Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

się nie uczą tylko na to cholerne dogo nie można wliźć:angryy:

kolezanka Buby - się nie widują, bo Nelka nie jest towarzyskim psem - nawet mojego Froda chciała zjeść:cool3:

Bubol

to zdjecie lubie najbardziej!

u nas ziiiima pełną gębą:-( pada i pada i kuńca nie widać, brrr

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

andzia69 napisał(a):

u nas ziiiima pełną gębą:-( pada i pada i kuńca nie widać, brrr

u nas to samo sypie caly dzien, jak popatrzec na prognoze to tak ma byc do czwartku :placz: a bylo juz tak pieknie, cieplo :p

Posted

ewab napisał(a):
Zgrabna suńka w zgrabnym kubraczku. A co to za przeszkoda przed Bubcią? Czyżbyś Andzia podziały terytorialne przeprowadzała:cool3:.

no niestety....wątpię, żeby Bubol i mańka sie ze soba zgodziły...wolę nie próbować - bo np. mańka warknie, Bubol warknie, Zgredzior i heniek się dołączą i będę miała jazdę...a ponieważ nie mam domku z ogrodem...ba - nawet drzwi porządnych nie mam...to muszę sobie jakoś radzic:evil_lol:

Posted

ja też myślę, że w rózu wygladałaby lepiej, jednak ten kubrak to na zgredka był-wysłałam o ile się nie mylę największy rozmiar....taki xxxl na krokodyla i się chłopak nie może dopiąć...a przyznam, że choć już kilkadzisiat kubraków już sprzedałam-takiej sytuacji(że najwięszy był za mały) jeszcze nie było:P

Posted

arjuna napisał(a):
ja też myślę, że w rózu wygladałaby lepiej, jednak ten kubrak to na zgredka był-wysłałam o ile się nie mylę największy rozmiar....taki xxxl na krokodyla i się chłopak nie może dopiąć...a przyznam, że choć już kilkadzisiat kubraków już sprzedałam-takiej sytuacji(że najwięszy był za mały) jeszcze nie było:P

widac zanim kubrak doszedł to krokodyl przytył w barach - chyba naoglądał się srongmenów:evil_lol: musiałabym trochę dosztukować materiału...bo guzikó już nie było gdzie przesunąć:mad:

a na Bubolinę jest jeszcze luźny:p

Posted

arjuna napisał(a):

pewnie sie w praniu skurczyl i dlatego za maly na Zgredzia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Zgredziol taki olbrzym?? a taki niepozorny się wydawał jak go widziałam :diabloti:
no ale to było daaaawno

nieee...on nie jest olbrzym:diabloti: on tylko się rozrósł dookoła:eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):
a to akurat nie pan:eviltong: ino kolega pana, którego Bubol nie zjada:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]mniejsza z tym ...wazne ze są foty :grins:[/FONT]