majuska Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 To jeszcze trochę poreklamuję.... Jest bardzo przyjacielski, traktuje moją Maję jak matkę:lol: już teraz chrapie...( pod dobrą opieką:p ) no.... to ja idę....:flaming: Quote
majuska Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Rudas pojechał wczoraj ze mna na przegląd do zaprzyjaźnionej wetki do Boguchwały....i se go zostawiła, ona kocha kocury i ja zauroczył, powiedziała, że jak nie znajdzie się domek ( a ona ma doświadczenie w znajdowaniu kociaczkom domków ) to sobie go chętnie zostawi...miała ostatnio na tymczasie takiego pdobnego i jak domek sie znalazł to się okazało, że strasznie wszystkim smutno i brak takiego słodziaka ..no to mają nowego. To juz 3 u nich. Quote
figa33 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 jejku , ja dopiero teraz znalazłam wątek Leosia , a tu taki fajny rudzielec był:loveu: fajnie ,ze jest już bezpieczny Quote
Florentynka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Uff...obejrzałam foty i rozważałam przez chwilę perfidne wydobycie zgody na kotka od śpiącego Adama ( no, wiecie jak to się robi, facet śpi , wtedy mruczymy mu cicho do ucha "kochanie, taki śliczny koteczek, malutki, zgadzasz się prawda?" - w odpowiedzi słyszymy "mhm" , bo co innego może odpowiedzieć facet który śpi, a potem jak facet się budzi i wypada przejść do konkretów zaczynamy od "przecież się zgodziłeś, kochanie"), ale potem z ogromną ulgą doczytałam, że kotek już udomowiony, uff, Adam by mi łeb urwał, to pewne, ale to pół biedy w porównaniu z tym,co zrobiłaby Amelia... A ja tak bardzo lubię rude koty... Quote
majuska Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Zapraszam do dziadkowego kina: [video=youtube;MGBEzebcyCo]http://www.youtube.com/watch?v=MGBEzebcyCo[/video] [video=youtube;PdgnXQaEh8Q]http://www.youtube.com/watch?v=PdgnXQaEh8Q[/video] Quote
halcia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No super kondycja!Tak trzymaj Poldziu! Quote
Laima Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Jej! Filmy są wspaniałe! :) Ile Leopold może mieć lat? podziwiam :) Quote
majuska Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Poldziu ma coś ok.12....pewnie nie przebrnąłaś przez wszystko, ale ma padaczkę, chore serce i jeszcze trochę różnych staruszkowych dolegliwości.... Quote
magenka1 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 jeju ja nie widziałam nigdy takie fajnego galopu ale się uśmiałam :) pozdrawiam Quote
karolciasz28 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Poldziu to by mógł biegać na krótkie dystanse:eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
majuska Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Maja, Beza i Polduś sępią... nadal sępią.... Super uśmiech na smutne, długie jesienne wieczory: Quote
karolciasz28 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 I co nie dała wam pani cisowianki,ani tego co tam jadła:eviltong::eviltong::eviltong: A jak z oczkiem Poldzia? Quote
majuska Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Oczko juz wyleczone, na fotce widać, że juz nie mruży i nie łzawi... Tylko sraczka nam dokucza co jakis czas....:shake: Quote
halcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Sępienie zawaliste i zgrane:evil_lol:,bo moja Nuta to potrafiła kadłubkiem odpychac Filipa,który jest wolniejszy i ustepliwy.Usmiech Poldzia tez cudny,dlatego sa tak kochane.A zdjecie na miare cudnych fotek agnieszki2,która ma orzechowska Tanie. Quote
majuska Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Niestety...Poldziu miał znowu w nocy atak padaczki.....kilka minut mocnych drgawek....a potem pół godziny uspokajania...tak mi go szkoda było....dziś już w dzień dobrze wygląda i chyba nieźle się czuje, ale bardzo mnie zmartwił. O ile to się znowu szybko nie powtórzy to raczej nie ma powodu do większych zmartwień. Quote
halcia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Bida mała i Ty to przezywasz....Poldus,ma byc dobrze,nawt myslec nie chce,co by było w innym domku z toba. Quote
karolciasz28 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Biedny Poldziu :glaszcze: Majuska trzymaj się wraz z Poldziem. Quote
majuska Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Poldziu bierze Lotensin na serce i Luminal na padaczkę, Furosemid sie mu odstawiło ze wzgledu na sraczki, żeby sie nie odwodnił za bardzo. Wet mówił, że ataki moga się zdarzać, na razie od maja i brania leków miał 2 ( w tym ten wczorajszy )ataki więc to nie jest tragedia. Po prostu żal mi Poldzia bo sie strasznie umordował tymi drgawkami, zanim sie uspokoiło i poszedł spać to ze 2 godziny zeszło... Quote
figa33 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 oj biedny Leoś , jak dobrze majusko ,że on u Ciebie opiekę znalazł:calus: Quote
Saphira Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 To na serce to mnie też pewno by się przydało. Chyba przeniosę się do Majuski:diabloti::evil_lol: Quote
majuska Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Saphira']To na serce to mnie też pewno by się przydało. Chyba przeniosę się do Majuski:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]:hmmmm::grab::shiny::shiny: Quote
Recommended Posts