halcia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ja tez sie boje o mała,zeby kleszcza nie złapała,ale mam nadzieje,ze u takiego chudzielca sie nie przyczepi,bo do czego?do kosci?Poldzio,ale robisz niespodzianki z forma.Super,ze tak fajnie. Quote
UBOCZE Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Bardzo podoba mi się Poldzio uśmiechnięty, z półotwartym pyszczkiem i jęzorkiem na wierzchu... Gdy się na niego wtedy patrzy, trudno uwierzyć, że kiedykolwiek był autystyczny...:lol: Quote
majuska Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 No to w takim razie proszę bardzo trochę Poldziowej mordki: tutaj mam troszkę pomarańczową bródkę, bo Pańcia dała mi troszkę kluseczków z pomidorówki;) czy zauważyliście coś w wyglądzie Poldzia?? Quote
UBOCZE Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Właśnie o taki obraz Poldzia mi chodziło!:lol: Uosobienie pogody...:lol::lol::lol: Quote
majuska Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Niestety moje słoneczko miało wczoraj znów atak........ Quote
Becia66 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 majuska napisał(a):Niestety moje słoneczko miało wczoraj znów atak........ niedobrze..... :shake: ,a jak dzisiaj sie czuje ? Quote
majuska Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 W sumie to nieźle, spacer zaliczył i troche pobiegał, śniadanko całe zjadł, tylko taki troszkę słaby jest, łapeczki mu się trzęsą...no ale jak mu to wytłumaczyć, żeby poszedł poleżeć, on musi swoje odchodzić przcież Quote
rita60 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 majuska napisał(a):Niestety moje słoneczko miało wczoraj znów atak........ Ojej:shake:paskudne chorobsko:2gunfire: Quote
Dzika_Figa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Biedny Polduś... coś go ostatnio prześladuje pech... Poldziu, no już, zbieraj się, nie rób numerów,... Quote
Andzike Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Poldziu, nooooo !!!! Nie strasz Majuśki atakami !!! Quote
karolciasz28 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='rita60']Ojej:shake:paskudne chorobsko:2gunfire:[/QUOTE] Żebyś wiedziała że naprawdę paskudna, coś o tym wiem, mam kuzynkę chorą na padaczkę.... Poldek nie strasz więcej Majuski:loveu: Quote
majuska Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jakby kto nie wiedział to mamy tymczasowiczkę BUnię ( oto jej wątek : http://www.dogomania.pl/threads/183545-MIELEC-cudowna-kudłata-niewielka-Bunia.-Już-w-DT-u-halci!!!-DZIĘKI!!!!!! ) Normalnie to ona się tymczasuje u Halci, ale Halcia na tydzień wyjechała i Bunia przyszła do nas, no i co? i rozpanoszyła się na Poldziowym kocyku, Poldziu wkurzony chodzi od wczoraj i z wyrzutem patrzy na Pańcię, ale Bunia za nic nie chce opuścić Poldziowego kocyka, po wielu okrążeniach, odsapnięciach i próbie protestu poprzez ostentacyjne oddanie moczu na podłogę, Poldziu w końcu leżakuje na kocyku Buni.....Starałam się mu wytłumaczyć, że ona chudziutka , słabiutka i po operacji i żeby nie był taki egoista.... Dlaczego mi to robicie?? Quote
elmira Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ;) Ale wzrok. Pełen wyrzutu i cierpienia. Majuska, jak Ty możesz pozwalać, żeby Poldzio tak cierpiał? Quote
Becia66 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 elmira napisał(a):;) Ale wzrok. Pełen wyrzutu i cierpienia. Majuska, jak Ty możesz pozwalać, żeby Poldzio tak cierpiał? no właśnie, jakby mi ktoś zabrał moją kołderkę, to .......:mad: Quote
majuska Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mój dziadunio nie domaga...nie dość , że oczywiście paskudna sraczka go morduje 3 dzień( ta sraczka to nie taka strasznie wodnista, tyle, że często ) , to słabiutki chodzi i ataki padaczkowe się powtarzają zwłaszcza w nocy, dostał znowu zwiększenie dawki leku, martwie sie o niego.... Quote
karolciasz28 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Poldziuniu trzymaj się kochany, nie martw tak swej pańci.. Quote
UBOCZE Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Poldziu, zdrowiej! Trzymaj się, Majusko i pogłaszcz Poldzia od Uboczów!!! Quote
rita60 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 majuska napisał(a):Mój dziadunio nie domaga...nie dość , że oczywiście paskudna sraczka go morduje 3 dzień( ta sraczka to nie taka strasznie wodnista, tyle, że często ) , to słabiutki chodzi i ataki padaczkowe się powtarzają zwłaszcza w nocy, dostał znowu zwiększenie dawki leku, martwie sie o niego.... Biedny mały:shake:zdrowiej dziadunio,mizianko od cioteczki rity. Quote
Andzike Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Poldzio, trzymaj się!!!! I Ty Majuśka też !!! Będzie dobrze ! Quote
Recommended Posts