UBOCZE Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ale Pysiol szczęśliwy!!! Wszystkiego Najlepszego, Leopold, dla Ciebie i Twoich opiekunów!!!!!! Quote
halcia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 No nie,choinki Ci sie nie chciało ubierac i biedny Poldzio za ozdobe świateczna robi?Dobrze,ze baniek na uszach nie ma.:evil_lol::eviltong:A swoja droga...bardzo fotogeniczny,a aparat mu nie straszny...:lol: Quote
figa33 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Poldzio piekny!! i chyba całkiem z ozdoby zadowolony wszystkiego dobrego majusko , sił dużo zyczę , bo Ty kobieta parcująca o wielkim sercu jesteś !!! i więcej nam takich Majusek!!!!!!!!!! dzięki za to ,ze jesteś :tree1: Quote
halcia Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Jesli świateczny Poldzio na to pozwoli,to Tobie figa tu złoze najserdeczniejsze życzenia,Radosnych Świat i Szczęsliwego Nowego Roku, a ogłaszanym przez Ciebie psiakom błyskawicznych udanych adopcji.Obie z majuska odwalacie kawał dobrej roboty.Wielkie dzieki i duzo sił na nadchodzacy Rok.A dla ciebie Poldus i Maji duzo całuskow. Quote
majuska Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Ciotka Figa ma zapchaną skrzynkę:mad: Quote
figa33 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Bardzo dziękuję za życzenia!! Halciu wszystkiego dobrego!!!!!!:tree1: skrzynka odblokowana...:oops: Quote
gonia66 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [FONT=Comic Sans MS]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DRODZY PRZYJACIELE-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE W TE SWIĘTA..NIECH CZAS RADOSCI NIGDY SIE NIE KONCZY A MIŁOŚC NIGDY NIE USTAJE... w ten radosny czas mysle ze kazdy z nas powinien czuc sie szczesliwy- ale niestety nie wszystkim jest to dane....:(...Błagam więc wszystkie SERCA ANIOŁKOWE....zaglądnijcie choć do biedaka, ktorego dzis mi przedstawiono...nie moge przestać o Nim mysleć..on świąt niestety nie spędzi w domku..a i male szanse ma po świętach, jesli my mu nie pomożemy...ON POTRZEBUJE WETA...a chca go dac na boks ogolny gdzie jest bez szans...MY MOZEMY ODMIENIC JEGO LOS...PROSZE... http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-ze-skrAE-conAE-gA-owAE-moA-e-nie-przeA-yAE-do-Nowego-Roku-PomA-A-my-Mu?p=13752823 [/FONT] Quote
majuska Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Poldziu i cała reszta naszej gromadki życzy wszystkim cudownej zabawy w dzisiejszy wieczór i dobrego kolejnego Roku. A ja powiem tyle ten ubiegły 2009 był udany bo jest u nas Polduś!!! Quote
halcia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Maja widze nurkuje w sniegu jak moja Nutka:evil_lol:,nieraz na na pysiu cała zaspe! Quote
UBOCZE Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ale fajni śnieżni kolędnicy!!!:lol::lol::lol: Quote
halcia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Hej,pomyslałam o tych co pytaja o Peggi...w Mielcu jest Bunia mix pudla,tylko trzeba by sie upewnic czy jeszcze jest.Jest w galerii na pierwszej stronie. Quote
majuska Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No to trzeba poogłaszać, jakieś fajne przytulaste foty by jej porobił. Zuzia u nas dziś jest, więc dziewczyny zajęły duży pokój a mój Poldeczek asystuje mi wciąż w kuchni ( Zuzia zajęla jego dywanik ) Zwróćcie uwagę na fotce 3 jakie Polduś ma łapki ładne, cętkowane..:lol: Quote
halcia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Cosik smutniejsze minki,dopiero pieszczotki poprawiły pychola:loveu: Quote
figa33 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Poldus ma śliczne łapki , sierść czyściutka , wyczesana , prawdziwy pieszczoch Pańci a w kuchni wiadomo , najlepiej , co tam laski w pokoju:cool3: Quote
majuska Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mieliśmy wczoraj w domku malutki "gówniany" incydent z udziałem Poldzia:mad: niestety nie obyło się bez kąpieli.. Dziadek w SPA: Quote
figa33 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 o ja nieszczęśliwy Poldziu!!:placz: kąpać mi się kazali...:-( Quote
majuska Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Potem była bieganina po domu , ledwie sie udało Poldka w kadr złapać:) Quote
magenka1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ale On w tej wannie grzecznie siedzi :) Quote
Dzika_Figa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Siedzi? Leży sobie zwyczajnie... Niewiarygodne Quote
halcia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Luzak normalnie.:crazyeye:Chyba lubi sie kapac?Zreszta,kto nie lubi SPA?;) Quote
magenka1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No właśnie chodziło mi , że leży :) jak by wanna było jego żywiołem Quote
Recommended Posts