsikiem i Tineczką :cool3: Pospacerowaliśmy trochę - chociaż Miki wcale nie był zbyt chętny do spacerowania :evil_lol: Quote
gonia66 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Klaudus..jak to cudownie, że byłyście u Tiny..u niej na wątku coś cisza taka a ja wyjezdzam na wekend i bardzo chcialabym wiedzieć jak sie psiunia czuje jak finanse i perspektywy na przyszlosc??Moglabys nam tu cos napisac na temat Suni???Bede bardzo sie martwila nic nie wiedzac przez 2 dni:razz: Quote
togaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Widać, posłanko bardzo Mikiemu przypadło do gustu... I nie tylko posłanko, bo całokształt oczywiście..... Pełny relax !!!:lol: Quote
oktawia6 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Klaudus__'] [kiedyś poszłam do Weta z moją pekinką,bo miała pęknięty gruczoł przyodbytowy <dodam,że Lecznica do której wtedy chodziłam była prowadzona przez cenionego przeze mnie Doktora - tylko miał zatrudnionego nowego weta,który zresztą nie przypadł mi do gustu> no i pokazuje Ją Doktorowi (który mnie praktycznie nie znał) po czym Onstawia diagnozę "Ropomacicze" :crazyeye: heheh uśmiałam się strasznie...] nieee:smhair2::mdleje: a ja kiedyś jak miałam ospę wietrzą-to przyszedł lekarz do mnie i powiedział mi żebym się wzięła w garśc:evil_lol: i mam sexy koszulkę nocną-a na drugi dzień-matka prawie nie zemdlała bo wyglądałam jak zombie: trędowata-: głowa uszy, gardło, ciało dosłownie wszędzie-ale ten text lekarza był na poziomie Twojego weta/cepa-takich tłumoków do kozy powinni sadzac i cofka do szkoły-albo niech zmienią zawód może pieczarkami się zajmą czy brukwią Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='oktawia6']nieee:smhair2::mdleje: a ja kiedyś jak miałam ospę wietrzą-to przyszedł lekarz do mnie i powiedział mi żebym się wzięła w garśc:evil_lol: i mam sexy koszulkę nocną-a na drugi dzień-matka prawie nie zemdlała bo wyglądałam jak zombie: trędowata-: głowa uszy, gardło, ciało dosłownie wszędzie-ale ten text lekarza był na poziomie Twojego weta/cepa-takich tłumoków do kozy powinni sadzac i cofka do szkoły-albo niech zmienią zawód może pieczarkami się zajmą czy brukwią buehehe, padłam... wzięłas się w graść? no bo cyrki panica odstawia... klaudus, miki się już w życiu naspacerowął, to teraz ma w tyłu takie wątpliwej jakości rozrywki :evil_lol: Quote
halbina Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 w górę, staruszku! a co Ci przyniósł św. Mikołaj?... :razz: Quote
_bubu_ Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 ja myslałam że Klaudus żartuje że przyjedzie z Mikim odwiedzić Dropsika i Tinke. A tymczasem patrze :crazyeye: a tu Miki we własnej osobie :) Nie powiem żeby miał zachwycona minę :lol: raczej jakby chciał powiedzieć , czemu mnie tu przywlekłaś bez mojej zgody? Miałem dzisiaj zaplanowany przeciez maraton po ogrodzie a potem drzemke na moim pieknym łóżeczku. No ale jednak dzielnie poczłapał na spacerek z Dropsikiem. chyba nie byli zachwyceni ze swojego towarzystwa bo wola byc w centrum uwagi a tu się musieli dzielić :) Miki wygląda prześlicznie :) taki dostaojny staruszek. kondycja niczego sobie :razz: bardzo się cieszę ze mogłam go zobaczyć po takiej przemianie :) dzieki Klaudus ! tup tup :) i z Dropsikiem :) Quote
halbina Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 oba są śliczne! a Miki jest pełen godnosci! Quote
togaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Miki chodzi bez linewki.......???:crazyeye: Super....!!!!!!! Poznaję moje spacerowe okolice.... Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Faktycznie Miki był bardzo zdegustowany podróżą... Ale z łaski na uciechę pospacerował w naszym towarzystwie ... Chyba tylko dlatego,żebyśmy Go nie obsmarowały na wątku :P ale po spacerze w Lecznicy dosłownie 'padł' :evil_lol: Wogóle to na spacerze szedł sobie w swoją strone - wogóle Go nie interesowałyśmy :mad: A jak przyjechaliśmy do domu to zamist spać to w plener jeszcze poszedł... A w Lecznicy padał z nóg... :mad: Teraz śpi smaczie i bezpiecznie... Bubu znowu przyjedziemy pospacerować ! :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Togaa tak tak 'puściłyśmy Go wolno' - na bezpiecznym terenie naturalnie ;-)Bo przy drodze to na smyczce maszerował. Zauważyłam,że dużo lepiej Miki czuje się bez szelek i smyczy. Dużo swobodniej co w pełni wykorzystuje w ogródku :razz: Quote
Recommended Posts