Erazm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Zdążę, zdążę, a mam jeszcze cichą nadzieję, ze tz poleci po szkodniki więc będę nieograniczona czasowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
EVA2406 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Erazm napisał(a):Zdążę, zdążę, a mam jeszcze cichą nadzieję, ze tz poleci po szkodniki więc będę nieograniczona czasowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnie, bo lista uczestników, a właściwie uczestniczek coraz dłuższa :lol:. Ale bedzie sabat :evil_lol: Quote
gagata Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Eva, szykuj w garażu miejsce na miotły.....:diabloti: Quote
bajk21. Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nie odzywałam się bo fiksuje mi komputer,muszę otwierać go kilkanaście razy i wgrywać Windowsa na nowo i albo się uda albo nie.Czy ktoś z was niema jakiejś osoby znającej się na reperacji:comp26:,bo ja nie mam kasy żeby go dać do serwisu, a jest potrzebny, żeby dawać ogłoszenia i z wami pogadać od czasu do czasu. Wczoraj miałam sądny dzień bo Azja,ta co sika dostała ataku padaczki i po nocy musiałam z nią jechać do lekarza (dobrze że miałam kasę na paliwo bo jak wiecie u mnie jest fajnie, ale wszędzie daleko, bez auta nic by tu nie zdziałał),to ta sunia która sika pod siebie, dostała recepty na leki, i teraz będzie leczona na dwie choroby.Wyglądało to strasznie bo ona leżała powyginana, ze sztywnymi łapami, a Vega ją napadła i gryzła.Myślę, że tak giną chore psy w schroniskach.Ja usłyszałam wyskoczyłam i ją obroniłam, a w schronach jest niemożliwością, żeby akurat ktoś był na miejscu i to widział.Teraz muszę ją oddzielić od innych,żeby to się nie powtórzyło(pierwszy raz miała atak).Chciałam napisać wam o tym wczoraj to znaczy już dzisiaj,bo od lekarza wróciłam o 3 rano,ale już było za późno,a może za wcześnie. Pieniądze na kojec jeszcze nie doszły,może dzisiaj? Zamrażarka od Szaphirki, działa i ma się bardzo dobrze.Jeszcze raz dziękuję.:loveu: A gdzie wy się wypuszczacie na ten "Sabat",miotły przygotowałyście? :ghost_2:To może jak się rozpędzicie na tych miotłach to i do mnie dolecicie, a jak nie dacie rady to może przyjedziecie na urodziny mojego wnuczka 21-grudnia:new-bday:,zapraszam każdego kto chce przyjechać.Piszę tak chaotycznie i na różne tematy bo nie wiem kiedy znów uda mi się otworzyć komputer.Kiedy wybieracie się po Terkę? Pozdrawiam wszystkich i jak nie będzie mnie na forum to zadzwońcie do mnie od czasu do czasu. Teraz występuję pod taką nazwą bo tamten login pamiętał komputer,ale jak się zepsuł, to zapomniał,ja też.:shake: Teraz już muszę kończyć bo jadę z wnuczkiem do Centrum Zdrowia Dziecka, CZEŚĆ!!! Quote
Margo05 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Ja lecę odkurzaczem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Margo05 napisał(a):Ja lecę odkurzaczem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tylko żeby nie zdechł po drodze, jak telewizor u Romy....:diabloti: Quote
Margo05 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 No to się porobiło... Biedna Azja :-( Nie dość, że ją jakiś sk... na Paluchu skrzywdził, to jeszcze ta padaczka :placz: Pani Jolu, ten sabat to 27 grudnia u EVY :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 No właśnie, Margo, to samo chciałam napisać, ale jak zwykle mnie uprzedziłaś, A Pani Jola była zaproszona i powiedziała, że przyjedzie, że termin jej pasuje i co...................zapomniała.................:oops:. Jak ktoś będzie z nią rozmawiał to proszę przypomnieć, bo ja nie mam nr. tel do Pani Joli. Quote
Margo05 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='EVA2406']No właśnie, Margo, to samo chciałam napisać, ale jak zwykle mnie uprzedziłaś, A Pani Jola była zaproszona i powiedziała, że przyjedzie, że termin jej pasuje i co...................zapomniała.................:oops:. Jak ktoś będzie z nią rozmawiał to proszę przypomnieć, bo ja nie mam nr. tel do Pani Joli. EVA, pewnie nie skojarzyła, że Twoje imieninki = sabat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A telefon do Pani Joli to 0-501-980-665 :) Quote
paros Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Abrakadabra napisał(a):Zadzwoniłam se do Pani Joli :eviltong: Jutro cały dzień będzie w domciu. Ok. 15-tej jadę zawieźć karmę (wreszcie :oops:) ................. To dobrze, psiaki ucieszą się :multi::multi: Quote
Saphira Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Zapraszam na wątek Promyczka : http://www.dogomania.pl/forum/f28/bij-mnie-mocno-tak-dlugo-jak-chcesz-nie-karm-obiecaj-ze-kiedys-pokochasz-126872/index6.html#post11410511 Quote
Abrakadabra Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 paros napisał(a):To dobrze, psiaki ucieszą się :multi::multi: Karma dostarczona. Wprawdzie plan miał być inny niż jeszcze wczoraj wieczorem mi się wydawało - ale główne zalożenie zostało spełnione! Spędziłam dziś bardzo miłe chwile u boku Margo :loveu: ! Było wesoło, zwłaszcza w gorączce poszukiwań płyt chodnikowych, ustalania ich ceny, ilości, ew. rabatów, strategii budowy kojca, itd. Koszt będzie dużo wyższy niż 300 zł. Sama podłoga, składająca się z tych nieszczęsnych płytek to 500 zł. Do tego dochodzi siatka, daszek i słynne kątowniki :cool3:. Może któraś z Was przyuważy w najbliższym otoczeniu akcję układania chodników? Można byłoby wykupić jakieś 50 do 100 płytek od roboników po bardziej przystępnej cenie....Niższej niz wspomniane 500 zł:shake: ? Quote
bajk21. Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja bardzo chętnie zjawię się na tym SABACIE, ale zapomniałyście mi powiedzieć pod jakim adresem i o której.:placz: Quote
EVA2406 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 jolantaboczkowska napisał(a):Ja bardzo chętnie zjawię się na tym SABACIE, ale zapomniałyście mi powiedzieć pod jakim adresem i o której.:placz: Myślę, że 16 to dobra pora. Jak myślicie dziewczyny? Dacie radę czy wolicie później? Już mam nr tel Pani Jolo więc zadzwonię i podam dojazd. A może Saphirka też nas zaszczyci, co Cioteczko :loveu:? Będzie mi miło :lol: Quote
bajk21. Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 O tak mnie też będzie miło zobaczyć Shaphirkę i osobiście jej podziękować i SABAT, to jest dobry powód żeby przyjechała:loveu: 16-ta to bardzo dobra godzina,zdążę jeszcze nakarmić swoją trzódkę. Quote
EVA2406 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Sorry za offa, ale bardzo pilne. Pilnie poszukiwany DT nie mowiąc o stałym dla małego pieska. Właśnie trwa akcja zabierania psa ze strasznych warunków ( na posesji kilka pów, ale ponoć tylko jeden w takim złym stanie).na dodatek w czasie akcji zerwał się rotek z łańcucha i pogryzł małego :-(. Jak natychmiast nie znajdziemy domku, mały trafi do schronu, a to dla niego wyrok. Błagam!!! Ja nie mogę teraz wziąć psa, bo w domu suka z cieczką :placz: Quote
bajk21. Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 EVA zabrać to i tak go trzeba, można spróbować czy moje go zaakceptują i szybko szukać tymczasu lub adopcji.Czy był już u lekarza? Quote
Miśka84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Głupio mi, ale Milka jest na ulicy! :placz: Teraz ktoś jej zabrał to legowisko, które zrobiły jej dzieci. Została goła ziemia! :-( Sunia jest wysterylizowana. "Mieszka" pod Warszawa. POMOCY , Quote
sleepingbyday Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ale świnie! nie mają gdzie spać, czy co? co im to przeszkadza :shake:? Quote
Margo05 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Abra, mnie było również baaardzo miło :loveu: Gdzie pod Warszawą "mieszka" ta sunia? Quote
EVA2406 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 jolantaboczkowska napisał(a):EVA zabrać to i tak go trzeba, można spróbować czy moje go zaakceptują i szybko szukać tymczasu lub adopcji.Czy był już u lekarza? Piesek został na tydzień u pani, która odkryła jego dramat. W tym czasie musimy coś wymyślić, bo jej rodzina wyrzuci ją wraz z psami. Piesek jest malutki i bardzo wystraszony. Quote
gagata Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Margo05 napisał(a):Abra, mnie było również baaardzo miło :loveu: Gdzie pod Warszawą "mieszka" ta sunia? Błonie.... Quote
Miśka84 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 gagata napisał(a):Błonie.... :evillaug::evillaug: Quote
Margo05 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Słuchajcie, my tu pitu, pitu, a u Pani joli potrzeba jedzonka dla psów :cool3: Quote
Recommended Posts