andzia69 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 oj tak...łona jest jenteligentna:evil_lol: ino zeby była jeszcze dobra dla obcych ludziów to juz by naprawde był psi ideał:p nawet z moja manką na spacerach jakoś nie chcą się pożreć (w domu nie bardzo im to wychodzi jak na razie:mad:) ale trening czyni mistrza:evil_lol: - Morgan - to tak pod Astunie gdybys się na cuś skusiła:eviltong: Quote
Morgan:-) Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dopóki u mamu si mieszkam, to na nic sie nie skuszę :lol: Natomiast jak się będę wyprowadzać - a na razie sie nie zanosi - to będę nagabywać, bo młodą biorę ze sobą - i co oni wtedy będą na codzień robili?? :diabloti: Quote
ANETTTA Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 idz do weta .obetnei jej pazurki a przy okazji zoabczysz jak sie to robi mozna kupic takie obcinaki ...i bardzo prosto obcina sie samemu ..............ja sie boje mjego dragonka musimy trzymać i robi to TZ ..dragon jest tchórz ...i okropnie boi sie o łapy to sposób aby go wygonic z domu na kladkę schodową ..heheh Quote
andzia69 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Bubolina właśnie dostała cieczki:mad: a na 95% miała być wysterylizowana:mad::mad: Quote
ewab Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 andzia69 napisał(a):Bubolina właśnie dostała cieczki:mad: a na 95% miała być wysterylizowana:mad::mad: Hi, hi, hi, który wet ci to powiedział? Quote
andzia69 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 ewab napisał(a):Hi, hi, hi, który wet ci to powiedział? 2 wetów i ja - samouczek weta:eviltong: miałam umówioną sterylkę, pojechałam, ale zanim pojechałam pomacałam jej brzuchol - pod skóra czułam zgrubienie - na ok., 10-12 cm - pokazałam to wetom i doszliśmy do wniosku, ze to na 95% slad po jakimś zabiegu...stawialiśmy na sterylkę:razz: mam tylko nadzieję,że w N.S mróz i śnieg będzie długo to Bubol nie będzie chciał wychodzić - nie cierpi zimna:diabloti: i dzieci dadzą sobie jakoś radę z tą cieczką:cool3: Quote
Morgan:-) Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No fiu fiu... "Rasowa" z niej baba :razz::diabloti: Quote
ewab Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 andzia69 napisał(a):2 wetów i ja - samouczek weta:eviltong: miałam umówioną sterylkę, pojechałam, ale zanim pojechałam pomacałam jej brzuchol - pod skóra czułam zgrubienie - na ok., 10-12 cm - pokazałam to wetom i doszliśmy do wniosku, ze to na 95% slad po jakimś zabiegu...stawialiśmy na sterylkę:razz: cieczką:cool3: Pamiętam, pamiętam. A może jak ją ktoś poczęstował śrutem, to jeszcze coś więcej dołożył "w prezencie":mad::mad::mad: Quote
andzia69 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 oooo - czyżby się moje dzieci zalogowały?:evil_lol::hand: dżizas...ale ja stara już jestem:oops: Quote
ab-agnieszka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A tam stara tak od razu pewnie dzieci Ci tak szybko urosly:lol: Quote
Morgan:-) Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 andzia69 napisał(a):oooo - czyżby się moje dzieci zalogowały?:evil_lol::hand: dżizas...ale ja stara już jestem:oops: Andzia nie gnij pały ok?? :mad: Dzieci w naszych czasach doroślej wyglądają. Przeciez ten chłopczyk na zdjęciu to taki trochę starszy niż z podstawówki przecież :eviltong: Quote
Od-Nowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :lol: witamy M&M'sy na forum :evil_lol: ależ ona ma błyszczącą sierść :loveu: Quote
ewab Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 andzia69 napisał(a): dżizas...ale ja stara już jestem:oops: Dzieci witamy serdecznie. A Ty Andzia co, o komplementy się dopominasz? Czy innych chcesz dołować:eviltong:? Quote
Morgan:-) Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No dobra... Żeby nie było... W takich fajnych ramionach też bym sobie chętnie pokoczowała :razz: :diabloti: Quote
ewab Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 M&M's;11643269 napisał(a):i dzięki za powitania mamie i reszcie;] Reszta pozdrawia i prosi o nowe zdjęcia:eviltong:. Quote
kasiaNDM Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witamy :D Andziu a ja myślałam, że numerek przy Twoim poście to pozycja :eviltong: hihi Quote
andzia69 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 kasiaNDM napisał(a):Witamy :D Andziu a ja myślałam, że numerek przy Twoim poście to pozycja :eviltong: hihi ta, jasne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts