sleepingbyday Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 gonia, nie ucieki nier, tylko panikarz, no i zwiał po pogryzieniu.... zośkę udało mi się uratować (bo były dwa duże psy, podzieliły sie ofiarami...) a tymczas to ten z mojego podpisu, barrack :cool3: Quote
_bubu_ Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Ajula napisał(a):Klaudus gratulacje :smile: Miki śpi z kopytkami do góry bo mu dobrze - Twoja to zasługa (i reszty domowników) ja również przyłączam się do gratulacji :razz: Miki musi naprawdę czuć się bardzo szczęśliwy :loveu: Mam nadzieję , że szybko upora sie z zapaleniem pęcherza bidulek. A ,że do ogródka na siusiu nie chce wychodzić.. coż no ja sie mu nie dziwie , też bym nie chciała :p Quote
Klaudus__ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Hahaha dokładnie Bubu :evil_lol: Ale,żeby zaraz siurać do łóżka? :mad: No trudno... Dzięki Cioteczce i zarazem ogromnej fance Mikiego - KASI[:buzi:, Miki może stale jedno posłanko w praniu mieć,bo dostał dwa... Natomiast kocyki w łóżeczku też może mieć stale jedne w praniu,bo Cioteczka Dorotka przywiozła kocyki i kołderki dla Leniucha [za co ogromnie dziękujemy :buzi:] Quote
Klaudus__ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Miki ma w swoim pokoju [jak i Sara] dyskotekę :lol::evil_lol::diabloti: Gra Im radio,żeby się nie bały petard :P Ale teraz spaceruje dzielnie po polku [teraz wypuszczony] żeby się przewietrzył troszkę :mad: Bo cały dzień z dooopą w domu :eviltong: Quote
halbina Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Życzę Ci mój Przyjacielu... ..spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mógł sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnąłeś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mógł przetrwać złe chwile; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok; ...abyś zawsze był komuś potrzebny; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia; ...abyś znalazł szczęście, którego szukasz. Życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! :* Quote
gonia66 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witam Słodziaka w Nowym Roku:loveu: Zycze Milusiowi, aby ten rok nie był gorszy od poprzedniego..no bo tak naprawdę , to miniony Roczek nie był dla Milusia żly...powiedziałabym, ze nawet bardzo dobry- trafił na Takie cioteczki i na tai domeczek...eh...oby nigdy juz gorzej nie było:multi::multi::multi: Quote
Klaudus__ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='halbina']I co tam u Was, w tym Nowym Roku?... A no pruszy śnieg... Miki wyszedł na moment i zaraz powrót... :evil_lol: Teraz jedzą kolacje ze Sarą. Zapewne jeszcze z godzine pospaceruje,położy się spać.Pośpi z godzinkę i będzie spacerował do północy. Później kolejne podejście z tabletkami na siuranie,bo grań nie chce jeść :evil_lol: Quote
halbina Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 takie sobie proste życie... byle był domek kochający i zdrówko... Quote
gonia66 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 A ku ku;) JAk Mikusiński dzisiaj??Już wraca powoli apetyt???Mizianka od cioteczki goni cieplutkie:loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dzisiaj Miki cały dzień przespał. Wstał raz o 8:00,a później o 19:00 :eviltong: Leń jeden! Teraz śpi,ale zapewne niebawem wstanie pospacerować... :mad: Drogie fanki Mikiego zerknijcie... Powiedzcie czy mam rację,że to Brat Mikiego... http://www.dogomania.pl/forum/f28/slask-staruszek-miodzik-marznie-w-schronisku-pomocy-128328/#post11530702 Proszę... Pomóżcie... Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ty zobacz tutaj - ja już dawno znalazłam jednego brata mikiego: zdjęcia sa też na przedprzed ostatniej stronie (mniej więcej) http://www.dogomania.pl/forum/f28/starszy-pies-lezy-na-chodniku-na-popieluszki-wawa-prosimy-o-ogloszenia-127151/ Quote
gonia66 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 SD..ja już się boje nawet wchodzić na ten wątek..dzis już nie dam rady..i tak nie będę juz raczej spała...przecież to horror...:placz::placz::placz: Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='sleepingbyday']ty zobacz tutaj - ja już dawno znalazłam jednego brata mikiego: zdjęcia sa też na przedprzed ostatniej stronie (mniej więcej) http://www.dogomania.pl/forum/f28/starszy-pies-lezy-na-chodniku-na-popieluszki-wawa-prosimy-o-ogloszenia-127151/ Faktycznie podobny... Ale Miodzik przebywa w tym samym schronie co Miki ... I maszerował w tych samych rejonach... Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dzisiaj kupiłam Mikiemu podkłady chłonne [do łózeczka] I jeszcze taką miękką kosteczkę na czyszczenie ząbków... Tylko jeszcze nie wiem czy Książę raczy ją skosztować :evil_lol: Bo teraz smacznie śpi :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 obwiąż czerwoną wstążeczką i jak księciunio sie zbudzi to zgięta w pół z głową pokornie opuszczoną i kostką na dwóch dloniach trzymanych przed sobą zbliż sie doń i grzecznymi słowy przekaż dar.. może przyjmie... :eviltong: Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='sleepingbyday']obwiąż czerwoną wstążeczką i jak księciunio sie zbudzi to zgięta w pół z głową pokornie opuszczoną i kostką na dwóch dloniach trzymanych przed sobą zbliż sie doń i grzecznymi słowy przekaż dar.. może przyjmie... :eviltong: Nabijaj się nabijaj :mad: :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 robię, co mogę... żyły sobie wypruwam... :cool1: zajrzyjcie czasem do mojego chrześniaka pokrężelowskiego, dobra? http://www.dogomania.pl/forum/f28/po-krezelu-najpierw-anonimowy-potem-kpis-17-teraz-ping-tylko-domu-brak-128322/ Quote
magda222 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Odnowione,wyróżnione oczywiście allegro Mikiego: Pobili mnie i przygnietli głazem...szukam domu... (521566124) - Aukcje internetowe Allegro Quote
togaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Klaudus__']Dzisiaj kupiłam Mikiemu podkłady chłonne [do łózeczka] I jeszcze taką miękką kosteczkę na czyszczenie ząbków... Tylko jeszcze nie wiem czy Książę raczy ją skosztować :evil_lol: Bo teraz smacznie śpi :evil_lol: Nieszczelny ten nasz dziadziunio..... Już nie pamietam czy Miki dostaje leki nasercowe? Może przez nie taki z niego lejek? Quote
gonia66 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mikuś dostaje jakies tableteczki...chyba na serce...a od nich częściej sie sika??? Quote
Klaudus__ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tak Miki dostaje tabletki na serducho. Ten Łobuz dopiero teraz poszedł spać... Spacerował wielce... Ale na kostkę czyszczącą ząbki nawet nie popatrzał! :mad: Wybredny i rozpuszczony! O! :eviltong: Quote
Klaudus__ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='magda222']Odnowione,wyróżnione oczywiście allegro Mikiego: Pobili mnie i przygnietli głazem...szukam domu... (521566124) - Aukcje internetowe Allegro Dziękujemy bardzo!! :loveu: Quote
Recommended Posts