Klaudus__ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Tak tak... Miki musiał cosik pożreć gdzieś na polku [ pewnie jakiś skarb Sary znalazł :razz: ] Teraz już wszystko gra,ale biedak się trochę namęczył... Flakami Mu poprzewracało :eviltong: Quote
gonia66 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Mikus..jak u Ciebie???Zdrowko wrociło??Wyobrazam sobie, jaka dla Ciebie kara ta dietka..sadzac po Twoim wyglądzie (zapaśnika:eviltong:), lubisz sobie niezle podjesc a tu...kicha;)Eh...wspolczuje, ale z drugiej strony zazdroszcze- mnie by sie tez zwlaszcza po świętach taka dietka przydala, ale sama się do niej nie zmusze:lol:Pozdrawiam cioteczke Klaudus no a Mikusia miziam za uszkiem:loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Tak... Mikusiowi zdróweczko wróciło - już wsówa wszystko co dostanie :evil_lol: Dzisiaj posiurał łożeczko Łotr :mad: I właśnie jest prane :mad: Pospacerował po polku i padł :evil_lol: Teraz zbiera siły na dalsze spacery po ogródku :razz: Quote
halbina Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 czyli zdrówko dopisuje?.... no i dobrze! zdrówko najważniejsze! Quote
magda222 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Na allegro Miki ma non stop dwóch obserwatorów. Czy ktoś się odzywał? Quote
_bubu_ Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 niestety narazie cisza :( dostaje tylko takie ogólne maile z pytaniami o Mikiego ale każdy pisze że niestety nie może go przygarnąc Quote
gonia66 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cześć Mikulcu nasz???JAk się masz dzisiaj (a właściwie wczoraj:eviltong:)???MAm nadzieję, że ze zdrówkiem już wszystko w porzadeczku, bo przy takiej pielęgniareczce jak Klauduś to nie ma bata na choroby:lol: Mrozik na polku niemały więc i Ty na pewno nie wychodzisz bez potrzeby a grzejesz dooopeczkę w swoim posłanku- znam ten ból- moja jamnisia mimo, że ma teraz "trudne dni", i tak nie chce wychodzic- robi co ma zrobic i heja do domu przed domownikiem:lol:I od razu na swój kocyczek..no może czasem "coś na ząbek" ale zaraz potem pod grzejnik:lol:Eh...wy leniuchy i piecuchy jesteście..ale Tobie to sie należy wszystko co najlepsze za Twoją przeszlosć i przeżycia...moja sunia, to szczęśliwiec od urodzenia- jedynaczka, pierworodna naszej Saruni( od 2 lat za TM [*]:-()...nigdy nie oderwana od mamusi, zawsze przy NIej w dzień i w nocy....teraz też jest jej dobrze- pupilka całej rodziny, choć czasem daje nieźle popalić...ale i tak niczego jej nie żałujemy..a Ty Mikusiński..Twoją traumę mogła złagodzić tylko cudowna opieka Kochanej cioteczki Klauduś i serce cioteczki bubu...inaczej...odszedłbyś pewnie z tego świata nigdy nie zaznajac miłości....Jest na szczęście inaczej i dzis też jesteś Szczęśliwcem...ale w pełni zasłużonym..i chwała Bogu za Sprawiedliwość:lol::lol:Spij juz sobie Słodziaku i pozwól spać cioteczce- dobranoc:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Cooooooooooo???:crazyeye:A co tu taka cisza???Cioteczki nie przesadzajcie:cool3:JA wiem, że o losy Mikulca jesteście spokojne a wokól tyle bid do odwiedzenia, ale Miki to wyjątkowy gość i o nim nie można zapomninac na tak długo:pBo nam się chłopak zdenerwi i znów zacznie "żygac"...:razz:JA tak z nerwow czasem mam a chyba nie chcecie tego dla Mikusia??/Klaudus..pogoń no to towarzystwo, coby od czasu do czasu z Mikusiem na pooolko wyszło...sama się przece nie roztroisz;) Quote
