Alicja Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='fioneczka']jezeli chodzi o sesję łóżkową to pytania mam dwa ... dlaczego Bubolinka nie jest przykryta ??? i gdzie jest pilot od TV ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wycmokajcie ją tak extra od ciotki aski proszę :roflt: słuszne pytanie http://img401.imageshack.us/img401/1892/minolta004.jpg Quote
M&M's Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 przykro mi ale nie wycmokamy bo jest ostatnimi czasy bardzo niedobra:shake: Quote
fioneczka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 M&M's;12033082 napisał(a):przykro mi ale nie wycmokamy bo jest ostatnimi czasy bardzo niedobra:shake: ?????????????????????????????????? Quote
andzia69 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 fioneczka napisał(a):?????????????????????????????????? przeskoczyła do sąsiada przez płot w ogródku i nastraszyła koleżankę córki;) taka juz z niej jest niedobra psina :diabloti: jutro przyjeżdża w odwiedziny do kielc:lol: Quote
Morgan:-) Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Tam od razu niedobra :shake: Po prostu za mało rozrywek ma dziewczyna, więc sobie zorganizowała ubaw we własnym zakresie :evil_lol: Śliczna jak zawsze i taka ... hmmm... dopasowana do tej pościeli :diabloti: Quote
ewab Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 andzia69 napisał(a):jutro przyjeżdża w odwiedziny do kielc:lol: A piła i odpowiedni nastrój już przygotowane? Quote
andzia69 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 fioneczka napisał(a):jezeli chodzi o sesję łóżkową to pytania mam dwa ... dlaczego Bubolinka nie jest przykryta ??? i gdzie jest pilot od TV ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie przykryta? a bo to jeszcze nie czas spania był:evil_lol: a pilot...pewnie odleciał:diabloti: ewab napisał(a):A piła i odpowiedni nastrój już przygotowane? eee - to jeszcze nie ten czas:eviltong: Quote
Alicja Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 :razz::razz:nie będzie kieleckiej masakry :cool3:....szkoda .... bilety by się sprzedawały jak ciepłe bułeczki :diabloti: Quote
andzia69 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Alicja']:razz::razz:nie będzie kieleckiej masakry :cool3:....szkoda .... bilety by się sprzedawały jak ciepłe bułeczki :diabloti: będzie, będzie...ino jak na dłuzej przyjadą - bo oni przyjeżdzają najczęsciej w piatki wieczorem a w niedzielę wyjazd...wiec to niekoniecznie dla zdrowotnosci by było w razie komplikacji:shake: czy ktos zna jakis cudotwórczy lek na chorobę lokomocyjną? ta suka jest po prostu okropna pod tym względem - ostatnio ledwo wsiadła do samochodu i nawet samochód nie ruszył...a ta juz do rygi odjechała:placz: ja nie wiem jak ona nad morze pojedzie - chyba będą jechać tydzień:crazyeye: Quote
doddy Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ciotka a środka Cerenia na chorobę lokomocyjną próbowałaś? Quote
andzia69 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 doddy napisał(a):Ciotka a środka Cerenia na chorobę lokomocyjną próbowałaś? no właśnie wczoraj przed ich wyjazdem podjechałam do weta - tam, gdzie bulinka była - i wzięłam 2 tabletki tej cerenii - masakra:-o 30 zeta zapłaciłam! - ale nie spróbowaliśmy, bo to trzeba ponoc godzinę - półtora przed wyjazdem...i nie na pusty żołąd...no więc pojechała bez...spróbują tego cudu jak będą jechać do Kielc na święta Quote
fioneczka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 allo !!!! czy ktoś tu jeszcze bywa ? co u Bubci ? ja chcę fotki :placz: Quote
giselle4 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ...andzia ja mojej Parkowej tez nie mogę wyadoptowac ogłaszam...oglaszam i nic:shake: Quote
giselle4 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='andzia69']co robią u nas z psami? "Kupiłam dzis gazetę....:-( Makabryczne szczegóły rzezi psów w Łącznej Mateusz BOLECHOWSKI Bestialsko zabite zwierzęta zostawił w lasku przy cmentarzu. Sprawcy takiego czynu grożą nawet dwa lata więzienia. Zabity owczarek szkocki leżał koło pogrzebowego wieńca z pobliskiego cmentarza. (M. Bolechowski) Od piątku w lasku przy cmentarzu w Łącznej wisiały powieszone na drzewie dwa psy. Jak twierdzi jeden z mieszkańców, były zakrwawione. Ludzie są oburzeni okrutną śmiercią czworonogów. To nie jedyne przypadki takiego traktowania psów w powiecie skarżyskim. Jest ich więcej. O makabrycznym znalezisku poinformował nas jeden z czytelników. - 20 marca poszedłem z kolegami się przejść, w miejsce, gdzie się zawsze spotykamy. Gdy szliśmy, czuć było padlinę, więc udaliśmy się w stronę tego zapachu. Zobaczyliśmy dwa powieszone psy. Były zakrwawione. To miejsce jest za cmentarzem, tam przechodzi dużo osób, w tym dzieci - mówił mieszkaniec Łącznej. Dodał, że została o tym fakcie