Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarne też są, tylko dziewczynom widocznie się nie podobały, mało fotogeniczne. Dziewczyny a może tak byście wysłały do mnie fotki moich podopiecznych, czy na to trzeba sobie zasłużyć?:razz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gagata napisał(a):
A ja czule wspominam Pralinkę....ona jest taka....czekoladowa...mniam:evil_lol:

A ja wspominam Twój sernik........... mniam :evil_lol:, lepszy od czekolady ;).
A Pralinka jest śliczna.

Posted

Dziewczyny, czy jest dzisiaj któraś z samochodem, co by pomogła Cekince łapać Tereskę w Halinowie?????Wszystko jest załatwione wraz z wetem, tylko transportu niet..... Suka lada chwila oszczeni sie w tym lesie....Dzwoncie do mnie 604 640 761

Posted

Jechałam dzisiaj z Radzymina i mam następną sunię. Sunia jest bardzo ładna młodziutka, ale sunia więc już ktoś się jej pozbył, kiedy mógłby ktoś do mnie przyjechać i porobić jej zdjęcia żeby ją wrzucić na adopcje, ja niestety nie mam aparatu a by się przydał bo ciągle jest coś do fotografowania,może ktoś ma jakiś niepotrzebny albo rzadko używa i pożyczyłby na jakiś czas,może kiedyś się dorobię swojego,wątpię bo mnie psy zjadają.Zaczynamy robić kojec dla Terki, a tu już niema gdzie wsadzić następnej.Sunia jest kudłata,biała, podobna do owczarka górskiego tylko sporo mniejsza.

Posted

Pani Jolu, a ten Pani samochód to jeździ? Bo może byśmy zrobiły zrzutkę na paliwo? To kawałek drogi do Halinowa, a potem jeszcze po mieście, powrót...

Posted

bajk21 napisał(a):
Myślę że wszystko da radę jak się wszystkie sprężymy. Nie gniewajcie się,ale chyba jednak to ja będę musiała się umówić na łapanie Terki.

Pani Jolu - bardzo przepraszam za opóźnienie z karmą (miałam być we wtorek/środę).
Spóźnię się o tydzień :oops:. Wybaczy mi Pani?
Moja praca jest nieprzewidywalna....

Posted

Miejsca prawdopodobne sprawdziłyśmy....niektóre nawet z narażeniem życia...:eviltong: A Erazm to i swą wolność osobistą ryzykowała.....był taki, co się chciał z nią żenić na już!:cool3::lol:

Posted

Obawiam sie, że w porównaniu do suni to Wy mało wyobraźni macie :diabloti:
Znajoma z W-wy ma psiaka z tzw. budowy na targówku. Jak budowali tam jakieś obiekty to mała sunia oszczeniła się w jakiejś jamie koło baru dla pracowników. Mrozy, środek zimy a ona jamę styropianem wyścieliła i szczeniaki wychowała. Na barowym jedzeniu tak tłuste były, ze ledwo z kryjówki sie wygramoliły. Całe szczęście, ze je pracownicy pozabierali do domków :lol: