Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak tak... Miki musiał cosik pożreć gdzieś na polku [ pewnie jakiś skarb Sary znalazł :razz: ] Teraz już wszystko gra,ale biedak się trochę namęczył... Flakami Mu poprzewracało :eviltong:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikus..jak u Ciebie???Zdrowko wrociło??Wyobrazam sobie, jaka dla Ciebie kara ta dietka..sadzac po Twoim wyglądzie (zapaśnika:eviltong:), lubisz sobie niezle podjesc a tu...kicha;)Eh...wspolczuje, ale z drugiej strony zazdroszcze- mnie by sie tez zwlaszcza po świętach taka dietka przydala, ale sama się do niej nie zmusze:lol:Pozdrawiam cioteczke Klaudus no a Mikusia miziam za uszkiem:loveu:

Posted

Tak... Mikusiowi zdróweczko wróciło - już wsówa wszystko co dostanie :evil_lol:
Dzisiaj posiurał łożeczko Łotr :mad: I właśnie jest prane :mad:
Pospacerował po polku i padł :evil_lol:
Teraz zbiera siły na dalsze spacery po ogródku :razz:

Posted

Cześć Mikulcu nasz???JAk się masz dzisiaj (a właściwie wczoraj:eviltong:)???MAm nadzieję, że ze zdrówkiem już wszystko w porzadeczku, bo przy takiej pielęgniareczce jak Klauduś to nie ma bata na choroby:lol: Mrozik na polku niemały więc i Ty na pewno nie wychodzisz bez potrzeby a grzejesz dooopeczkę w swoim posłanku- znam ten ból- moja jamnisia mimo, że ma teraz "trudne dni", i tak nie chce wychodzic- robi co ma zrobic i heja do domu przed domownikiem:lol:I od razu na swój kocyczek..no może czasem "coś na ząbek" ale zaraz potem pod grzejnik:lol:Eh...wy leniuchy i piecuchy jesteście..ale Tobie to sie należy wszystko co najlepsze za Twoją przeszlosć i przeżycia...moja sunia, to szczęśliwiec od urodzenia- jedynaczka, pierworodna naszej Saruni( od 2 lat za TM
[*]:-()...nigdy nie oderwana od mamusi, zawsze przy NIej w dzień i w nocy....teraz też jest jej dobrze- pupilka całej rodziny, choć czasem daje nieźle popalić...ale i tak niczego jej nie żałujemy..a Ty Mikusiński..Twoją traumę mogła złagodzić tylko cudowna opieka Kochanej cioteczki Klauduś i serce cioteczki bubu...inaczej...odszedłbyś pewnie z tego świata nigdy nie zaznajac miłości....Jest na szczęście inaczej i dzis też jesteś Szczęśliwcem...ale w pełni zasłużonym..i chwała Bogu za Sprawiedliwość:lol::lol:Spij juz sobie Słodziaku i pozwól spać cioteczce- dobranoc:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cooooooooooo???:crazyeye:A co tu taka cisza???Cioteczki nie przesadzajcie:cool3:JA wiem, że o losy Mikulca jesteście spokojne a wokól tyle bid do odwiedzenia, ale Miki to wyjątkowy gość i o nim nie można zapomninac na tak długo:pBo nam się chłopak zdenerwi i znów zacznie "żygac"...:razz:JA tak z nerwow czasem mam a chyba nie chcecie tego dla Mikusia??/Klaudus..pogoń no to towarzystwo, coby od czasu do czasu z Mikusiem na pooolko wyszło...sama się przece nie roztroisz;)

Posted

No tak Goniu... Cisza... Pozostajesz jedyną wierną fanką Mikiego :razz:
Miki grzeje dupcie w domu... Niechętnie wychodzi na ten mróz... Zaczął częściej załatwiać się garażu,wczoraj znowu posiurał posłanko :mad:
Jak otwieram Mu drzwi,żeby troszkę kości rozprościł to daje dyla w drugą stronę,byle tylko nie iść na zimne pole :evil_lol: Albo stanie i oscentacyjnie zacznie siurać przy mnie [ jakby chciał powiedzieć "Już nie muszę tam iść... Za późno " heheh ] Mam kilka fotek jak biedał z 'łaską' po polku z moim Bobkiem - wrzucę wieczorem.
Wczoraj dostałam od Bubu tableteczki na serducho dla Mikiego za które bardzo dziękujemy!
Samopoczucie Mikego ogólnie bardzo ok.:multi: Teraz jeszcze śpi - musi odespać nocne spacery po garażu :evil_lol: Wczoraj popołudniu zrobiłam takie oczy :crazyeye: jak zeszłam do Mika :evil_lol: Idę... Patrzę... I... :crazyeye: Widzę,że Miki śpi kopytami do góry :-o spał na plecach,czego u Niego jeszcze nigdy nie zauważyłam!!! Ale może to dlatego,że poczuł się bezpieczny? ;)

Posted

no co wy, kobity, dajcie spokój, cała noc i pół dnia łapałam mojego tymczasa (uciekł pogryziony), a potem padłam... mam nadzieję, ze jestem usprawiedliwiona z nieobecnosci u mikiego...

co to za sikanie do wyrka, chłopie?

Posted

[quote name='sleepingbyday']no co wy, kobity, dajcie spokój, cała noc i pół dnia łapałam mojego tymczasa
Hahaha :P Usprawiedliwiona :evil_lol: A złapałaś chociaż całego i zdrowego?
Dzisiaj Miki dostał na obiad makaron z serkiem białym i cukrem... I... olał mnie i mój obiad... :mad:
Za to moja Sara wniebowzięta! Bo Ona to uwielbia słodkości...
Ale Miki olewa wszystkie słodkości... :mad: I czekoladki i ciasteczka... Nie dogodzisz takiemu...

Posted

złapałam.po 12 godzinach biegania i darcia mordy. mam zakwasy wszędzie i chrypkę. a baraczek jedna dziure po kle i spuchnięty staw. oraz spory szok. na szczęscie to młody głupek i szybko zapomina o złych przygodach.

ja ci mówię, makaron z serem i cukrem to dla słuzby, mikiemu to raczej kawior astrachański, trufle... dobry koniak... cygaro... to jest dżentelmen a ty mu dajesz plebejskie przysmaki :shake:

Posted

HAhahaha:lol::lol::lol::lol:Uderz w stół ...tylko "wjechałam na ambicje cioteczkom i gwarno sie ntychmaist zrobiło u Mikusia:lol:No i dobrze- tak ma być:multi:"SBD jesteś oczywiście usprawiedliwiona, bo Klauduś tak zarządziła ( i miała rację-całe szczęście, że tymczas złapany- a swoją drogą który to taki uciekinier?/Wątek proszę:eviltong:)reszta cioteczek tez pewnie zaganiana- wiadomo,też usprawiedliwiamy- prawda Klaudus???Ale poprawić się nam tu proszę:pJA tam bym chyba nie zasnęła gdybym tu nie zajrzała choć na chwilke i nie pomiziała Mikulinka wirtualnym komentarzem;)No ale Klaudus...kurna...miały być fotki Słodziaka z wywalonymi kopytkami i co???:razz:JA tu szczęśliwa przeczytałam, czekam, szukam fotek i...nie ma:cool1:No nie......ale wiesz...taka pozycja to jest tylko i wylacznie pozycja psa, który czuje się bezpiecznie- każdy psi psycholog to potwierdzi:lol: To był właściwie piękny znak dla Ciebie i Twojego Domku...Mikulinski wyraźnie odzyskał poczuciebezpieczeństwa, które pewnie kiedys tam miał....(a może nigdy wcesniej nawet tego nie miał???:razz:)...Za to należą się Tobie Klaudus ogromne brawa i złoty medal:lol: Uwazam, że to wielki sukces..naprawde wielki sukces..u takiego psa..z taka przeszłościa....wielki SZACUN dla Ciebie Kochana Nasza Opiekunko:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

sleepingbyday napisał(a):

ja ci mówię, makaron z serem i cukrem to dla słuzby, mikiemu to raczej kawior astrachański, trufle... dobry koniak... cygaro... to jest dżentelmen a ty mu dajesz plebejskie przysmaki :shake:

OOOOOOOOOOOOO calkowicie się z Tobą zgadzam SDB...myślę, że uchwyciłaś "sedno sprawy"...nie może być inaczej...Klaudus...chyba będziesz się musiała dodatkowo gdzieś zatrudnić..albo nas tu pozwiesz o alimenty...nie podołasz inaczej finansowo..ale jak mus- to mus:kciuki:

Posted

No tak...Zdjęcia... zdjęcia będą jak zrobie nowe,bo został mi aktualnie zarekfirowany aparat przez Tatę i narazie nie mam go :eviltong: Ale porobię dzisiaj jakieś foteczki :cool3:
Co do jedzenia... To miała być taka słodka 'odskocznia' od mięcha. Sąsiadka Mikiego, Sara uwielbia takie słodkie przysmaki,czekoladki,cukierki,grysik i wszystko inne co słodkie potrafi jeść i jeść. Ale ten Pan podszedł.. Powąchał... I zarządził głodówkę :mad:
Nawet nie liznął!! Skandal :evil_lol: Ale jak już pisałam wcześniej to tak samo z jakimiś czekoladkami czy ciasteczkami - beee:cool1:
Rano wypuściłam Go na polko to prędzej był przy drzwiach niż ja :diabloti: -15 daje się odczuć jak się całymi dniami dupsko grzeje w swoim łożu,przykryty kołderką :eviltong:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Isadora, świetna karteczka! :)

Klaudus, czy orientujesz się jak Miki reaguje na petardy? Sylwestrowy wieczór przed nami, mam nadzieję, że nasz ulubieniec prześpi go spokojnie!
Pinczerko kochana :P Miki jest głuchy jak pień - czasami jednak słyszy "masz" :evil_lol: Jednakże nie masz się co o Naszego Łobuza martwić,bo ja w domu będę calutką noc,więc nic Mu nie grozi :eviltong:
Byliśmy dzisiaj u Wetki z tym siuraniem Mikego. Dostał antybiotyk,bo przyplątało Mu się zapalenie pęcherza. Ale ogólnie wszystko w jak najepszym pożądeczku :razz: