Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiście, przeciż Poldziu jest bardzo eleganckim i kulturalnym psem, w końcu wiek do czegos zobowiązuje

Zatem wznoszę toast za Poldusia, przede wszystkim za jego zdrowie, zdrowie i jeszcze raz zdrowie, no i ...żeby mu kocury kocyka nie zajmowały;)

Posted

Jestem:lol:Wszystkiego najpsiejskiego malenki,obys jeszcze przez długie lata był promyczkiem dla swojej panci:new-bday::BIG::x-mas::knajpa::cunao::laola:
za twoje zdrowie Leopoldzie:multi:

Posted

On jeszcze doczeka az majuska chałpe wybuduje....ogrodu na pilnowac na łancuchu:diabloti::evil_lol:Majuska mnie zabije,albo goraco sie będzie tłumaczyć!:eviltong:

Posted

nie wypada na taką rocznicową imprezę przyjść bez bukietu
to dla majuski , bo gdyby nie Jej dobre serducho , to kto wie czy Leoś byłby wśród nas

Dla Ciebie kochana Majusko

Posted

Poldek [SIZE=3]zdrówka chłopie zdrówka bo wszystko co tylko możesz mieć masz!!:smilecol::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::tort:to ja napiję się tylko pepsi :p:pepsi::pepsi::pepsi:

Posted

Życzę Ci Poldku samych spokojnych i szczęśliwych chwil, czyli de facto, tego samego, co przeżywasz, co dzień. Oraz zdrowia na przyszłość Orzeszku:)

Pozdrowienia i ukłony dla wspaniałej Majuski:)

Posted

[quote name='halcia']On jeszcze doczeka az majuska chałpe wybuduje....ogrodu na pilnowac na łancuchu:diabloti::evil_lol:Majuska mnie zabije,albo goraco sie będzie tłumaczyć!:eviltong:

Nie będę zabijać Halci, te łańcuchy to moje kundle już mają zaklepane jakiś czas, budy zamówiłam u stolarza, takie nieocieplane ,, bez podłóg ( ino klepisko ) łańcuchy też będą, krótkie...:eviltong::diabloti: ostatnio im sie w doopsakch przewracało od tego dobrobytu:evil_lol:

No to zdrówko:

i winko dla cioci Rity:

Zdrówko!!!!

Posted

Sto lat sto lat Leopoldzie!!! I jeszcze wielu takich jubileuszy w Twoim wspaniałym domu w otoczeniu kochającej rodziny!!!
Jubileuszowe ucałowania do Matyldy i Łucji - niegdysiejszych współtowarzyszek niewoli.

Posted

oooo super!!!:knajpa::popcorn::cunao:
Poldziu sto lat!!:tort:

a jutro będzie kac gigant :morning: , ale od czego są ciemne okulary i aspiryna
tylko ten tupot ptaków po głowie...:diabloti: