bajk21. Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Czarne też są, tylko dziewczynom widocznie się nie podobały, mało fotogeniczne. Dziewczyny a może tak byście wysłały do mnie fotki moich podopiecznych, czy na to trzeba sobie zasłużyć?:razz: Quote
Beata19 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 .......................................... Quote
gagata Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A ja czule wspominam Pralinkę....ona jest taka....czekoladowa...mniam:evil_lol: Quote
EVA2406 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 gagata napisał(a):A ja czule wspominam Pralinkę....ona jest taka....czekoladowa...mniam:evil_lol: A ja wspominam Twój sernik........... mniam :evil_lol:, lepszy od czekolady ;). A Pralinka jest śliczna. Quote
gagata Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Dziewczyny, czy jest dzisiaj któraś z samochodem, co by pomogła Cekince łapać Tereskę w Halinowie?????Wszystko jest załatwione wraz z wetem, tylko transportu niet..... Suka lada chwila oszczeni sie w tym lesie....Dzwoncie do mnie 604 640 761 Quote
Margo05 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 A ja mam czarne :multi::multi::multi: Ale w domu :cool3: Wieczorem wkleję, jak mnie do kompa dopuszczą :cool3: Quote
bajk21. Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jechałam dzisiaj z Radzymina i mam następną sunię. Sunia jest bardzo ładna młodziutka, ale sunia więc już ktoś się jej pozbył, kiedy mógłby ktoś do mnie przyjechać i porobić jej zdjęcia żeby ją wrzucić na adopcje, ja niestety nie mam aparatu a by się przydał bo ciągle jest coś do fotografowania,może ktoś ma jakiś niepotrzebny albo rzadko używa i pożyczyłby na jakiś czas,może kiedyś się dorobię swojego,wątpię bo mnie psy zjadają.Zaczynamy robić kojec dla Terki, a tu już niema gdzie wsadzić następnej.Sunia jest kudłata,biała, podobna do owczarka górskiego tylko sporo mniejsza. Quote
gagata Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Hej, to zaproszenie???:multi: Margo,dziewczyny, da się to połączyć z łapaniem Terki? Quote
Margo05 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Choelrka, nie wiem kiedy dam radę :roll: Quote
EVA2406 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja niestety w najbliższych dniach pracuję od świtu do nocy :angryy:. Właśnie dopiero skończyłam na dzisiaj, a nie to na wczoraj :razz: Quote
bajk21. Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Myślę że wszystko da radę jak się wszystkie sprężymy. Nie gniewajcie się,ale chyba jednak to ja będę musiała się umówić na łapanie Terki. Quote
Margo05 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Pani Jolu, a ten Pani samochód to jeździ? Bo może byśmy zrobiły zrzutkę na paliwo? To kawałek drogi do Halinowa, a potem jeszcze po mieście, powrót... Quote
gagata Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja teZ sie chetnie dorzuce...Wiadomo - grudzień...a i psy jeść muszą... Quote
Erazm Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dziewczyny, plany mi się pozmieniałay , jak to u mnie, możemy pojechać moim. Gagata Ty masz klatkę? To gdzie i kiedy mogę Cię odebrać Quote
gagata Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Klatkę mam 63x65x122 mniej wię cej, adres na PW;) Quote
Abrakadabra Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 bajk21 napisał(a):Myślę że wszystko da radę jak się wszystkie sprężymy. Nie gniewajcie się,ale chyba jednak to ja będę musiała się umówić na łapanie Terki. Pani Jolu - bardzo przepraszam za opóźnienie z karmą (miałam być we wtorek/środę). Spóźnię się o tydzień :oops:. Wybaczy mi Pani? Moja praca jest nieprzewidywalna.... Quote
Margo05 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Zapraszam na bazarek dla psów Pani Joli http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-dzieci-na-karme-dla-psow-w-przytulisku-do-14-xii-126545/#post11380152 Quote
gagata Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Lapanka wyszła głównie bokiem....Tereska nawet się nie pokazała... Quote
Saphira Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wyczuła Wasze niecne intencje :diabloti: Quote
gagata Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Skubana...:eviltong:;) A już by siedziała w ciepłym miejscu i brzusio miała by pełne... Quote
Saphira Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 A może ona w jakiejś jamie ze szczeniakami siedzi :placz: Quote
gagata Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Miejsca prawdopodobne sprawdziłyśmy....niektóre nawet z narażeniem życia...:eviltong: A Erazm to i swą wolność osobistą ryzykowała.....był taki, co się chciał z nią żenić na już!:cool3::lol: Quote
Saphira Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Obawiam sie, że w porównaniu do suni to Wy mało wyobraźni macie :diabloti: Znajoma z W-wy ma psiaka z tzw. budowy na targówku. Jak budowali tam jakieś obiekty to mała sunia oszczeniła się w jakiejś jamie koło baru dla pracowników. Mrozy, środek zimy a ona jamę styropianem wyścieliła i szczeniaki wychowała. Na barowym jedzeniu tak tłuste były, ze ledwo z kryjówki sie wygramoliły. Całe szczęście, ze je pracownicy pozabierali do domków :lol: Quote
Recommended Posts