Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka32, wysłałam do Ciebie pw z nr konta!

Dziś byłyśmy z Szarik u Mikiego. Czuł się lepiej, poszedł z nami na dłuższy spacerek. Ale dreptał tak powolutku, nie używając w ogóle tej zranionej łapy. Jest taki kochany, ma taki słodki pyszczek. Za każdym razem mrużył oczy i sztywniał, gdy chciałam go pogłaskać. Na pewno ktoś wyrządził mu wiele złego... :-(

Posted

o! jak fajnie, że Miki juz może chodzić na spacerki :lol:
na pewno wolno, bo wolno ale to już coś :multi:
dobrze, że po tak strasznym "wypadku" psiaczek tak szybko stanął na nogi :roll:
no wierzę, że teraz będzie już tylko lepiej
i że Miki szybciutko znajdzie ciepły domek z ogromem ludzkiej miłości :kciuki:

Posted

Cytat:
Napisał togaa
I ja sie poryczałam....
A najgorsze,że "co dalej....?!"

halbina
...dalej udowodnimy, że nasz gatunek jest jednak coś wart!

Halbina, to jest piękne i mądre.

Proponowałabym przyjąć tę myśl jako hasło Dogomanii.

Co tym sądzicie?

Posted

[quote name='Wiedźma']Cytat:
Napisał togaa
I ja sie poryczałam....
A najgorsze,że "co dalej....?!"

halbina
...dalej udowodnimy, że nasz gatunek jest jednak coś wart!

Halbina, to jest piękne i mądre.
Proponowałabym przyjąć tę myśl jako hasło Dogomanii.

To jest rewelacja - wykorzystam to w aukcji - będzie dzisiaj jak wróce z cmentarzy.

Posted

KatarzynaS, wysłałam nr konta.

Dziękuję Wam wszystkim, którzy czuwają nad Mikim! Wierzę, że dzięki naszej pomocy uczynimy dla niego ten świat pięknym na ostatnie lata życia!

A on jest taki rozczulający, nie naprzykrzający się, z główką wciąż spuszczoną na dół, nastawionymi uszkami, pełnym smutku spojrzeniem... :-(

Klaudus_ ja mieszkam niedaleko lecznicy, w której przebywa teraz Miki, więc gdy tylko daję radę to wychodzę z nim na spacery. Ale na pewno ucieszyłby się z każdej wizyty...

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Agnieszka32, wysłałam do Ciebie pw z nr konta!

[FONT=Times New Roman]Bardzo dziękuję, już zrobiłam przelew. Jeśli będzie taka potrzeba, to deklaruję comiesięczne wpłaty po 300 zł na Mikusia, chociaż tyle ...:-([/FONT]

Posted

[quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman]Bardzo dziękuję, już zrobiłam przelew. Jeśli będzie taka potrzeba, to deklaruję comiesięczne wpłaty po 300 zł na Mikusia, chociaż tyle ...:-([/FONT]

Agnieszko, jesteś niesamowita! Ja... ja po prostu nie wiem jak dziękować! To jest ogromna szansa i nadzieja dla Mikiego! DZIĘKUJĘ!!! :loveu:

Wpłaty wpłyną na konto dopiero w poniedziałek, oczywiście na bieżąco będą sie tu pojawiać informacje kto wpłacił. I ile potrzeba na leczenie naszego podopiecznego.

W święta lecznica jest zamknięta, Mikiego odwiedzają tylko weterynarze. Ja się wybieram tam dopiero jutro. Postaram się też o jakieś zdjęcia!

Isadora, wysyłam PW z nr konta. Bardzo dziękuję za Twoja pomoc!

Posted

[quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman]Bardzo dziękuję, już zrobiłam przelew. Jeśli będzie taka potrzeba, to deklaruję comiesięczne wpłaty po 300 zł na Mikusia, chociaż tyle ...:-([/FONT]
chociaż tyle? aż TYLE :loveu: