Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie,choinki Ci sie nie chciało ubierac i biedny Poldzio za ozdobe świateczna robi?Dobrze,ze baniek na uszach nie ma.:evil_lol::eviltong:A swoja droga...bardzo fotogeniczny,a aparat mu nie straszny...:lol:

Posted

Poldzio piekny!! i chyba całkiem z ozdoby zadowolony
wszystkiego dobrego majusko , sił dużo zyczę , bo Ty kobieta parcująca o wielkim sercu jesteś !!!
i więcej nam takich Majusek!!!!!!!!!!
dzięki za to ,ze jesteś :tree1:

Posted

Jesli świateczny Poldzio na to pozwoli,to Tobie figa tu złoze najserdeczniejsze życzenia,Radosnych Świat i Szczęsliwego Nowego Roku, a ogłaszanym przez Ciebie psiakom błyskawicznych udanych adopcji.Obie z majuska odwalacie kawał dobrej roboty.Wielkie dzieki i duzo sił na nadchodzacy Rok.A dla ciebie Poldus i Maji duzo całuskow.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DRODZY PRZYJACIELE-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE W TE SWIĘTA..NIECH CZAS RADOSCI NIGDY SIE NIE KONCZY A MIŁOŚC NIGDY NIE USTAJE...
w ten radosny czas mysle ze kazdy z nas powinien czuc sie szczesliwy- ale niestety nie wszystkim jest to dane....:(...Błagam więc wszystkie SERCA ANIOŁKOWE....zaglądnijcie choć do biedaka, ktorego dzis mi przedstawiono...nie moge przestać o Nim mysleć..on świąt niestety nie spędzi w domku..a i male szanse ma po świętach, jesli my mu nie pomożemy...ON POTRZEBUJE WETA...a chca go dac na boks ogolny gdzie jest bez szans...MY MOZEMY ODMIENIC JEGO LOS...PROSZE...
http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-ze-skrAE-conAE-gA-owAE-moA-e-nie-przeA-yAE-do-Nowego-Roku-PomA-A-my-Mu?p=13752823

[/FONT]

Posted

Poldziu i cała reszta naszej gromadki życzy wszystkim cudownej zabawy w dzisiejszy wieczór i dobrego kolejnego Roku.
A ja powiem tyle ten ubiegły 2009 był udany bo jest u nas Polduś!!!

Posted

No to trzeba poogłaszać, jakieś fajne przytulaste foty by jej porobił.

Zuzia u nas dziś jest, więc dziewczyny zajęły duży pokój a mój Poldeczek asystuje mi wciąż w kuchni ( Zuzia zajęla jego dywanik )

Zwróćcie uwagę na fotce 3 jakie Polduś ma łapki ładne, cętkowane..:lol:

• 2 weeks later...