Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja teściowa robi superaśne kiszone ogóreczki. Więc mogę balować, oraz zjadać wszystkie ozdoby z tortu:P Zapraszam na sok po ogórkach. W 1000% naturalne:)

Posted

beciu majuska postawiła tyle dobra ,ze żal aby się marnowała:diabloti:

a ja przed chwilą przeżyłam chwile grozy ,ze muszę lecieć rano z palma do kościoła:flaming:
a to sobota przecież :splat::roflt:

Posted

nie smuć się Dzika_Figa ,damy radę
dowiedziałyśmy się ,że mamy okres przez 365 dni , może nawet 366 , więc nic mi nie jest już straszne , a nawet dodam ,że jestem blondynką
(przepraszam Cię Poldziu ),
idę spać , niestety czasem trzeba...

Posted

No i jak sie czujecie, bo my bardzo dobrze, dziadek od 6 na nogach:) Trochę go suszyło, ale już po spacerze przeszło:)

Powiem Wam, że strasznie niesmaczne to wszystko na wątku Farta:shake: Kolejny wątek na dogo pełen syfu.....

Posted

jak mieliśmy jechać do schroniska po naszego Rudolfa i Hanah zadzwoniła ,ze schronisko dziwnie dziś zamknęli wcześniej , a normalnie tego nie robią , to mnie się wszystkie najgorsze scenariusze z dogo przypomniały , z tajemniczymi zniknięciami psów na czele:madgo:
włosy mi stanęły dęba i serce zamarło
ech...

Posted

Ja dzis padnieta/dobrze ze bez kaca po Poldusiowej imprezie/Bylismy u weta z papugiem i za krótko przyciął dzobek.Pusia krwawi ,a ja panikara musiałam udzielac pierwszej pomocy.Czyli tamponik z woda utleniona i tak trzeba było kombinowac,zeby Pusia to zagryzała.Pól dnia,3 x u weta i wszystko opanowane.Pióra ze stresu wyszły jej do konca prawie.Ale juz podczas powrotu Puś gadał cały czas w aucie.Jak ja ją złapałam i zawozłam w pudełku sama do teraz nie wiem,widocznie w nerwach wszystko sie da zrobic.Takiej pokornej w życiu jej nie widziałam...Dlatego odmawiam Neli hoteliku,bo nawet u Murki której ufam,nie bedzie lepiej niz teraz w schronisku,które zna.A to,ze Murka by ja zsocjalizowała nie dało by gwarancji na dom.Niestety...

Posted

Jestem na zaproszenie :) przeczytalam 100stron (ale przyznam się, ze zaczełam od tej jak po nieudanej wyprawie do nowego domu Leopold trafil do Ciebie - nóż się w kieszeni otwiera na takich ludzi, ale to w sumie najlepsze co się Poldziowi mogło przydarzyć:D :D :D )
Reszta lektury jutro :) I jeszcze do Łucji muszę zajrzeć... :)

A Twój Rogal to cały mój Rudolf :D :D :D