Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

doddy napisał(a):
Przecie Bubol i Zgred umijom zebow uzywac, tak mowilas :eviltong:

wiesz...co do Bubola to moze i tak...ale Zgred na razie użył zębów jedynie na krety i żmije:diabloti:

Posted

doddy napisał(a):
Bo Ty go stopujesz i bawić mu się nie dajesz. :eviltong:

oj tak, ja niedobra:mad::mad::mad:

a jakby kto chciał odjechać samochodem to pewnie by się ucieszył, bo on lubi jeździć więc pewnie by sam wskoczył koło złodzieja:diabloti:

a Bubol jeździc nie lubi wiec pewnie by uciekła:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
oj tak, ja niedobra:mad::mad::mad:

a jakby kto chciał odjechać samochodem to pewnie by się ucieszył, bo on lubi jeździć więc pewnie by sam wskoczył koło złodzieja:diabloti:

a Bubol jeździc nie lubi wiec pewnie by uciekła:evil_lol:

hehe to moja Fionka pewnie by ze Zgredkiem wsiadła

Posted

furciaczek napisał(a):
Wystarczy ze wygladaja tak ze nikt nie podejdzie:evil_lol:
Chociaz ja to bym sie powstrzymywala zeby sie do miziania nie rzucic:evil_lol:

Fur - my się chyba do każdego rzucamy do miziania...dopiero potem myslimy co by było gdyby...nam odgryzł rąsie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Fur - my się chyba do każdego rzucamy do miziania...dopiero potem myslimy co by było gdyby...nam odgryzł rąsie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O nie, ja sie do kazdego nie rzucam...ciulalek unikam bo to naprawde moze czlowieka niezle uszkodzic:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
O nie, ja sie do kazdego nie rzucam...ciulalek unikam bo to naprawde moze czlowieka niezle uszkodzic:evil_lol:

ciulalki?:crazyeye: to pewnie te małe jazgoty - tak?

Posted

andzia69 napisał(a):
ciulalki?:crazyeye: to pewnie te małe jazgoty - tak?

hehe masz rację jazgoty
a moją rotke to kiedyś zaatakował yorkowy kamikadze i uchlał ją w łapkę ... normalnie laska zgłupiała z wrażenia :evil_lol: mnie tez chciał dziabnąć :evil_lol:

Posted

fioneczka napisał(a):
hehe masz rację jazgoty
a moją rotke to kiedyś zaatakował yorkowy kamikadze i uchlał ją w łapkę ... normalnie laska zgłupiała z wrażenia :evil_lol: mnie tez chciał dziabnąć :evil_lol:

trza było nadepnąć:eviltong:

przy adopcji "mojej" onki, córka nowego pana Tiny opowiadała mi to i owo - myślałam, że historia znajomych mojej koleżanki, którzy stracili yorka na polu, bo go jastrząb upolował to była jedyna i niepowtarzalna...a tu się okazuje, że takich historii było więcej...nawet z balkonu york poleciał w przestworza...no i miej tu człowieku takiego liliputa - nie dość, że zadziora do ludzi i zwierzat, to trzeba uważac jak się siada (opowiadała jak ktoś usiadł na jakimś takim psie i niestety nie przeżył) oraz na spacerach i bron boshe nie wypuszczac na balkon!:crazyeye:

Posted

tych historii z jastrzębiem to jest w takim razie więcej

jedni państwo (obrzydliwie bogaci) z mojej wichury zakupili ślicznego maleńkiego jazgota za sporą kasę (chyba cos koło dwójki) no i pańcia została wyproszona z pieskiem ze sklepu więc go pod sklepem uwiązała i polazła pakupki dalej działać ... jak wyszło psiura juz nie było (hehe ktoś "znalazł" i przygarnał)
no i czarna rozpacz była więc pan pojechał i kupił drugiego u tego samego hodowcy
państwo pojechali nad nasze okoliczne bajoro i chlapać sie poszli a że psiur mały i wode niekoniecznie lubił se na kocyku siedział ... no i upssss - ptaszyna przyleciała i poleciała ... to normalnie makabra jest

Posted

furciaczek napisał(a):
Jak ma sie takiego malego psa to jedyne wyjscie aby nic go nie porwalo....dokupic (albo lepiej adoptowac:diabloti:) wiekszego psa i malego przywiazac do tego duzego:loveu:

dobrze gadasz :diabloti:
teraz każdy adoptowany maluszek powinien w komplecie dostać TTB ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu:ciechocinek ;)
http://img225.imageshack.us/img225/1568/minolta209.jpg

no prosze ....te to mają wakacje :loveu:
oj chyba Ozzulek sie zapisze na turnus :evil_lol:
[/FONT]

no to niech Ozzulek popatrzy, pomyśli czy chce do Ciechocinka dla bullowatych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Furciaczek, Fioneczka - a moze trzeba w ogłoszeniach o duużych psach pisać, ze ciulalek do obrony duzego gratis?:diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
supcio te twoje psy strozujaco leniuchujace :diabloti:

prawda? to taki nowy model psów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tengusia...a gdzież to ciebie wywiało do hameryki:crazyeye: do RSPCA wstąpiłaś?:razz::p

Posted

andzia69 napisał(a):
prawda? to taki nowy model psów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tengusia...a gdzież to ciebie wywiało do hameryki:crazyeye: do RSPCA wstąpiłaś?:razz::p

jeszcze nie :diabloti:

ale dzis widzialam slicznego amstaffka czy tez pitbulla piekne psisko bylo :loveu: no i podobno w schroniskach tutaj jest ich zatrzesienie :placz:

Posted

Tengusia napisał(a):
jeszcze nie :diabloti:

ale dzis widzialam slicznego amstaffka czy tez pitbulla piekne psisko bylo :loveu: no i podobno w schroniskach tutaj jest ich zatrzesienie :placz:

ta cholerna moda:-(:-(:-(