UBOCZE Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Świetnie, że jest poprawa. A że łazi, to chyba też dobrze, bo zainteresowany światem... Trzymaj się, Poldziu!!!:lol: Quote
majuska Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wrócilismy właśnie z godzinnego spacerku, Poldziu w dobrym humorku, ani jednej wywrotki, wszystko wywęszone zostało i podlane, koopka elegancka i pełna micha zjedzona:) Właśnie usiłuję mu przemówić do rozumu, żeby się wreszcie polazł położyć... Quote
UBOCZE Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majuska napisał(a):Wrócilismy właśnie z godzinnego spacerku, Poldziu w dobrym humorku, ani jednej wywrotki, wszystko wywęszone zostało i podalne, koopka elegancka i pełna micha zjedzona:) Właśnie usiłuję mu przemówić do rozumu, żeby się wreszcie polazł położyć... Ufff...:lol::lol::lol: Quote
rita60 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 majuska napisał(a):Wrócilismy właśnie z godzinnego spacerku, Poldziu w dobrym humorku, ani jednej wywrotki, wszystko wywęszone zostało i podalne, koopka elegancka i pełna micha zjedzona:) Właśnie usiłuję mu przemówić do rozumu, żeby się wreszcie polazł położyć... Jak to spac:cool3:dobranocka dopiero o 19.00:evil_lol::loveu: Quote
Dzika_Figa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ufff.... Poldziu, nie strasz tak więcej swoich ludzi! Quote
Andzike Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Super wieści :) Poldziu to twardy zawodnik :D Quote
majuska Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Poldziu całkiem fajny, wręcz uśmiechnięty...:) Miał " chodzone " w nocy, tradycyjnie nie zmrużyłam oka, bo nasłuchiwałam co robił ( o dziwo żadnego sranka nie było ;) ) położył się wreszcie koło 4, ale mi o 5 zadzwonił budzik:flaming: A teraz też śpi, zbiera siły na nocne spacery:mad: Quote
majuska Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 A tu filmik, jeszcze cieplutki, ze spacerku na którym właśnie byliśmy, dziadek sobie całkiem całkiem radzi:) [video=youtube;_6HhP45cHg4]http://www.youtube.com/watch?v=_6HhP45cHg4[/video] Quote
karolciasz28 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dzidek w formie jak najbardziej... A Maja taka spokojna...:razz::evil_lol: Quote
halcia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 I nawet "nawraca "do majuski:evil_lol:.Dobrze,ze dobrze! Quote
majuska Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 A to chwilowo Maja taka spokojna bo jakiś "smakołyk" znalazła w trawie I jeszcze pare fotek: Quote
rita60 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Slicznie wygladasz Poldeczku:loveu:tak trzymac. A ta raczka,to raczka panci:cool3: Quote
rita60 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 majuska napisał(a):noooo .... Tak myslałam:evil_lol:od razu poznałam:p Quote
UBOCZE Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 majuska napisał(a):A tu filmik, jeszcze cieplutki, ze spacerku na którym właśnie byliśmy, dziadek sobie całkiem całkiem radzi:) [video=youtube;_6HhP45cHg4]http://www.youtube.com/watch?v=_6HhP45cHg4[/video] Poldzio-dziadziuś??? Wygląda tak, że serce rośnie...:lol::lol::lol: Quote
Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 W koncu obejrzałam Majeczke ;) No od Czaputka to różni ją zdecydowanie długość łap ;) jakby je tak w połowie uciąć to byłby Czaputek ;) A Poldzio to super dziadziunio :) Quote
figa33 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 jaki tam Dziadek...biega jak fryga:loveu: i ten pysio zadowolony! Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 :offtopic: Dużo nas tutaj to może znacie kogoś z Andrychowa lub okolic? Szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej dla staruszka Kruczka... http://www.dogomania.pl/threads/1809...wy-%C5%9Bwiata... Quote
majuska Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Niestety Andzike ja nie znam, szukałam swego czasu kogoś na wizytę do Wadowic ( to niedaleko ) i nikt się nie odezwał.....nie mam pomysłu Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majuska napisał(a):Niestety Andzike ja nie znam, szukałam swego czasu kogoś na wizytę do Wadowic ( to niedaleko ) i nikt się nie odezwał.....nie mam pomysłu No właśnie, qrde :( spamuje i spamuje i 0 odzewu :( szkoda, żeby Kruczek spędził emeryturę w schronie, skoro jest ktoś, kto może go przygarnać... Dogomania ma wciąż "białe plamy" na mapie Polski ;) Quote
majuska Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Andzike pozostaje błagać kogoś z Krakowa , żeby sobie zrobił wycieczkę.....sama nie wiem Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 majuska napisał(a):Andzike pozostaje błagać kogoś z Krakowa , żeby sobie zrobił wycieczkę.....sama nie wiem Już mamy :D Zuzlikowa zrobi:multi::multi::multi: Quote
majuska Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Bylismy dziś u weta , tylko po receptę, no i Poldzio wzbudził zachwyt, wet mówi, że to jak wtedy po atakach wygladał, a teraz - to rewelacja, Polduś kwitnie, ma apetyt, na spacerkach buszuje w trawie, węszy, ciągnie mnie czasem mocno na smyczy, ze schodów to po prostu zbiega....mam Poldziowi dodawać do karmy troche zmielonego siemienia lnianego, żeby pomogło regulowac trawienie a zwłaszcza działało osłonowo, bo kupsztalki nie do końca sa takie jak należy, czasem sie w nich krew pojawi...ogólnie dziadek jest w super formie, tylko niestety od czasu do czasu złapie mi kleszcza, pomimo zabezpieczenia, a u niego znaleźć, to trzeba poczekać aż urośnie:shake: Quote
Recommended Posts