Dzika_Figa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Poldziu, jaki Ty masz wspaniały dom... a ile żarełka! Quote
Florentynka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 O kurza twarz!!! Ale impreza! Leopold, tylko nie zjedz tego wszystkiego naraz, bo się pochorujesz! Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No to gdzie są wszyscy goście, bo przydałoby sie jakiś toaścik za Poldzia wznieść:razz: Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 oczywiście, przeciż Poldziu jest bardzo eleganckim i kulturalnym psem, w końcu wiek do czegos zobowiązuje Zatem wznoszę toast za Poldusia, przede wszystkim za jego zdrowie, zdrowie i jeszcze raz zdrowie, no i ...żeby mu kocury kocyka nie zajmowały;) Quote
Dzika_Figa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ATotu nie widziałam!!!! Poldziu, ode mnie, sama upiekłam! Quote
rita60 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jestem:lol:Wszystkiego najpsiejskiego malenki,obys jeszcze przez długie lata był promyczkiem dla swojej panci:new-bday::BIG::x-mas::knajpa::cunao::laola: za twoje zdrowie Leopoldzie:multi: Quote
halcia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 On jeszcze doczeka az majuska chałpe wybuduje....ogrodu na pilnowac na łancuchu:diabloti::evil_lol:Majuska mnie zabije,albo goraco sie będzie tłumaczyć!:eviltong: Quote
figa33 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 nie wypada na taką rocznicową imprezę przyjść bez bukietu to dla majuski , bo gdyby nie Jej dobre serducho , to kto wie czy Leoś byłby wśród nas Dla Ciebie kochana Majusko Quote
Becia66 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ale się dzieje....:drink1::tard::huh: Poldziu trzymaj się !!! Quote
weronika1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A co tu za balanga bezemnie.:eviltong: Poldziu trzymaj się:lol: Quote
Dzika_Figa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Poldziu pewnie chrapie pijany pod stołem... Majuska mu tak lodówkę wyposazyła, że innej opcji nie ma... Quote
karolciasz28 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Poldek [SIZE=3]zdrówka chłopie zdrówka bo wszystko co tylko możesz mieć masz!!:smilecol::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::tort:to ja napiję się tylko pepsi :p:pepsi::pepsi::pepsi: Quote
fizia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dziękuję za zaproszenie!! Wszystkiego, co najlepsze życzę!!!! Quote
elmira Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Życzę Ci Poldku samych spokojnych i szczęśliwych chwil, czyli de facto, tego samego, co przeżywasz, co dzień. Oraz zdrowia na przyszłość Orzeszku:) Pozdrowienia i ukłony dla wspaniałej Majuski:) Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='halcia']On jeszcze doczeka az majuska chałpe wybuduje....ogrodu na pilnowac na łancuchu:diabloti::evil_lol:Majuska mnie zabije,albo goraco sie będzie tłumaczyć!:eviltong: Nie będę zabijać Halci, te łańcuchy to moje kundle już mają zaklepane jakiś czas, budy zamówiłam u stolarza, takie nieocieplane ,, bez podłóg ( ino klepisko ) łańcuchy też będą, krótkie...:eviltong::diabloti: ostatnio im sie w doopsakch przewracało od tego dobrobytu:evil_lol: No to zdrówko: i winko dla cioci Rity: Zdrówko!!!! Quote
Florentynka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Sto lat sto lat Leopoldzie!!! I jeszcze wielu takich jubileuszy w Twoim wspaniałym domu w otoczeniu kochającej rodziny!!! Jubileuszowe ucałowania do Matyldy i Łucji - niegdysiejszych współtowarzyszek niewoli. Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Bardzo dziękujemy wszystkim gościom za miłe słowa, za przybycie na rocznicową imprezke i za codzienne wsparcie...no i teraz musimy pójść na siusiu..:) Quote
figa33 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 zaraz zaraz ,jakie siusiu?:cooldevi: ja się pytam gdzie jest to sławetne desperados , hę?:razz: szampan szampanem , ja poproszę desperados:drinka: Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ależ proszę Cię bardzo Figuś dla naszych gości- desperados w kazdej ilości: Zdrówko Poldzia!! Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dziak Figo , korzystaj, musisz się dziś troszkę odstresować...a jak Kangur sie bawi?? Quote
Becia66 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 majuska przygotuj szmaty na noc bo kałuże będą......:eviltong: A ty se Poldziu nie wstrzymuj tylko lej ile wlezie.... Quote
figa33 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 oooo super!!!:knajpa::popcorn::cunao: Poldziu sto lat!!:tort: a jutro będzie kac gigant :morning: , ale od czego są ciemne okulary i aspiryna tylko ten tupot ptaków po głowie...:diabloti: Quote
Recommended Posts