Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mru napisał(a):
ma ktoś z Was może jakiś wzór umowy adopcyjnej? przydałoby się coś takiego... a ja nie mam...

czy wystarczy napisać oświadczenie jakieś? tylko jakie?

Mam chyba nie złą umowę. Jeżeli chcesz mogę przysłać na maila.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jej dzięki :D
wszystkim :)

już Paweł coś sklecił i wydrukował :):):):)

edit: enia ! napisz mi może nawet na pw
jak się dostać pod ten Twój blok :)

Posted

Diego nakarmiony, nawet dziś wpałaszował solidnie indyka plus racuchy, wygłaskany , ma przykazane żeby czekać na ciocie o godz. 10.;)
Mru mój blok to Nowakowskiego 6, jak stoisz na rynku ( np. przy Ambrze) to musisz mieć UM po lewej ręce, idziesz idziesz mijasz po prawej komende policji i już musisz gwizdać , Diego nawet jak nie widzisz to gwiżdż on przylatuje nie wiadomo skąd;)
jak miniesz komende to bedzie skrzyżowanie i różowy blok za skrzyżowaniem to mój, ale przed skrzyżowaniem jest kiosk ruchu i tam Diego też "urzęduje"
asiamm zna te okolice, ogólnie chodzisz miedzy blokami, szukasz rudzielca i gwiżdżesz,
ja tu trzymam kciuki , a w razie co dzwoń do mnie 609 143 446 podpowiem co będę mogła , bo ja już w pracy siedzę.

Posted

no siedzieć to nie będzie, jak ktoś wychodzi z klatki to on "odprowadza" np. do rynku i wraca pod klatki, potem znowu kogoś "odprowadza" i znowu wraca........
podstawa to gwizdanie mru,
a masz obroże i smycz?

Posted

eh nie mogę powiedzieć, że zaklepany
szansa jest na niego - tyle mogę stwierdzić... :(

ale spróbować trzeba...

obroże i smycz będzie miał Paweł :)

Posted

mru napisał(a):
eh nie mogę powiedzieć, że zaklepany
szansa jest na niego - tyle mogę stwierdzić... :(

ale spróbować trzeba...

obroże i smycz będzie miał Paweł :)

to jak to z tym domkiem? on chce go na razie tylko obejrzeć i dopiero zdecydować? jak stwierdzi, że nie to co zrobicie z Diego?

Posted

coś długo się zeszło, mieli być na godz 10 .....

asiamm wczoraj byłam dwa razy na stacji ok ,13 ok.18 godziny i nigdzie nie było leosi, przeszłam też wnikliwie ul. Harcerską.....:roll: zapadła sie suka......

Posted

Miśka84 napisał(a):
Diego dal się złapać cioteczce Mru :modla::modla:

uff, mądry piesek :p.
teraz tylko dom niech będzie równie godzien pochwał :cool3:.

dziewczyny, diego jak taki chudy i nie chce jeść to powinien do lecznicy jakiejś się przejść... dacie radę?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
uff, mądry piesek :p.
teraz tylko dom niech będzie równie godzien pochwał :cool3:.

dziewczyny, diego jak taki chudy i nie chce jeść to powinien do lecznicy jakiejś się przejść... dacie radę?

Pomyłka wyszła bo zamiast daj wyszło dal :oops: juz poprawiłam:oops:
Ja nie wiem czy Diego jest juz złapany????

Posted

a ten dom jest zaklepany dla diegoleo?

Hej, włączę się do wątku - bo obserwuję go już od dłuższego czasu. Jestem koleżanką Pawła i od początku próbowaliśmy coś wykombinować w sprawie domu dla Akity - Farta.
Potem coś się ruszyło, ale psiak miał nie wchodzić do domu, tylko mieszkać w budzie. Uznalismy, że Fart ma na razie dt, więc warto poszukać czegoś "lepszego". Ale siedząc pewnego dnia, i przeglądając ten wątek po raz kolejny, nagle mnie olśniło - i uznałam, że w przypadku Diego - taki dom to wielka szansa. Na ulicy może nie przeżyć zimy, a tam będzie mu ciepło, będzie miał jedzenie i opiekę.
Jest jedno ale - musi się zgodzić z psem, który już tam mieszka. Stąd ten znak zapytania przy całej akcji. Liczymy na to, że będzie ok.
A jeśli nie - czeka nas szybka walka o nowy dt lub ds.
Więc pozostaje trzymać kciuki, że obecny rezydent domku zaakceptuje Diego...
Zresztą sama czekam teraz na wieści od Pawła, pewnie niedługo się dowiemy...

Posted

mośka, no masz na koncie niezle zamieszanie..:evil_lol:. jak diego gdzies nawieje, to będzie na ciebie, ze zapeszyłaś :cool1:;)

Jakby co to będzie można zwalić na mnie :oops::oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nie wytrzymałam i napisałam smsa do Pawła, czy chociaż złapali Diego.
Zadzwonił i mówi, że nie. I że źle to wygląda, szukają 1,5 h i go nie ma. Więc mu mówię, żeby dał znać, jak tylko znajdą, a Paweł na to, że właśnie w tym momencie się znalazł!! Hurra
:):multi::multi::multi:

no to teraz druga część zadania - zaobrożować, zasmyczować i w drogę...

Posted

Jest Diego!!!!! złapany!!!!!! asiammm przysłała smsa........:multi::multi::multi:
znalazł sie pod Ambrą..... dwie grupy poszukiwawcze były....
sami napiszą jak wrócą, ale są super dzielni ,że znaleźli tego włóczykija:lol: