figa33 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 nie martw nas Poldziu... majuska a można mu Smectę podawać? Quote
UBOCZE Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Poldziu, to jak najszybciej musi wrócić do normy... Quote
majuska Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mozna mu smekte podawać, tylko, że to nie badzo pomaga, mam tez taki specjalny proszek Aptus -Aptobalance który reguluje prace przewodu pokarmowego, a do jedzonka Poldziu dostaje RC intestinal, więc już z takich pomocniczych rzeczy to wszystko wyczerpałam, a te kupska to różne są, jak rano w miare twardo to potem ocieka wodą i tak na zmianę....czekamy na razie czy cos po tabletkach sie uspokoi. Ogólnie to całkiem dobry ma humorek i apetyt jest. Quote
Dzika_Figa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No to bardzo dobrze, że apetyt Poldziu ma i smutny nie chodzi. Quote
karolciasz28 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Coś w tym jego brzuszku chyba siedzi.... Ale ważne że humorek i apetyt dopisują:lol::lol: Quote
figa33 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 a może Poldziu jest starszym panem i te jelitka już nie pracują jak trzeba ... dobrze ,że humorek jest ! Quote
Florentynka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 E tam, starszy pan. Kubuś jest dużo starszy, a akurat jelita to jedyna rzecz, która bez wątpienia dobrze w nim funkcjonuje. Trzymaj się Leopoldzie! Quote
majuska Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Od wczoraj sa eleganckie koopy. Dostał dziś świńskie ucho do memlania...ale wogóle go nie interesuje, Maja będzie musiała zjeść, albo Bezie damy;) Quote
Dzika_Figa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 "będzie musiała" - rozumiem, że to dla niej przykry obowiązek... hihi Quote
Florentynka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Florentynkowe stado życzy Leopoldowi z Rodziną wszystkiego co najlepsze. Przede wszystkim dużo zdrowia, Leopoldzie! Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 A dziękujemy, dziekujemy, Polduś w dobrej formie gimnastykuje stare kostki brnąc w sniegowych zaspach, ale lubi śnieżek, troche ruchu mu nie zaszkodzi ( koopska w porządku, ładnie spi w nocy i ma apetycik ) Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Poldziu i Maja na wieczornym spacerku: Quote
Florentynka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jaka śliczna, z tym śniegiem na nosku! Quote
majuska Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A Polduś? Nikt Poldusia nie podziwia? Quote
rita60 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 majuska napisał(a):A Polduś? Nikt Poldusia nie podziwia? Jak nie jak tak:razz:sliczny chłopaczek:multi: Quote
figa33 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 podziwia i martwi sie jak Poldek daje sobie radę z zaspami? Quote
Dzika_Figa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Oczywiście, że Poldek jest przystojny i wspaniały. Ale chyba się nie obrazi, jak czasem się Mają pozachwycamy, co? Quote
majuska Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ja tak tylko napomknę...Poldziu ma się dobrze, jest pełen energii i wigoru, straszny z niego cwaniak i łakomczuch, na spacerkach biega i ucieka mi, ale jak po chwili sie zorientuje , że mu pańcia z oczu zniknęła to biega tak nieporadnie i mnie szuka:) A w domu mamy taki kłopot, że jak Poldziu ok. 5 rano idzie na rundkę wkoło domu a potem wraca do swojego kocyka to tam już leży Rudy kocur i jest tragedia, bo Poldziu nie potrafi wyganiać kocurów z kocyka i musi biedak krążyć po domu, aż kot sam zejdzie...ale dzisiaj rano jak się przebudziłam zobaczyłam, że dali radę jakoś we dwóch się umościć na tym Poldziowym kocyku....Wszyscy w domu uwielbiamy naszego dziadzia i jest on teraz naszym oczkiem w głowie, a ponieważ całkiem nieźle sobie zdrowotnie radzi to stwierdziliśmy, że Poldziu to nas jeszcze wszystkich przeżyje, taki dzielny z niego dziadzio!!! Może potem jakies nowe foty powklejam....tylko niech sie wypogodzi, bo wiosna miała być i ciepło a tymczasem deszcz pada....... Quote
figa33 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 oooo , nareszcie jakieś wieści o Leosiu!:loveu: dlaczego tak długo ,hę?:motz: pozdrowionka dla staruszka , który wygrał los na loterii , bo go majuska w biedzie nie zostawiła:calus: Quote
halcia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 To koniecznie musisz zapolowac z aparatem jak leżą sobie razem... Quote
Dzika_Figa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 I bardzo ładnie Polduś postepuje! Przecież kotów się nie wyrzuca! Znikąd! Quote
UBOCZE Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 majuska napisał(a):Wszyscy w domu uwielbiamy naszego dziadzia i jest on teraz naszym oczkiem w głowie, a ponieważ całkiem nieźle sobie zdrowotnie radzi to stwierdziliśmy, że Poldziu to nas jeszcze wszystkich przeżyje, taki dzielny z niego dziadzio!!! Brawo, Poldziu!!!:lol::lol::lol: Czekamy więc , Majusko, na fotki kochanego dziadzia...:lol: Quote
Recommended Posts