majuska Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='becia66']a że pranko dywaniku było to już nie piszesz....:eviltong:[/quote] No było, było....:mad: Quote
halcia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A jutro na zielono,po brokułach....Poldus,zjesz,to trzymaj ....malutki Quote
Florentynka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ha, to Majuska też karmi brokułami? Zespół redakcyjny Playdoga odżegnuje się od wszelkich insynuacji jakoby lektura Playdoga wywoływała problemy gastryczne u czytelników. Quote
albiemu Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Florentynka']Ha, to Majuska też karmi brokułami? Zespół redakcyjny Playdoga odżegnuje się od wszelkich insynuacji jakoby lektura Playdoga wywoływała problemy gastryczne u czytelników.[/quote] Jestes pewna ... bo ja dla Gucia licytuje .... :cool1: Quote
majuska Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Informuję wszem i wobec, że brokuły się u nas jada a i owszem, ale psom i kotom nie dajemy;) Po Playdogu na bank nic Guciowi nie będzie...:evil_lol: w sumie to wszystko jasne, że jesteś w stanie wyłożyć każdy pieniądz na Playdoga, przecież tam Guciowa ulubienica jest w sesji pod prysznicem:diabloti: Quote
Florentynka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='albiemu']Jestes pewna ... bo ja dla Gucia licytuje .... :cool1:[/quote] Widziałam i bardzo dzielnie walczysz :loveu: Kilka osób to czytało i jakoś nikt nie miał torsji... Quote
albiemu Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='majuska']Informuję wszem i wobec, że brokuły się u nas jada a i owszem, ale psom i kotom nie dajemy;) Po Playdogu na bank nic Guciowi nie będzie...:evil_lol: w sumie to wszystko jasne, że jesteś w stanie wyłożyć każdy pieniądz na Playdoga, przecież tam Guciowa ulubienica jest w sesji pod prysznicem:diabloti:[/quote] wiesz Majuska ... musimy sobie jakos radzic, kastratem nie jest ... Quote
majuska Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='albiemu']wiesz Majuska ... musimy sobie jakos radzic, kastratem nie jest ...[/quote] No nie..powiedziałabym , że nawet jest całkiem jurny:diabloti: Ale z taką urodą..... Quote
albiemu Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='majuska']No nie..powiedziałabym , że nawet jest całkiem jurny:diabloti: Ale z taką urodą.....[/quote] no cos w tym jest ze na skoltunione samce panienki leca .... Quote
albiemu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :) Ukochaj pana od miętówek :) co kiedyś strażakiem był :) Quote
majuska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Strażakiem bywa jak Beza przychodzi, a od czasu do czasu zmienia się w kałboja:mad::mad: W domu juz nie było incydentów, ale brzuszek nadal chyba boli...:-( Quote
albiemu Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Leopoldzie niech brzuszek nie boli ... Dzielne psisko ... Quote
majuska Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Poldziu dziadeczek prosi o wsparcie innego dziadzia: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikolaj-wyrzucili-zeby-zylo-sie-wygodniej-staruszek-schron-147778/#post13069662 Quote
Erazm Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Wy kopalnie macie poldkowatych czy cuś?:shake: Quote
Becia66 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Jak tam nocne moczenie Poldzia po Playdoogu ?:cool3: Quote
majuska Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Dzisiaj pewnie będzie popołudniowe moczenie, bo Livia przyjeżdża:roll: Quote
majuska Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 No cos tam było, ale ogólnie elegancki był:razz: nie mogłam go za bardzo głaskać na oczach Livii bo cholernica zazdrosna była, no i dogadaliśmy sie , że jak wrócę z transportu Livii to go wygłasiam za wszystkie czasy pod warunkiem , że nie będzie strażakiem....no i nie był:lol: Quote
Becia66 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 majuska napisał(a): jak wrócę z transportu Livii to go wygłasiam za wszystkie czasy pod warunkiem , że nie będzie strażakiem....no i nie był:lol: nie ciesz się za bardzo bo dzisiaj w nocy pożar mu się przyśni.....:eviltong: Quote
Erazm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 I z tym optymistycznym akcentem mowim dobranoc Majusce:evil_lol: Quote
majuska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 becia66 napisał(a):nie ciesz się za bardzo bo dzisiaj w nocy pożar mu się przyśni.....:eviltong: Proszę nie demonizować mojego dziadziusia....nic się mu nie przydarzyło od wczoraj :lol: Quote
Monday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Błagam zajrzyjcie. Każdy dobry pomysł na wagę złota. Co zrobić z takim staruszkiem ??? http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-brzydki-wylysialy-gluchy-slepy-pies-po-wypadku-bez-szans-prawda-148195/ Quote
majuska Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Poldziu, robimy fotkę , zrób jakąś wesołą minkę... dzisiaj mam dwie dziewczyny w domu i jestem w dobrym humorze: a oto Maja i Beza: Wszyscy mamy przypięte do obroży medale za to , że byliśmy dzielni na szczepieniu;) Quote
Recommended Posts