Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florentynka']Ha, to Majuska też karmi brokułami?

Zespół redakcyjny Playdoga odżegnuje się od wszelkich insynuacji jakoby lektura Playdoga wywoływała problemy gastryczne u czytelników.[/quote]

Jestes pewna ... bo ja dla Gucia licytuje .... :cool1:

Posted

Informuję wszem i wobec, że brokuły się u nas jada a i owszem, ale psom i kotom nie dajemy;)
Po Playdogu na bank nic Guciowi nie będzie...:evil_lol: w sumie to wszystko jasne, że jesteś w stanie wyłożyć każdy pieniądz na Playdoga, przecież tam Guciowa ulubienica jest w sesji pod prysznicem:diabloti:

Posted

[quote name='majuska']Informuję wszem i wobec, że brokuły się u nas jada a i owszem, ale psom i kotom nie dajemy;)
Po Playdogu na bank nic Guciowi nie będzie...:evil_lol: w sumie to wszystko jasne, że jesteś w stanie wyłożyć każdy pieniądz na Playdoga, przecież tam Guciowa ulubienica jest w sesji pod prysznicem:diabloti:[/quote]

wiesz Majuska ... musimy sobie jakos radzic, kastratem nie jest ...

Posted

[quote name='albiemu']wiesz Majuska ... musimy sobie jakos radzic, kastratem nie jest ...[/quote]
No nie..powiedziałabym , że nawet jest całkiem jurny:diabloti:
Ale z taką urodą.....

Posted

[quote name='majuska']No nie..powiedziałabym , że nawet jest całkiem jurny:diabloti:
Ale z taką urodą.....[/quote]

no cos w tym jest ze na skoltunione samce panienki leca ....

Posted

No cos tam było, ale ogólnie elegancki był:razz: nie mogłam go za bardzo głaskać na oczach Livii bo cholernica zazdrosna była, no i dogadaliśmy sie , że jak wrócę z transportu Livii to go wygłasiam za wszystkie czasy pod warunkiem , że nie będzie strażakiem....no i nie był:lol:

Posted

majuska napisał(a):
jak wrócę z transportu Livii to go wygłasiam za wszystkie czasy pod warunkiem , że nie będzie strażakiem....no i nie był:lol:

nie ciesz się za bardzo bo dzisiaj w nocy pożar mu się przyśni.....:eviltong:

Posted

becia66 napisał(a):
nie ciesz się za bardzo bo dzisiaj w nocy pożar mu się przyśni.....:eviltong:

Proszę nie demonizować mojego dziadziusia....nic się mu nie przydarzyło od wczoraj :lol:

Posted

Poldziu, robimy fotkę , zrób jakąś wesołą minkę...

dzisiaj mam dwie dziewczyny w domu i jestem w dobrym humorze:

a oto Maja i Beza:

Wszyscy mamy przypięte do obroży medale za to , że byliśmy dzielni na szczepieniu;)