andzia69 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Morgan:-) napisał(a):Jak to do której?? Najlepsza ciotka jaką znam mieszka w Kielcach i ma nicka hmmm.... :hmmmm: tak jakoś zaczynał się na "A" i kończył perwersyjną pozycją sexualną :eviltong: eee - do ciebie będą miały dalej:diabloti::eviltong: ale za to ładne okolice!:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='andzia69']no ja mam nadzieję!:mad::mad::mad::diabloti: ...............;)...no oczywiście ze oczywiście Quote
andzia69 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja']:razz::razz:no jak babcia wywali na wakacje to ciotki przygarną ;) no ja mam nadzieję!:mad::mad::mad::diabloti: Quote
andzia69 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 sobie zaoffuję...moze ktoś by zechciał mini bubolinki????? Quote
Morgan:-) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 o ile mnie wzrok nie myli to mieszanka boksera z kropkiem - z innego wątku. Rodzeństwo (brat lub siostrzyczka - nie pamiętam) już wyadoptowane?? Quote
andzia69 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Morgan:-) napisał(a):o ile mnie wzrok nie myli to mieszanka bolsera z kropkiem - innego wątku. Rodzeństwo (brat lub siostrzyczka - nie pamiętam) już wyadoptowane?? niee - szukają domku - 2 suczynki bubolinki:p bokser i dalmaś= prawie ast:evil_lol: Quote
doddy Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wszędzie asty ciotka widzisz. :evil_lol: Ale ten pierwszy szczylek super! A ja se tez dzis 2 szczylki kosciotrupki pozyskalam. :loveu: Quote
ewab Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 andzia69 napisał(a): bokser i dalmaś= prawie ast:evil_lol: No widzisz Andzia, a Ty się zastanawiałaś czy Bubcia to bardziej molos czy bardziej bull. Quote
t_kasiek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 bo ja juz nic nie rozumiem......Buba zostaje i juz nie szuka domku ??? bo tytul nie zmieniony.....:oops::roll: Quote
Od-Nowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 widziałam te dwie małe, żal mi ich jak nie wiem o właścicielach szkoda gadać :roll: Quote
andzia69 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 t_kasiek napisał(a):bo ja juz nic nie rozumiem......Buba zostaje i juz nie szuka domku ??? bo tytul nie zmieniony.....:oops::roll: bo tu nie trzeba rozumieć:evil_lol: Buba koczuje w dt i tyle - a ile to będzie trwało...a kto to wie?:p dożywotnio zapewne;) Quote
Morgan:-) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 andzia69 napisał(a):bo tu nie trzeba rozumieć:evil_lol: Buba koczuje w dt i tyle - a ile to będzie trwało...a kto to wie?:p dożywotnio zapewne;) A tak ładnie by zabrzmiało; :"Bubcia już nie koczuje - chcą ją - ma SWÓJ DOM". A Ty Andzia tylko o koczowaniu i tymczasowaniu mówisz... A mogłoby być tak pięknie :diabloti: Quote
fioneczka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ona jest cudowna a Wy ją kochacie ... taki dożywotni, kochający tymczasik :evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 fioneczka napisał(a): ... taki dożywotni, kochający tymczasik :evil_lol: o to to to !!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 buzi, buzi dla ślicznej Bubci .... i całej jer rodzinki :razz: a fotki to jakies będą może :mad: Quote
andzia69 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='fioneczka']buzi, buzi dla ślicznej Bubci .... i całej jer rodzinki :razz: a fotki to jakies będą może :mad:[/quote] dzieci zarobione - mają sesję:razz: i nie mają casu kruca bomba na nowe fotki:shake: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:podjechać ....zrobić ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='andzia69']po co - w poniedziałek wieczorem już zjadą po sesji:evil_lol: [FONT=Arial]:diabloti:do poniedziałku daleko :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
andzia69 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:podjechać ....zrobić ;)[/FONT] po co - w poniedziałek wieczorem już zjadą po sesji:evil_lol: Quote
fioneczka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 to ja grzecznie zaczekam aż będą miały czas :razz: byle nie za długo :mad: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:...to se jeszcze poczekamy ;)[/FONT] Quote
kika22 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Moze ktos z was bedzie mogł pomoc Baremu http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-mamy-2-3-dni-co-dalej-mix-kaukaza-leonbergera-131158/ Quote
fioneczka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 a Dzieci nic, tylko się uczą i uczą ... andzia no zrób coś :oops: ja ssssceeem fotki Bubiszonka ... no jedną chociaż :oops: i niech się dalej uczą :eviltong: Quote
Alicja Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [FONT=Arial]:cool1:....................ciągle jeszcze się uczą :shake:[/FONT] Quote
Recommended Posts