andzia69 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 się nie uczą tylko na to cholerne dogo nie można wliźć:angryy: kolezanka Buby - się nie widują, bo Nelka nie jest towarzyskim psem - nawet mojego Froda chciała zjeść:cool3: Bubol to zdjecie lubie najbardziej! u nas ziiiima pełną gębą:-( pada i pada i kuńca nie widać, brrr Quote
Tengusia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 andzia69 napisał(a): u nas ziiiima pełną gębą:-( pada i pada i kuńca nie widać, brrr u nas to samo sypie caly dzien, jak popatrzec na prognoze to tak ma byc do czwartku :placz: a bylo juz tak pieknie, cieplo :p Quote
arjuna Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f98/masz-moze-w-portflemu-9-groszy-jesli-tak-mozesz-uratowac-psa-131628/#post11796305 bardzo prosze o: reklamowanie wątku, bannerek(jeśli ktos ma czas) i ewentualną pomoc. Quote
andzia69 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Bubolina reklamuje kubraczek od Arjuny;)...miał być dla Zgredzia...ale się nie zmiescił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewab Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Zgrabna suńka w zgrabnym kubraczku. A co to za przeszkoda przed Bubcią? Czyżbyś Andzia podziały terytorialne przeprowadzała:cool3:. Quote
andzia69 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 ewab napisał(a):Zgrabna suńka w zgrabnym kubraczku. A co to za przeszkoda przed Bubcią? Czyżbyś Andzia podziały terytorialne przeprowadzała:cool3:. no niestety....wątpię, żeby Bubol i mańka sie ze soba zgodziły...wolę nie próbować - bo np. mańka warknie, Bubol warknie, Zgredzior i heniek się dołączą i będę miała jazdę...a ponieważ nie mam domku z ogrodem...ba - nawet drzwi porządnych nie mam...to muszę sobie jakoś radzic:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ależ ten Bubol jest pięknyy :loveu::loveu: Andziu ale podobna do Ciebie córa :eviltong: Quote
andzia69 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 ewelinka_m napisał(a): Andziu ale podobna do Ciebie córa :eviltong: :crazyeye: no coś ty - ani jedna ani druga nie jest podobna:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [FONT=Arial]http://img99.imageshack.us/img99/523/minolta375cs1.jpg goopecek :loveu::loveu::loveu: udało mi się wedrzeć siłą na dogo :angryy::mad:[/FONT] Quote
fioneczka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 piękniejszego Bubiszonka na świecie nie ma ... a wkubraczku wyglada super tylko myślę ze w różowym byłoby jej bardziej do pyszczka :evil_lol: Quote
arjuna Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ja też myślę, że w rózu wygladałaby lepiej, jednak ten kubrak to na zgredka był-wysłałam o ile się nie mylę największy rozmiar....taki xxxl na krokodyla i się chłopak nie może dopiąć...a przyznam, że choć już kilkadzisiat kubraków już sprzedałam-takiej sytuacji(że najwięszy był za mały) jeszcze nie było:P Quote
andzia69 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 arjuna napisał(a):ja też myślę, że w rózu wygladałaby lepiej, jednak ten kubrak to na zgredka był-wysłałam o ile się nie mylę największy rozmiar....taki xxxl na krokodyla i się chłopak nie może dopiąć...a przyznam, że choć już kilkadzisiat kubraków już sprzedałam-takiej sytuacji(że najwięszy był za mały) jeszcze nie było:P widac zanim kubrak doszedł to krokodyl przytył w barach - chyba naoglądał się srongmenów:evil_lol: musiałabym trochę dosztukować materiału...bo guzikó już nie było gdzie przesunąć:mad: a na Bubolinę jest jeszcze luźny:p Quote
Tengusia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 arjuna napisał(a):ja też myślę, że w rózu wygladałaby lepiej, jednak ten kubrak to na zgredka był-wysłałam o ile się nie mylę największy rozmiar....taki xxxl na krokodyla i się chłopak nie może dopiąć...a przyznam, że choć już kilkadzisiat kubraków już sprzedałam-takiej sytuacji(że najwięszy był za mały) jeszcze nie było:P pewnie sie w praniu skurczyl i dlatego za maly na Zgredzia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
t_kasiek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 alez Buba jest cudowane.....i tak dobrze jej z oczu patrzy :) Quote
Od-Nowa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Zgredziol taki olbrzym?? a taki niepozorny się wydawał jak go widziałam :diabloti: no ale to było daaaawno Quote
andzia69 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Od-Nowa napisał(a):Zgredziol taki olbrzym?? a taki niepozorny się wydawał jak go widziałam :diabloti: no ale to było daaaawno nieee...on nie jest olbrzym:diabloti: on tylko się rozrósł dookoła:eviltong: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]:ppan gada i gada ... więc wypada spać ;) http://img261.imageshack.us/img261/91/p1020412.jpg[/FONT] Quote
Morgan:-) Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 No widzę, że moja ulubienica ma sie jak pączuś w maśle :razz: Śliczność :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:ppan gada i gada ... więc wypada spać ;) http://img261.imageshack.us/img261/91/p1020412.jpg[/FONT] a to akurat nie pan:eviltong: ino kolega pana, którego Bubol nie zjada:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 andzia69 napisał(a):a to akurat nie pan:eviltong: ino kolega pana, którego Bubol nie zjada:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]mniejsza z tym ...wazne ze są foty :grins:[/FONT] Quote
Recommended Posts