Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego dobrego Leonku , nie choruj , badź słoneczkiem dla swojej kochanej majuski:lol:
Majusko dla Ciebie i wszystkich kochanych ciotek aby sił starczyło do walki o te nasze sierściuchy..domków dobrych jak najwięcej...:lol:

Posted

Dziekujemy Figuś, zdrówko się przyda bo mój dziadziuś, smutny, koopsko znowu rzadkie i brak apetytu....

Wszystkim naszym kochanym ciotkom życzymy wesołych, ciepłych Świąt i merdających wiosennie ogonków dookoła!!!

Posted

Doczytałam do końca :)
Polduniu !!! Dużo zdrówka, zero sraczek, kieszeni pełnych miętówek i se*sownych suczydł dookoła!!
Majusce i reszcie cioteczek - spokojnych i pogodnych świąt !!! :)

Posted

Dzisiaj lepiej, koopsko ( w miare twarde ) dopiero po południu było, na długim spacerku, dziadulo ma apetyt i na spacerku dokazywał, biegał, skakał i próbował mi uciekać;)

Posted

No to dobrze :D Nic tak nie poprawia humoru jak w miarę twarde koopsko :)
Poldzio, Ty nie jesteś stary dziadunio, tylko mlodziak :)
To niesamowite jak te dziadunie odżywają w nowych domach. Dziś widziałam się z koleżanką, która wzieła 10latka z lowickiego schroniska... No,albo jej podmienili psa albo ktoś ją oszukał :D To szczeniak, nie dziadunio :D Jak Leopold :)

Posted

Ajjjj...i tak to sie wszystko potoczyło, że Poldus miał wczoraj około północy atak padaczkowy..no niestety wet mówił, że ataki całkiem nie znikną, byle były rzadko, no i wczoraj biedulka dopadło i umordowało...ale dziś wyglada już całkiem nieźle, na spacerku rano troszke pobiegał, śniadanko zjedzone tak sobie...ale szyneczka mu bardzo smakuje ( ale nie mogę przesadzać z tymi smakołykami coby brzuszka nie podrażnić )

Posted

[quote name='majuska']Ajjjj...i tak to sie wszystko potoczyło, że Poldus miał wczoraj około północy atak padaczkowy..no niestety wet mówił, że ataki całkiem nie znikną, byle były rzadko, no i wczoraj biedulka dopadło i umordowało...ale dziś wyglada już całkiem nieźle, na spacerku rano troszke pobiegał, śniadanko zjedzone tak sobie...ale szyneczka mu bardzo smakuje ( ale nie mogę przesadzać z tymi smakołykami coby brzuszka nie podrażnić )[/QUOTE]

Dobrze, że już z Poldziem w porządku...:lol: