Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie żółte wymoty miała Nutka,nad ranem,albo b.rano.Wyniki wskazywały na wątrobe i trzustke.Po 2 workach karmy na chora watrobe Hillsa jej przeszło.Ale ona wtedy moda była.Nie wiesz jak z jego watroba?Poldus trzymaj sie chłopie,żal mi ciebie i majuski,bo wiem jak sie martwi.

Posted

[quote name='majuska'] wczoraj prawie nic nie jadł, ale dziś rano tez nie bardzo miał apetyt, troszke podziubał....[/QUOTE]

no to faktycznie coś mu dolega bo zawsze żarłoczny był z tego co mówiłaś.....

Posted

Ostatnio na pewno nic spod śniegu nie zjadł, on się skupia na obsikiwaniu wszystkich możliwych zasp i tyle, nie szuka ciekawostek , Maja to robi za dwóch;) Zobaczymy jak sie nic nie będzie uspokajać to polecimy na badania...

Posted

Ale Poldziu w domu nie robi, ze 2-3 razy mu się przydarzyło, jak zaczyna w przyśpieszonym tempie krążyć to sie go bierze i koopsko jest na polu, tyle, że jest wciąz ta koopa rzadka i taki smutas łazi po domku. W nocy duzo krążył, ale koopska nie było, o 6 juz go wzięłam i zrobił od razu na polku, potem jeszcze polazłam spac i Poldus też, tak koło południa była druga , tez bardzo rzadka koopa....poszedł przed chwilą spać, ale Beza przyszła i już wstał;)

Posted

Chyba brzuszek wyzdrowiał na dobre, od wczoraj normalne kupy są i apetyt dopisuje, a dziadzius spi spokojnie cała noc pochrapując smacznie:) Moje kochane słoneczko:loveu:

Posted

[quote name='majuska']Chyba brzuszek wyzdrowiał na dobre, od wczoraj normalne kupy są i apetyt dopisuje, a dziadzius spi spokojnie cała noc pochrapując smacznie:) Moje kochane słoneczko:loveu:[/QUOTE]
I tak trzymaj malenki:lol:

Posted

majuska napisał(a):
Chyba brzuszek wyzdrowiał na dobre, od wczoraj normalne kupy są i apetyt dopisuje, a dziadzius spi spokojnie cała noc pochrapując smacznie:) Moje kochane słoneczko:loveu:

posraczył i przestał....Brawo Poldziu....:klacz:

Posted

Na razie zrobiłam akcję odrobaczania całego stada, moze akurat te kupy to na tym tle?? sama nie wiem, jak się nie uspokoi to robimy badania krwi...bo kupsko wciąz nie takie jak powinno być