Klaudus__ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No tak Goniu... Cisza... Pozostajesz jedyną wierną fanką Mikiego :razz: Miki grzeje dupcie w domu... Niechętnie wychodzi na ten mróz... Zaczął częściej załatwiać się garażu,wczoraj znowu posiurał posłanko :mad: Jak otwieram Mu drzwi,żeby troszkę kości rozprościł to daje dyla w drugą stronę,byle tylko nie iść na zimne pole :evil_lol: Albo stanie i oscentacyjnie zacznie siurać przy mnie [ jakby chciał powiedzieć "Już nie muszę tam iść... Za późno " heheh ] Mam kilka fotek jak biedał z 'łaską' po polku z moim Bobkiem - wrzucę wieczorem. Wczoraj dostałam od Bubu tableteczki na serducho dla Mikiego za które bardzo dziękujemy! Samopoczucie Mikego ogólnie bardzo ok.:multi: Teraz jeszcze śpi - musi odespać nocne spacery po garażu :evil_lol: Wczoraj popołudniu zrobiłam takie oczy :crazyeye: jak zeszłam do Mika :evil_lol: Idę... Patrzę... I... :crazyeye: Widzę,że Miki śpi kopytami do góry :-o spał na plecach,czego u Niego jeszcze nigdy nie zauważyłam!!! Ale może to dlatego,że poczuł się bezpieczny? ;) Quote
Yana Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 zagładamy do Mikiego, tylko nie zawsze jest czas coś napisać Mizianka dla staruszka :loveu: Quote
Ajula Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Klaudus gratulacje :smile: Miki śpi z kopytkami do góry bo mu dobrze - Twoja to zasługa (i reszty domowników) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja podglądam tylko po cichutku :) I dochodzę do wniosku, że teraz to na pewno bym Mikiego nie poznała :loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 no co wy, kobity, dajcie spokój, cała noc i pół dnia łapałam mojego tymczasa (uciekł pogryziony), a potem padłam... mam nadzieję, ze jestem usprawiedliwiona z nieobecnosci u mikiego... co to za sikanie do wyrka, chłopie? Quote
Klaudus__ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='sleepingbyday']no co wy, kobity, dajcie spokój, cała noc i pół dnia łapałam mojego tymczasa Hahaha :P Usprawiedliwiona :evil_lol: A złapałaś chociaż całego i zdrowego? Dzisiaj Miki dostał na obiad makaron z serkiem białym i cukrem... I... olał mnie i mój obiad... :mad: Za to moja Sara wniebowzięta! Bo Ona to uwielbia słodkości... Ale Miki olewa wszystkie słodkości... :mad: I czekoladki i ciasteczka... Nie dogodzisz takiemu... Quote
sleepingbyday Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 złapałam.po 12 godzinach biegania i darcia mordy. mam zakwasy wszędzie i chrypkę. a baraczek jedna dziure po kle i spuchnięty staw. oraz spory szok. na szczęscie to młody głupek i szybko zapomina o złych przygodach. ja ci mówię, makaron z serem i cukrem to dla słuzby, mikiemu to raczej kawior astrachański, trufle... dobry koniak... cygaro... to jest dżentelmen a ty mu dajesz plebejskie przysmaki :shake: Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Bazarki Filmiki http://www.dogomania.pl/forum/f99/filmy-dvd-dla-pieseczkow-z-zywca-do-10-01-a-128090/ Muza Polskie Najlepsze :) dla żywieckich Pieseczków do 10.01 Quote
gonia66 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 HAhahaha:lol::lol::lol::lol:Uderz w stół ...tylko "wjechałam na ambicje cioteczkom i gwarno sie ntychmaist zrobiło u Mikusia:lol:No i dobrze- tak ma być:multi:"SBD jesteś oczywiście usprawiedliwiona, bo Klauduś tak zarządziła ( i miała rację-całe szczęście, że tymczas złapany- a swoją drogą który to taki uciekinier?/Wątek proszę:eviltong:)reszta cioteczek tez pewnie zaganiana- wiadomo,też usprawiedliwiamy- prawda Klaudus???Ale poprawić się nam tu proszę:pJA tam bym chyba nie zasnęła gdybym tu nie zajrzała choć na chwilke i nie pomiziała Mikulinka wirtualnym komentarzem;)No ale Klaudus...kurna...miały być fotki Słodziaka z wywalonymi kopytkami i co???:razz:JA tu szczęśliwa przeczytałam, czekam, szukam fotek i...nie ma:cool1:No nie......ale wiesz...taka pozycja to jest tylko i wylacznie pozycja psa, który czuje się bezpiecznie- każdy psi psycholog to potwierdzi:lol: To był właściwie piękny znak dla Ciebie i Twojego Domku...Mikulinski wyraźnie odzyskał poczuciebezpieczeństwa, które pewnie kiedys tam miał....(a może nigdy wcesniej nawet tego nie miał???:razz:)...Za to należą się Tobie Klaudus ogromne brawa i złoty medal:lol: Uwazam, że to wielki sukces..naprawde wielki sukces..u takiego psa..z taka przeszłościa....wielki SZACUN dla Ciebie Kochana Nasza Opiekunko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 sleepingbyday napisał(a): ja ci mówię, makaron z serem i cukrem to dla słuzby, mikiemu to raczej kawior astrachański, trufle... dobry koniak... cygaro... to jest dżentelmen a ty mu dajesz plebejskie przysmaki :shake: OOOOOOOOOOOOO calkowicie się z Tobą zgadzam SDB...myślę, że uchwyciłaś "sedno sprawy"...nie może być inaczej...Klaudus...chyba będziesz się musiała dodatkowo gdzieś zatrudnić..albo nas tu pozwiesz o alimenty...nie podołasz inaczej finansowo..ale jak mus- to mus:kciuki: Quote
Klaudus__ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 No tak...Zdjęcia... zdjęcia będą jak zrobie nowe,bo został mi aktualnie zarekfirowany aparat przez Tatę i narazie nie mam go :eviltong: Ale porobię dzisiaj jakieś foteczki :cool3: Co do jedzenia... To miała być taka słodka 'odskocznia' od mięcha. Sąsiadka Mikiego, Sara uwielbia takie słodkie przysmaki,czekoladki,cukierki,grysik i wszystko inne co słodkie potrafi jeść i jeść. Ale ten Pan podszedł.. Powąchał... I zarządził głodówkę :mad: Nawet nie liznął!! Skandal :evil_lol: Ale jak już pisałam wcześniej to tak samo z jakimiś czekoladkami czy ciasteczkami - beee:cool1: Rano wypuściłam Go na polko to prędzej był przy drzwiach niż ja :diabloti: -15 daje się odczuć jak się całymi dniami dupsko grzeje w swoim łożu,przykryty kołderką :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Isadora, świetna karteczka! :) Klaudus, czy orientujesz się jak Miki reaguje na petardy? Sylwestrowy wieczór przed nami, mam nadzieję, że nasz ulubieniec prześpi go spokojnie! Quote
Klaudus__ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Isadora, świetna karteczka! :) Klaudus, czy orientujesz się jak Miki reaguje na petardy? Sylwestrowy wieczór przed nami, mam nadzieję, że nasz ulubieniec prześpi go spokojnie! Pinczerko kochana :P Miki jest głuchy jak pień - czasami jednak słyszy "masz" :evil_lol: Jednakże nie masz się co o Naszego Łobuza martwić,bo ja w domu będę calutką noc,więc nic Mu nie grozi :eviltong: Byliśmy dzisiaj u Wetki z tym siuraniem Mikego. Dostał antybiotyk,bo przyplątało Mu się zapalenie pęcherza. Ale ogólnie wszystko w jak najepszym pożądeczku :razz: Quote
gonia66 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Isadora..cudna karteczka...kiedy ja sie naumię takie cudeńka robić.... Quote
Recommended Posts