Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrócilismy właśnie z godzinnego spacerku, Poldziu w dobrym humorku, ani jednej wywrotki, wszystko wywęszone zostało i podlane, koopka elegancka i pełna micha zjedzona:) Właśnie usiłuję mu przemówić do rozumu, żeby się wreszcie polazł położyć...

Posted

majuska napisał(a):
Wrócilismy właśnie z godzinnego spacerku, Poldziu w dobrym humorku, ani jednej wywrotki, wszystko wywęszone zostało i podalne, koopka elegancka i pełna micha zjedzona:) Właśnie usiłuję mu przemówić do rozumu, żeby się wreszcie polazł położyć...

Ufff...:lol::lol::lol:

Posted

majuska napisał(a):
Wrócilismy właśnie z godzinnego spacerku, Poldziu w dobrym humorku, ani jednej wywrotki, wszystko wywęszone zostało i podalne, koopka elegancka i pełna micha zjedzona:) Właśnie usiłuję mu przemówić do rozumu, żeby się wreszcie polazł położyć...

Jak to spac:cool3:dobranocka dopiero o 19.00:evil_lol::loveu:

Posted

Poldziu całkiem fajny, wręcz uśmiechnięty...:)
Miał " chodzone " w nocy, tradycyjnie nie zmrużyłam oka, bo nasłuchiwałam co robił ( o dziwo żadnego sranka nie było ;) ) położył się wreszcie koło 4, ale mi o 5 zadzwonił budzik:flaming:
A teraz też śpi, zbiera siły na nocne spacery:mad:

Posted

A tu filmik, jeszcze cieplutki, ze spacerku na którym właśnie byliśmy, dziadek sobie całkiem całkiem radzi:)

[video=youtube;_6HhP45cHg4]http://www.youtube.com/watch?v=_6HhP45cHg4[/video]

Posted

majuska napisał(a):
A tu filmik, jeszcze cieplutki, ze spacerku na którym właśnie byliśmy, dziadek sobie całkiem całkiem radzi:)

[video=youtube;_6HhP45cHg4]http://www.youtube.com/watch?v=_6HhP45cHg4[/video]

Poldzio-dziadziuś??? Wygląda tak, że serce rośnie...:lol::lol::lol:

Posted

W koncu obejrzałam Majeczke ;) No od Czaputka to różni ją zdecydowanie długość łap ;) jakby je tak w połowie uciąć to byłby Czaputek ;)
A Poldzio to super dziadziunio :)

Posted

majuska napisał(a):
Niestety Andzike ja nie znam, szukałam swego czasu kogoś na wizytę do Wadowic ( to niedaleko ) i nikt się nie odezwał.....nie mam pomysłu

No właśnie, qrde :( spamuje i spamuje i 0 odzewu :( szkoda, żeby Kruczek spędził emeryturę w schronie, skoro jest ktoś, kto może go przygarnać... Dogomania ma wciąż "białe plamy" na mapie Polski ;)

Posted

Bylismy dziś u weta , tylko po receptę, no i Poldzio wzbudził zachwyt, wet mówi, że to jak wtedy po atakach wygladał, a teraz - to rewelacja, Polduś kwitnie, ma apetyt, na spacerkach buszuje w trawie, węszy, ciągnie mnie czasem mocno na smyczy, ze schodów to po prostu zbiega....mam Poldziowi dodawać do karmy troche zmielonego siemienia lnianego, żeby pomogło regulowac trawienie a zwłaszcza działało osłonowo, bo kupsztalki nie do końca sa takie jak należy, czasem sie w nich krew pojawi...ogólnie dziadek jest w super formie, tylko niestety od czasu do czasu złapie mi kleszcza, pomimo zabezpieczenia, a u niego znaleźć, to trzeba poczekać aż urośnie:shake: