majuska Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Fotki to myśmy dziś sobie w domku jednak pstrykali: Quote
majuska Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Poldziu wyraził równiez zgodę na pokazanie naszym ciotkom i wujkom reszty uczestników dzisiejszej sesji Czarnuch miał w nosie ta sesję, spał w szafie mojej córki ( nie zwracajcie uwagi na panujący tam chaos;) ) Quote
Dzika_Figa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Majusko... zdurniałam... byłam pewna, że królik rezydent jest czarny... Zwierza piękne! A Poldziowi coś jakby lewa przednia łapka ucieka na bok czy mi się wydaje? Quote
majuska Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Czarny króliczek niestety zakończył żywot jakiś czas temu i dziecko zaraz nowego przyniosło.... Poldziu tak tylko zapozował do zdjęcia, normalnie to mu nic na boki nie ucieka ( tak chyba chciał Bube naśladować czy co? ) Quote
UBOCZE Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Poldzio śliczny i bardzo pogodny...:lol::lol::lol: Pewnie też już tęskni do wiosny podczas spacerów... A łapki (to już na innych fotkach) ma rzeczywiście Misiowe... Quote
Dzika_Figa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Biedny króliczek... A ten nowy słodki, tylko tulić... pewnie ma paskudny charakter, co? Taa... Poldziu się Buby naoglądał i myśli, że tak się teraz pozuje. Quote
majuska Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzika_Figa napisał(a): A ten nowy słodki, tylko tulić... pewnie ma paskudny charakter, co? Dokładnie tak, nie boi sie nikogo i niczego, atakuje, nie raz mnie ucharatał, a jak rano słyszy , że śniadanie nakładam zwierzyńcowi to bierze swoja miseczkę i sie nią tłucze o klatkę z całej siły, z Mają się w sumie dogaduje i szaleją po całym domu tylko muszę te zabawy ubezpieczać, bo Maja bywa nieobliczalna... Quote
Dzika_Figa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Hihi, jakbym o mojej Luśce czytała... to ta co Florentynce od czasu do czasu wywala pół kilo fasoli na głowę... Ponadto usiłuje zniewolić wszystkie napotkane koty... Pan weterynarz powiedział, że je bli wa (bez spacji) jest... Quote
halcia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cudne jest to drugie zdjecie Poldusia- pysio jak u szczeniaczka!:loveu:A te rozstawione nózki tez mi sie z Bubą skojarzyły.:eviltong:Rudzielce zawaliste i...rozrywkowa Maja:evil_lol: Quote
rita60 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Sliczny zwierzyniec,co jeden to ładniejszy:lol: Quote
halcia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Śliczne,to jeszcze upoluj Poldusia wtulonego w kota... Quote
figa33 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 a Poldziu to takie oczka ma wesołe:loveu: super towarzystwo co jedne to ładniejsze:lol: Quote
Florentynka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ale fajne fotki! A królik to pod kolor był dobierany? Quote
majuska Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nie, po prostu Kasia polazła i bez pytania o zgodą kupiła króliczka, który na poczatku był 30 razy mniejszy, a teraz sie rozrósł i terroryzuje cały dom Quote
Florentynka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Króliki takie są - najgorsza zaraza. Ja tej Lukrecji cuda wianki kupuję do jedzenia, a ona mi to na głowę wysypuje, tłucze się, ma w swoim "pokoju" kamienie i szura nimi po podłodze, najchętniej w nocy. Quote
Becia66 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 majuska napisał(a):a teraz sie rozrósł i terroryzuje cały dom biedny Poldziu, dobrze że na wyrko mu sie nie pcha jak kot.... Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Rzeczywiście strasznie biedny ten mój Poldzio, tak mnie dzisiaj rano przegnał na spcerku, że hej...ledwo dziada złapałam z powrotem na smycz, tak zwiewał i jeszcze nauczył sie jakieś dziwne uniki robić.... Quote
halcia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dziadek młodnieje i nabiera gibkosci i sprytu...:evil_lol::eviltong: Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A wogóle to chciałam wam powiedziec , że właśnie minął rok odkąd Poldziu jest z nami...chyba jakaś imprezka dzis będzie:BIG::cunao::drink1: Jakby się ciotki nudziły to zapraszam na wątek wieczorkiem poświętujemy razem:razz::evil_lol: Quote
rita60 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 halcia napisał(a):Kto stawia ...Poldek? Niewazne:pja bede wieczorkiem,tylko poprosze o wino,tylko czerwone i połsłodkie:razz: Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Polduś już się zajmuje przygotowywaniem barku na wieczór ...ja tymczasem muszę pojechać na to wszystko zarobić ;) Zapraszamy na wieczór!!! Quote
karolciasz28 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 U nas też rok mija,ale że na niepełnoletnia to imprezki CHYBA:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: imprezki nie będzie;););) Quote
Recommended Posts