majuska Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To i tak jestes dzielna , tyle stron na raz:) Quote
figa33 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Wszystkiego dobrego Leonku , nie choruj , badź słoneczkiem dla swojej kochanej majuski:lol: Majusko dla Ciebie i wszystkich kochanych ciotek aby sił starczyło do walki o te nasze sierściuchy..domków dobrych jak najwięcej...:lol: Quote
majuska Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dziekujemy Figuś, zdrówko się przyda bo mój dziadziuś, smutny, koopsko znowu rzadkie i brak apetytu.... Wszystkim naszym kochanym ciotkom życzymy wesołych, ciepłych Świąt i merdających wiosennie ogonków dookoła!!! Quote
halcia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Równiez wszystkim Wesołych zdrowych Świat a siersciuchom dobrego zdrowia,kondycji a bezdomnym doczekania domków zycze. Quote
majuska Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dziękujemy bardzo!!! Mój dziadeczek troszkę zjadł, może będzie lepiej.... Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Doczytałam do końca :) Polduniu !!! Dużo zdrówka, zero sraczek, kieszeni pełnych miętówek i se*sownych suczydł dookoła!! Majusce i reszcie cioteczek - spokojnych i pogodnych świąt !!! :) Quote
Becia66 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 jak tam majuska dzisiaj ? lepiej - czy sraka trzyma ? Quote
majuska Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dzisiaj lepiej, koopsko ( w miare twarde ) dopiero po południu było, na długim spacerku, dziadulo ma apetyt i na spacerku dokazywał, biegał, skakał i próbował mi uciekać;) Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No to dobrze :D Nic tak nie poprawia humoru jak w miarę twarde koopsko :) Poldzio, Ty nie jesteś stary dziadunio, tylko mlodziak :) To niesamowite jak te dziadunie odżywają w nowych domach. Dziś widziałam się z koleżanką, która wzieła 10latka z lowickiego schroniska... No,albo jej podmienili psa albo ktoś ją oszukał :D To szczeniak, nie dziadunio :D Jak Leopold :) Quote
majuska Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Miałam zamiar robić foty, ale okazało sie że mam rozładowany aparat po wizycie w boguchwalskim przytulisku...może jutro coś popstrykam:) Quote
majuska Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ajjjj...i tak to sie wszystko potoczyło, że Poldus miał wczoraj około północy atak padaczkowy..no niestety wet mówił, że ataki całkiem nie znikną, byle były rzadko, no i wczoraj biedulka dopadło i umordowało...ale dziś wyglada już całkiem nieźle, na spacerku rano troszke pobiegał, śniadanko zjedzone tak sobie...ale szyneczka mu bardzo smakuje ( ale nie mogę przesadzać z tymi smakołykami coby brzuszka nie podrażnić ) Quote
rita60 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No nie wygłupiaj sie malenki:shake:zdrowka zycze Tobie i Twojej rodzinie. Quote
Becia66 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 tyle było spokoju, a tu masz....:shake:....biedny Poldzio..... Quote
UBOCZE Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='majuska']Ajjjj...i tak to sie wszystko potoczyło, że Poldus miał wczoraj około północy atak padaczkowy..no niestety wet mówił, że ataki całkiem nie znikną, byle były rzadko, no i wczoraj biedulka dopadło i umordowało...ale dziś wyglada już całkiem nieźle, na spacerku rano troszke pobiegał, śniadanko zjedzone tak sobie...ale szyneczka mu bardzo smakuje ( ale nie mogę przesadzać z tymi smakołykami coby brzuszka nie podrażnić )[/QUOTE] Dobrze, że już z Poldziem w porządku...:lol: Quote
Becia66 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Miśka84 napisał(a):Jak Poldek? Qpa siedzi w środku - jesli o to chodzi...:diabloti: Quote
figa33 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Qpa ważna rzecz , wiadomo:diabloti: dobrze ,ze siedzi gdzie trzeba Quote
Florentynka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 figa33 napisał(a):Qpa ważna rzecz , wiadomo:diabloti: dobrze ,ze siedzi gdzie trzeba byle nie za długo, bo to też źle Quote
Recommended Posts