powiadomiona policja. LASSIE, WRÓĆ Miejsce, o którym mówił Czytelnik, jest rzeczywiście uczęszczane, walają się tam śmieci, głównie butelki po alkoholu, widać ślady po ogniskach. Najpierw rzuca się w oczy mały, czarny sznaucer. Z szyi zwisa jeszcze kawałek zaciśniętego na gardle, nylonowego sznurka. Widać ślady po uderzeniach, zaschniętą krew. Dwa metry dalej owczarek szkocki, taki, jak znany z serialu Lassie. Leży koło cmentarnej wiązanki. Jeszcze widać napis na wstążce - ostatnie pożegnanie. Jakaś litościwa dusza odcięła psy z gałęzi, od kilku dni leżą nieopodal cmentarnego muru. Kto mógł zgotować biednym zwierzętom taką okrutną śmierć? - Na pewno ktoś okrutny, można przypuszczać, że powieszone psy się udusiły, a to musiało potrwać - mówi oburzony Krzysztof Bąk, powiatowy lekarz weterynarii ze Skarżyska-Kamiennej. NIE MOGLI ZNALEŹĆ Jak się okazuje, policja rzeczywiście została powiadomiona o odnalezieniu psów. - Był telefon od kobiety w tej sprawie. Z meldunków wynika, że nasz patrol przeszukiwał okolice cmentarza w Łącznej przez 120 minut, funkcjonariuszom nie udało się znaleźć psów. Być może dane o miejscu były niedokładne - poinformowała nas Maria Szwarc, oficer prasowy komendy powiatowej policji w Skarżysku. Nam udało się znaleźć psów, pokierowaliśmy policjantów, by trafili na miejsce. - Już są na miejscu i prowadzą czynności, towarzyszy im powiatowy lekarz weterynarii - powiadomiła nas przed godziną 15 Maria Szwarc. Jeśli uda się znaleźć sprawcę, grozi mu nawet do dwóch lat więzienia. LUDZIE SĄ OKRUTNI Krzysztof Bąk jest zbulwersowany tym okrucieństwem. Niestety, to nie odosobniony przypadek. - Kilka lat temu, właśnie w Łącznej, mężczyzna na złość żonie powiesił psa. Była sprawa sądowa. Niedawno w Bliżynie odebraliśmy właścicielowi trzy psy, były źle traktowane. Przy pomocy gminy trafiły w dobre ręce. A we wtorek interweniowałem w Skarżysku Kościelnym. Dobrych ludzi zainteresował los porzuconego psa. Miał na szyi pasek, z tak zagiętym drutem, żeby nie można go było zdjąć. Pasek był założony, kiedy pies był jeszcze mały, teraz obroża była wbita w szyję. Udało się nam go uwolnić i opatrzyć mówi lekarz." o Bogowie ale masakra:shake::-( Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Andzia ...i jak przebiegła podróż Bubolinowej :razz::razz::razz:...był paw ?? Quote
_ogonek_ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 PIerwszy raz jestem na wątku więc zapytam: Jak w końcu suńke nazwaliście? I jak się ma? Ja sugeruję może coś w stylu Miserabilis :lol: Quote
fioneczka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 A&S napisał(a): Jak w końcu suńke nazwaliście? Buba :loveu::loveu::loveu: ... ja na nią Bubiszonek mówię :eviltong: Quote
andzia69 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 A&S napisał(a):PIerwszy raz jestem na wątku więc zapytam: Jak w końcu suńke nazwaliście? I jak się ma? Ja sugeruję może coś w stylu Miserabilis :lol: a co to jest miserabilis?:razz: Ala - Bubol po tej cerenii nie jechał do rygi:evil_lol: Giselko...mogę Parkowej zrobic allegro...tylko zdjęcia potrzebuję - DUŻE i ŁADNE!:p i tekścik jakowyś;) dzisiaj rano byłam z Buboliną i Heńkiem vel Frodem na spacerze nad rzeką ...ale zdjęcia wkleję jutro:eviltong: Quote
fioneczka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 to ja czekam na jutro :razz: bo się mnie straszniaście za Bubiszonkiem stęskniło Quote
_ogonek_ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='andzia69']a co to jest miserabilis?:razz: Ala - Bubol po tej cerenii nie jechał do rygi:evil_lol: Giselko...mogę Parkowej zrobic allegro...tylko zdjęcia potrzebuję - DUŻE i ŁADNE!:p i tekścik jakowyś;) dzisiaj rano byłam z Buboliną i Heńkiem vel Frodem na spacerze nad rzeką ...ale zdjęcia wkleję jutro:eviltong: inteligencja mojego plytkiego umyslu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 andzia69 napisał(a):a co to jest miserabilis?:razz: Ala - Bubol po tej cerenii nie jechał do rygi:evil_lol: Giselko...mogę Parkowej zrobic allegro...tylko zdjęcia potrzebuję - DUŻE i ŁADNE!:p i tekścik jakowyś;) dzisiaj rano byłam z Buboliną i Heńkiem vel Frodem na spacerze nad rzeką ...ale zdjęcia wkleję jutro:eviltong: Moja Parkowa pogryziona przez kolezanki:-( boję sie o nią...tak mi jej szkoda:-( Quote
Morgan:-) Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 andzia69 napisał(a):dzisiaj rano byłam z Buboliną i Heńkiem vel Frodem na spacerze nad rzeką ...ale zdjęcia wkleję jutro:eviltong: Już jest jutro i co?? :mad::mad::mad: Quote
andzia69 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Morgan:-)']Już jest jutro i co?? :mad::mad::mad: i..... no to się skupiajmy:diabloti: a takie widoki mam tam, gdzie mieszkam - czyli Dunajec chodzimy... i biegamy.... i stoimy (na 5 sek!) Quote
Recommended Posts