Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mozna mu smekte podawać, tylko, że to nie badzo pomaga, mam tez taki specjalny proszek Aptus -Aptobalance który reguluje prace przewodu pokarmowego, a do jedzonka Poldziu dostaje RC intestinal, więc już z takich pomocniczych rzeczy to wszystko wyczerpałam, a te kupska to różne są, jak rano w miare twardo to potem ocieka wodą i tak na zmianę....czekamy na razie czy cos po tabletkach sie uspokoi. Ogólnie to całkiem dobry ma humorek i apetyt jest.

Posted

A dziękujemy, dziekujemy, Polduś w dobrej formie gimnastykuje stare kostki brnąc w sniegowych zaspach, ale lubi śnieżek, troche ruchu mu nie zaszkodzi ( koopska w porządku, ładnie spi w nocy i ma apetycik )

• 1 month later...
Posted

Ja tak tylko napomknę...Poldziu ma się dobrze, jest pełen energii i wigoru, straszny z niego cwaniak i łakomczuch, na spacerkach biega i ucieka mi, ale jak po chwili sie zorientuje , że mu pańcia z oczu zniknęła to biega tak nieporadnie i mnie szuka:) A w domu mamy taki kłopot, że jak Poldziu ok. 5 rano idzie na rundkę wkoło domu a potem wraca do swojego kocyka to tam już leży Rudy kocur i jest tragedia, bo Poldziu nie potrafi wyganiać kocurów z kocyka i musi biedak krążyć po domu, aż kot sam zejdzie...ale dzisiaj rano jak się przebudziłam zobaczyłam, że dali radę jakoś we dwóch się umościć na tym Poldziowym kocyku....Wszyscy w domu uwielbiamy naszego dziadzia i jest on teraz naszym oczkiem w głowie, a ponieważ całkiem nieźle sobie zdrowotnie radzi to stwierdziliśmy, że Poldziu to nas jeszcze wszystkich przeżyje, taki dzielny z niego dziadzio!!!
Może potem jakies nowe foty powklejam....tylko niech sie wypogodzi, bo wiosna miała być i ciepło a tymczasem deszcz pada.......

Posted

oooo , nareszcie jakieś wieści o Leosiu!:loveu:
dlaczego tak długo ,hę?:motz:
pozdrowionka dla staruszka , który wygrał los na loterii , bo go majuska w biedzie nie zostawiła:calus:

Posted

majuska napisał(a):
Wszyscy w domu uwielbiamy naszego dziadzia i jest on teraz naszym oczkiem w głowie, a ponieważ całkiem nieźle sobie zdrowotnie radzi to stwierdziliśmy, że Poldziu to nas jeszcze wszystkich przeżyje, taki dzielny z niego dziadzio!!!

Brawo, Poldziu!!!:lol::lol::lol:

Czekamy więc , Majusko, na fotki kochanego dziadzia...:lol: