majuska Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jak to Leopold, niby słabiutki, trzęsący, powieka mu drga i dyszy, ale galop właśnie na spacerze był radosny i sępić żarcie ma siłę.....przyjaciółka sraczka oczywiście wciąż mu towarzyszy, na razie nie było ataku przez ostatnie 2 dni Quote
figa33 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 nie wiedziałam ,ze Polduś znowu niedomaga... te ataki na pewno go osłabiają , biedny staruszek... Quote
Florentynka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Grunt, że dziadeczek ma chęć na spacery i apetyt. Starość nie radość, ale dopóki psu się chce - nie jest źle! Trzymajcie się tam dzielnie. Quote
majuska Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Niestety ale dotknęło nas kolejne bolesne doświadczenie Straciliśmy wczoraj w nocy naszego czarnulka Misia....był z nami 10 lat. Misiu będziemy za Toba bardzo tęsknić....:-(:-( Quote
Becia66 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 niech wreszcie się ta zła passa skończy bo zaczyna brakować sił..... Biedny Misio, wspólczuję wam majuska bardzo..... Quote
Dzika_Figa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ... Majusko, trzymajcie się, ściskam. Tak przykro... Quote
karolciasz28 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Niech to się skończy... Majusko bardzo mi przykro, trzymajcie się.:-( Quote
karolciasz28 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Co się dzieje? Mi dziś odszedł chomik...:-( Quote
majuska Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nero z Boguchwały zaprasza na swój wątek: http://www.dogomania.pl/threads/186811-Nero-piękny-mix-collie-nigdy-o-niego-nie-dbali-a-na-starość-wyrzucili... Quote
majuska Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Poldziu mnie dziś obudził i wydarł na spacer o 5 :angryy::mad::mad: wstaje razem ze słonkiem:shake::p Quote
karolciasz28 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ranny ptaszek :) A Majuska Ty i tak masz dobrze mój sąsiad z labradorem Borysem, lata o 2 i później o piątej:evil_lol::p Quote
figa33 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 o jezu , o 2 , potem o 5 ..to nie dla mnie... na szczęście TZ wychodzi z psami chociaż ostatnio jak Figa miała sraa..to o 1.30 byłyśmy na spacerku , no to potem wzięłam Rudolfa , bo wcześniej była burza i za mało się wysikał... a potem to już 6.30 , czas wstawać do pracy:motz: Quote
majuska Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Zdążyliśmy sie wyspacerować przed wstrętną burzą, która właśnie nadciągnęła... pasiemy się :) Quote
majuska Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Polduś strasznie sapie, gorąco mu w te upały, jeszcze tak do południa całkiem chłodno jestw mieszkaniu , ale potem się zaczyna....ale w sumie całkiem dobrze sie dziadeczek miewa i apetyt tradycyjnie dopisuje, na tzw. długim weekendzie zostawiliśmy dziadzia pod opieka dzieci , a sami z szalona Maja pojechaliśmy w Bieszczady, Poldziu był bez swojej pańci ukochanej w sumie nioecałe 3 dni, ale podobno był strasznie smutny, mało jadł, wciąż spał, a na moje powitanie mało nie oszalał z radości, skakał, biegał i od razu poszlismy na długi spacerek:loveu: niestety ale taki wypad byłby dla dziadzia zbyt forsowny dlatego został w domciu, ale Maja była w swoim żywiole ( odsypiała ten wyjazd 2 dni ) i pewnie chętnie pochwali się paroma fotkami z wyjazdu....: zaczynam trasę.... to kawał drogi był:shake: a na szlaku fajne błotko, takie jak lubię:) zwiedzaliśmy jakies stare cmentarzyska... przynajmniej troche cienia tam było Quote
majuska Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 całe łapki w błotku:) odpoczynek postraszyli mnie pańciostwo, że jak będe niegrzeczna to mnie zostawią u "ruskich " bo to rzut beretem:) dotarlismy do grobu hrabiny... cały czas jakieś cmentarzyska mi kazali zwiedzać:shake: Quote
majuska Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 w końcu jakies inne widoki i relaks pod bieszczadzką palmą na wszystko lubię się wspinać ale chyba nad rzeka najfajniej było... Quote
majuska Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 hmmm....właściwie to mogłabym tu zamieszkać...:lol: strasznie fajne rzeczy można wynaleźć w takiej czystej wodzie :) Quote
Andzike Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Majuska i Ty twierdzisz, że moje fotki są fajne ??? Cudne zdjęcia, cudna Majka !!!! :D :D :D Quote
Recommended Posts