Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poldziu wyraził równiez zgodę na pokazanie naszym ciotkom i wujkom reszty uczestników dzisiejszej sesji

Czarnuch miał w nosie ta sesję, spał w szafie mojej córki ( nie zwracajcie uwagi na panujący tam chaos;) )

Posted

Czarny króliczek niestety zakończył żywot jakiś czas temu i dziecko zaraz nowego przyniosło....

Poldziu tak tylko zapozował do zdjęcia, normalnie to mu nic na boki nie ucieka ( tak chyba chciał Bube naśladować czy co? )

Posted

Poldzio śliczny i bardzo pogodny...:lol::lol::lol:

Pewnie też już tęskni do wiosny podczas spacerów...

A łapki (to już na innych fotkach) ma rzeczywiście Misiowe...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

A ten nowy słodki, tylko tulić... pewnie ma paskudny charakter, co?

Dokładnie tak, nie boi sie nikogo i niczego, atakuje, nie raz mnie ucharatał, a jak rano słyszy , że śniadanie nakładam zwierzyńcowi to bierze swoja miseczkę i sie nią tłucze o klatkę z całej siły, z Mają się w sumie dogaduje i szaleją po całym domu tylko muszę te zabawy ubezpieczać, bo Maja bywa nieobliczalna...

Posted

Hihi, jakbym o mojej Luśce czytała... to ta co Florentynce od czasu do czasu wywala pół kilo fasoli na głowę...
Ponadto usiłuje zniewolić wszystkie napotkane koty... Pan weterynarz powiedział, że je bli wa (bez spacji) jest...

Posted

Cudne jest to drugie zdjecie Poldusia- pysio jak u szczeniaczka!:loveu:A te rozstawione nózki tez mi sie z Bubą skojarzyły.:eviltong:Rudzielce zawaliste i...rozrywkowa Maja:evil_lol:

Posted

Króliki takie są - najgorsza zaraza. Ja tej Lukrecji cuda wianki kupuję do jedzenia, a ona mi to na głowę wysypuje, tłucze się, ma w swoim "pokoju" kamienie i szura nimi po podłodze, najchętniej w nocy.

Posted

Rzeczywiście strasznie biedny ten mój Poldzio, tak mnie dzisiaj rano przegnał na spcerku, że hej...ledwo dziada złapałam z powrotem na smycz, tak zwiewał i jeszcze nauczył sie jakieś dziwne uniki robić....

Posted

A wogóle to chciałam wam powiedziec , że właśnie minął rok odkąd Poldziu jest z nami...chyba jakaś imprezka dzis będzie:BIG::cunao::drink1:

Jakby się ciotki nudziły to zapraszam na wątek wieczorkiem poświętujemy razem:razz::evil_lol: