Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Zdążę, zdążę, a mam jeszcze cichą nadzieję, ze tz poleci po szkodniki więc będę nieograniczona czasowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fajnie, bo lista uczestników, a właściwie uczestniczek coraz dłuższa :lol:.
Ale bedzie sabat :evil_lol:

Posted

Nie odzywałam się bo fiksuje mi komputer,muszę otwierać go kilkanaście razy i wgrywać Windowsa na nowo i albo się uda albo nie.Czy ktoś z was niema jakiejś osoby znającej się na reperacji:comp26:,bo ja nie mam kasy żeby go dać do serwisu, a jest potrzebny, żeby dawać ogłoszenia i z wami pogadać od czasu do czasu. Wczoraj miałam sądny dzień bo Azja,ta co sika dostała ataku padaczki i po nocy musiałam z nią jechać do lekarza (dobrze że miałam kasę na paliwo bo jak wiecie u mnie jest fajnie, ale wszędzie daleko, bez auta nic by tu nie zdziałał),to ta sunia która sika pod siebie, dostała recepty na leki, i teraz będzie leczona na dwie choroby.Wyglądało to strasznie bo ona leżała powyginana, ze sztywnymi łapami, a Vega ją napadła i gryzła.Myślę, że tak giną chore psy w schroniskach.Ja usłyszałam wyskoczyłam i ją obroniłam, a w schronach jest niemożliwością, żeby akurat ktoś był na miejscu i to widział.Teraz muszę ją oddzielić od innych,żeby to się nie powtórzyło(pierwszy raz miała atak).Chciałam napisać wam o tym wczoraj to znaczy już dzisiaj,bo od lekarza wróciłam o 3 rano,ale już było za późno,a może za wcześnie.
Pieniądze na kojec jeszcze nie doszły,może dzisiaj? Zamrażarka od Szaphirki, działa i ma się bardzo dobrze.Jeszcze raz dziękuję.:loveu:
A gdzie wy się wypuszczacie na ten "Sabat",miotły przygotowałyście? :ghost_2:To może jak się rozpędzicie na tych miotłach to i do mnie dolecicie, a jak nie dacie rady to może przyjedziecie na urodziny mojego wnuczka 21-grudnia:new-bday:,zapraszam każdego kto chce przyjechać.Piszę tak chaotycznie i na różne tematy bo nie wiem kiedy znów uda mi się otworzyć komputer.Kiedy wybieracie się po Terkę? Pozdrawiam wszystkich i jak nie będzie mnie na forum to zadzwońcie do mnie od czasu do czasu. Teraz występuję pod taką nazwą bo tamten login pamiętał komputer,ale jak się zepsuł, to zapomniał,ja też.:shake: Teraz już muszę kończyć bo jadę z wnuczkiem do Centrum Zdrowia Dziecka, CZEŚĆ!!!

Posted

No to się porobiło... Biedna Azja :-( Nie dość, że ją jakiś sk... na Paluchu skrzywdził, to jeszcze ta padaczka :placz:

Pani Jolu, ten sabat to 27 grudnia u EVY :evil_lol:

Posted

No właśnie, Margo, to samo chciałam napisać, ale jak zwykle mnie uprzedziłaś, A Pani Jola była zaproszona i powiedziała, że przyjedzie, że termin jej pasuje i co...................zapomniała.................:oops:.
Jak ktoś będzie z nią rozmawiał to proszę przypomnieć, bo ja nie mam nr. tel do Pani Joli.

Posted

[quote name='EVA2406']No właśnie, Margo, to samo chciałam napisać, ale jak zwykle mnie uprzedziłaś, A Pani Jola była zaproszona i powiedziała, że przyjedzie, że termin jej pasuje i co...................zapomniała.................:oops:.
Jak ktoś będzie z nią rozmawiał to proszę przypomnieć, bo ja nie mam nr. tel do Pani Joli.
EVA, pewnie nie skojarzyła, że Twoje imieninki = sabat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A telefon do Pani Joli to 0-501-980-665 :)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Zadzwoniłam se do Pani Joli :eviltong:

Jutro cały dzień będzie w domciu. Ok. 15-tej jadę zawieźć karmę (wreszcie :oops:) .................

To dobrze, psiaki ucieszą się :multi::multi:

Posted

paros napisał(a):
To dobrze, psiaki ucieszą się :multi::multi:

Karma dostarczona.
Wprawdzie plan miał być inny niż jeszcze wczoraj wieczorem mi się wydawało - ale główne zalożenie zostało spełnione!

Spędziłam dziś bardzo miłe chwile u boku Margo :loveu: !
Było wesoło, zwłaszcza w gorączce poszukiwań płyt chodnikowych, ustalania ich ceny, ilości, ew. rabatów, strategii budowy kojca, itd.

Koszt będzie dużo wyższy niż 300 zł. Sama podłoga, składająca się z tych nieszczęsnych płytek to 500 zł. Do tego dochodzi siatka, daszek i słynne kątowniki :cool3:.

Może któraś z Was przyuważy w najbliższym otoczeniu akcję układania chodników? Można byłoby wykupić jakieś 50 do 100 płytek od roboników po bardziej przystępnej cenie....Niższej niz wspomniane 500 zł:shake: ?

Posted

jolantaboczkowska napisał(a):
Ja bardzo chętnie zjawię się na tym SABACIE, ale zapomniałyście mi powiedzieć pod jakim adresem i o której.:placz:

Myślę, że 16 to dobra pora. Jak myślicie dziewczyny? Dacie radę czy wolicie później?
Już mam nr tel Pani Jolo więc zadzwonię i podam dojazd.

A może Saphirka też nas zaszczyci, co Cioteczko :loveu:? Będzie mi miło :lol:

Posted

O tak mnie też będzie miło zobaczyć Shaphirkę i osobiście jej podziękować i SABAT, to jest dobry powód żeby przyjechała:loveu: 16-ta to bardzo dobra godzina,zdążę jeszcze nakarmić swoją trzódkę.

Posted

Sorry za offa, ale bardzo pilne.

Pilnie poszukiwany DT nie mowiąc o stałym dla małego pieska. Właśnie trwa akcja zabierania psa ze strasznych warunków ( na posesji kilka pów, ale ponoć tylko jeden w takim złym stanie).na dodatek w czasie akcji zerwał się rotek z łańcucha i pogryzł małego :-(.
Jak natychmiast nie znajdziemy domku, mały trafi do schronu, a to dla niego wyrok.
Błagam!!! Ja nie mogę teraz wziąć psa, bo w domu suka z cieczką :placz:

Posted

Głupio mi, ale Milka jest na ulicy! :placz:
Teraz ktoś jej zabrał to legowisko, które zrobiły jej dzieci. Została goła ziemia! :-( Sunia jest wysterylizowana. "Mieszka" pod Warszawa.
POMOCY
,

Posted

jolantaboczkowska napisał(a):
EVA zabrać to i tak go trzeba, można spróbować czy moje go zaakceptują i szybko szukać tymczasu lub adopcji.Czy był już u lekarza?

Piesek został na tydzień u pani, która odkryła jego dramat. W tym czasie musimy coś wymyślić, bo jej rodzina wyrzuci ją wraz z psami.
Piesek jest malutki i bardzo wystraszony.