peate Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 właśnie .. :shake: Miki ciągle szuka domku .. Quote
peate Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 porzucony, maleńki szczeniaczek sam w schronisku :placz: kto może pomóc? http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-tygodniowy-szczeniaczek-sam-w-schronisku-127023/ Quote
Klaudus__ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Spoko spoko Cioteczki ;-) Mikiemu się krzywda nie dzieje... A ta Bieda mała powyżej... :placz: Quote
gonia66 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Goniu, dlaczego uff? Przecież wszyscy wiemy, że Miki nie może zostać u Klaudii na zawsze :shake: eh...no ale ja tam sobie wolę troche tak posapać:eviltong:..bo jakoś nie do konca jestem pewna, czy aby wszyscy to wiemy;)Coś mi się np zdaje, że Mikuś też zrobił ze mną uffffffffffffff:lol:Dobranoc Mikuś..dobranoc cioteczki...:loveu: Quote
gonia66 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Co tu taka cisza u Mikusia????Jestem zadziwiona;)Widzisz Klaudus...tak się opiekujesz Pieseczkiem, że wszystkie cioteczki spokojne i na zakończenie dnai tu zaglądają, tylko po to, aby sobie poprawić humorki:lol:Godny podziwu i naprawde budujący jest ten wątek...eh..gdyby tak wszystie watki mogly dzialać na ludzi..:p Quote
magda222 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Odnowiłam allegro i dodałam tam ostatnie fotki Mikiego. Quote
Klaudus__ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Wszystko w jak najlepszym porządeczku. Miki się właśnie przebudził i jeszcze spaceruje po garażu - za chwilę zejdę Go położyć,bo jak znam życie ułoży się na podłodze zamiast w wygodnym posłanku :mad: A ogólnie to Miki dzisiaj bardzo dużo spał. Po przebudzeniu troszkę spacerował i znowu się kładł. Troszkę mniej sił dzisiaj miał. Ale to zapewne wina pogody - bo jakaś taka beznadziejna :roll: Psikłam Mu dzisiaj dziąsełka takim ziołowym roztworem,bo ma dość mocno zaczerwienione... A może jutro podskoczymy do Weta i weźmiemy antybiotyk... ;) Quote
gonia66 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Eh...Klaudus...dziękuję,...Ty to jednak jestes niezawodna cioteczka...Dobranoc w takim razie Tobie i całemu Twojemu Domostwu:loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ojjj Cioteczki - zapomniałyście o mnie ! Dla przypomnienia: Ja na spacerze pogarażu: Odpoczynek: Sennnn... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ale słodko spi, a ta kołderka.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No nie mogę uwierzyć! Miki po prostu się uśmiecha tymi ślepkami! Klaudus, na to czekała chyba każda z nas :loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Pinczerko Miki jeszcze boi się ręki... Ale jest coraz lepiej - w kilka dni czy nawet miesięcy nie da się odzyskać w 100% ufności krzywdzonego psiaka... :roll: Ale faktycznie jestznacznie weselszy :loveu: Quote
peate Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 no na prawdę tu widać jak się uśmiecha :lol: słodziaczek :loveu: Quote
gonia66 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Taaaaaaaaaaaa już byśmy o Was zapomniały...:-ow życiu Klaudus..o Was się nie da po prostu zapomnieć...Strasznie piękne te foteczki Mikusia..czy aby Mu tam nie za dobrze??eh..nie..nie...co ja piszę...za to wszystko, co przeszedł w swoim życiu..teraz ma dopiero nagrodę...należy mu się z całą pewnościa..ale jak widzę tego Psiaka..to naprawdę wielki SZACUN W STRONĘ KLAUDUS...to jest niebywałe..dla mnie cud..wystarczy spojrzeć na banerek Mikusia i...wszystko jasne....ten Psiak chyba jednak nie zaluje swojego losu..wszak gdyby nie nieszczęście, jakie Go spotkało- nigdy nie poznałby dotyku ręki i serca Klaudus...myślę, że mimo wszystko, gdyby miał coś do "powiedzenia" i mógłby wybierać swoje życie jeszcze raz...od początku i coś zmienić...nic by nie zmienił...no, chyba, że od razu mógłby się urodzić u Klaudus:lol:od razu na myśl przychodzi mi reklama: "ciepłe posłanko"- super.."ciepły kąt"...jeszcze lepszy..."gorące serce Klaudus"...BEZCENNE....za wszystko inne zapłacisz kartą MASTER CARD:eviltong:hehehehehe:lol:ale mi się humorek udzielił:loveu:To, tak na marginesie też dzięki Tobie Klaudus:multi::multi::multi: Quote
Wiedźma Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Klaudus__']Ojjj Cioteczki - zapomniałyście o mnie ! Nie ma takiej mozliwości! Rzecz w tym, ze zużywam natychmiast zapas chusteczek - tym razem z radości. Quote
_bubu_ Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 kochany aniołek :loveu::loveu: nie moge sie napatrzeć :loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Aniołek?:crazyeye: Gonił pekińczyka Czarka i warczał na Niego! A tu Go mianem 'aniołka' się nazywa :evil_lol::diabloti: Quote
Klaudus__ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Wczoraj Miki miał słabszy dzień,ale dzisiaj już wszystko do normy wróciło:loveu: Rano szczekał - bo już nie chciało Mu się siedzieć w swoim pokoiku :mad: No to teraz spaceruje :evil_lol: Zaraz dostanie tabletkę na serducho [które niestety będzie musiał brać... Bo bez tabletek czuje się dużo słabiej...] śniadanie i spać :eviltong: Quote
peate Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 niektórym to dobrze ;) Klaudus ja też bym się do Ciebie przeniosła :evil_lol: Quote
Ajula Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 niesamowicie piękny jest Miki, ma takie prawie ludzkie oblicze, nawet brwi zaznaczone :lol: uszy i kudełki wokół pyszczka tworzą piękną fryzurę aż mi dech zapiera, kiedy patrzę na niego wiem, że u Klaudus ma dobre życie, ale gdyby znalazł kochających ludzi, ktorzy mogliby poświęcać cały swój czas tylko Mikusiowi, to czemu nie? Klaudus ma jeszcze mnóstwo innych psiaków do kochania :) Trzymam kciuki za dobry szczęsliwy dom dla tego wspaniałego pieska :loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Klaudus__']Aniołek?:crazyeye: Gonił pekińczyka Czarka i warczał na Niego! A tu Go mianem 'aniołka' się nazywa :evil_lol::diabloti: to na pewno wina czarka :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Cioteczki, czy pieniążki Mikusiowi są potrzebne? Pytam, bo już nadszedł czas przelewów za grudzień, a kiedy zaproponowałam kaskę na innym wątku na oskalpowaną sunię, to okazało się, że suńka jest bogata, jak mało kto z nas .... :evil_lol: Więc najpierw wolę zapytać :eviltong: Jeśli kasa potrzebna, dajcie znać, jutro zrobię przelew:lol:. No i poproszę o nr konta :cool3:, bo nie wiem, czy to samo, co poprzednio:cool1:. Wątek śledzę cały czas, chociaż nie będę tu się rozpisywać zbytnio, bo inni robią to o wiele lepiej ode mnie:eviltong::diabloti:, ale PSIAK WYGLĄDA CUDOWNIE:crazyeye::loveu:, a KLAUDUS JEST WSPANIAŁA :loveu::loveu::loveu::multi: Pozdrawiam :lol: Quote
Recommended Posts