Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irysek napisał(a):
margo dodasz zdjecia 2 ostatnich psiakow w pierwszym poscie? czy juz zapomnialas :razz:

no w pierwszym poscie brak zdjec 2 ostatnich pso. napisalas w pazdzierniku, ze wkrotce wkleisz...:eviltong:

Posted

Aaaaa już wiem :)
Irysku, zdjęcia będą jak uda mi się wybrac do Pani Joli, a to dla mnie nie takie hop. Zmotoryzowana nie jestem i nie wiem kiedy będę. Natomisat Pani Jola nie ma aparatu, żeby porobić zdjęcia :cool3:

Posted

Szczeniory to dwie suczki po 9,5 tygodnia, odpchlone i odrobaczone. Czekam na propozycję imion dla nich. Podhalanka ma około 6 miesięcy, też czekam na propozycję imienia. Kto może to niech je powrzuca, gdzie może, żeby poszły jak najszybciej do adopcji.

Posted

Margo05 napisał(a):
Kurde, nie mam kiedy wybrać się do Pani Joli, żeby zrobić psiakom fotki :cool3: Erazm, Ty nie dasz jakoś rady w najbliższym czasie?

Margo.... Ja mogę pojechać w poniedziałek lu* wtorek. Sklaniała*ym sie ku wtorkowi. Ale w tzw. "dzień". Może wyskro*iesz chwilkę?
Ps. Sorry za te gwiazdki, ale jak już pisalam zepsul mi się jeden klawisz.

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Mogę sunie dodać na alegratkę. Jezeli moge podpowiedziec imiona to może:
dla suczek 9,5 tygodniowych Dixi i Pixi? A podhalanka jest cudowna.... (juz zaluje ze jej nie moge wziac do siebie....), a na imie moze Moira?

Dodaj, kochana - dodaj!
Pani Jolu co Pani na: PIXI I DIXI ?:lol:

Dla mnie - *om*a!!!

Posted

Ciotki, kto wymyślił ferie dla małolatów?????? Do kompa to już się wcale teraz nie dorwę....:diabloti::diabloti::diabloti:

Malochom Pixie i Dizie nawet pasują....:lol: A Podhalanka to może Abra?:evil_lol:.

Posted

[quote name='hovomaniaczka']Czy moglabym prosic jakis numer kontaktowy do opiekunki psiakow do ogloszenia?
Mój telefon: 0-501980665 e-mail: [email protected]
Z góry dziękuję za dodanie ogłoszeń. Poproszę Margo to wrzuci jeszcze jednego szczeniorka. Teraz to ja tylko chodzę wycieram siusiu, kupkę i robię żarło.

Posted

Suczki mogą nazywać się Pixi i Dixi, lecz jeśli chodzi o podhalankę, to trzeba zapytać Abrę, czy wyraża zgodę aby była jej "imienniczką", bo potem może być tak:mad: