Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

oj tak...łona jest jenteligentna:evil_lol: ino zeby była jeszcze dobra dla obcych ludziów to juz by naprawde był psi ideał:p

nawet z moja manką na spacerach jakoś nie chcą się pożreć (w domu nie bardzo im to wychodzi jak na razie:mad:) ale trening czyni mistrza:evil_lol: - Morgan - to tak pod Astunie gdybys się na cuś skusiła:eviltong:

Posted

Dopóki u mamu si mieszkam, to na nic sie nie skuszę :lol:
Natomiast jak się będę wyprowadzać - a na razie sie nie zanosi - to będę nagabywać, bo młodą biorę ze sobą - i co oni wtedy będą na codzień robili?? :diabloti:

Posted

idz do weta .obetnei jej pazurki a przy okazji zoabczysz jak sie to robi

mozna kupic takie obcinaki ...i bardzo prosto obcina sie samemu ..............ja sie boje mjego dragonka musimy trzymać i robi to TZ ..dragon jest tchórz ...i okropnie boi sie o łapy to sposób aby go wygonic z domu na kladkę
schodową ..heheh

Posted

andzia69 napisał(a):
Bubolina właśnie dostała cieczki:mad: a na 95% miała być wysterylizowana:mad::mad:

Hi, hi, hi, który wet ci to powiedział?

Posted

ewab napisał(a):
Hi, hi, hi, który wet ci to powiedział?

2 wetów i ja - samouczek weta:eviltong: miałam umówioną sterylkę, pojechałam, ale zanim pojechałam pomacałam jej brzuchol - pod skóra czułam zgrubienie - na ok., 10-12 cm - pokazałam to wetom i doszliśmy do wniosku, ze to na 95% slad po jakimś zabiegu...stawialiśmy na sterylkę:razz:

mam tylko nadzieję,że w N.S mróz i śnieg będzie długo to Bubol nie będzie chciał wychodzić - nie cierpi zimna:diabloti: i dzieci dadzą sobie jakoś radę z tą cieczką:cool3:

Posted

andzia69 napisał(a):
2 wetów i ja - samouczek weta:eviltong: miałam umówioną sterylkę, pojechałam, ale zanim pojechałam pomacałam jej brzuchol - pod skóra czułam zgrubienie - na ok., 10-12 cm - pokazałam to wetom i doszliśmy do wniosku, ze to na 95% slad po jakimś zabiegu...stawialiśmy na sterylkę:razz:
cieczką:cool3:

Pamiętam, pamiętam. A może jak ją ktoś poczęstował śrutem, to jeszcze coś więcej dołożył "w prezencie":mad::mad::mad:

Posted

andzia69 napisał(a):
oooo - czyżby się moje dzieci zalogowały?:evil_lol::hand:

dżizas...ale ja stara już jestem:oops:

Andzia nie gnij pały ok?? :mad: Dzieci w naszych czasach doroślej wyglądają. Przeciez ten chłopczyk na zdjęciu to taki trochę starszy niż z podstawówki przecież :eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):

dżizas...ale ja stara już jestem:oops:

Dzieci witamy serdecznie. A Ty Andzia co, o komplementy się dopominasz? Czy innych chcesz dołować:eviltong:?