Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poldusiowi zima nie bardzo się podoba, nie było dzisiaj żadnych dziadeczkowych podskoków i biegań,wręcz był bardzo zdziwiony i zniesmaczony śniegiem i wichurami. Dobrze , że nie musi już w schronie tkwić i spać w zimnej budzie, nie bardzo go sobie tam wyobrażam...

Posted

A mój dziadeczek ma chory brzuszek znowu:-(
Wczoraj cały dzień na rzadko, a dziś jeszcze nie wiem bo śpi wciąż bidulek. Kolacyjki wczoraj nie dostał i pewnie woli to przespać....Jak nie będzie dziś poprawy to polecimy po południu do weta.
Duży sukces - pomimo choróbska nie było żadnych incydentów w domu. :multi: Poldziu po prostu przychodził , zaczynał się kręcić mocno koło drzwi i było wiadomo, że trzeba lecieć...dobry dziadzio:loveu:

Posted

.... Poldziu .... Zdrowiej psiaku! ... Ciotki dumne, że taki mądry jesteś !

Majuska mam u Ciebie coraz więcej zaległości - płyn do naczyń Ludwik, myjka, anioły znów bez sutków więc do poprawki, zdjęcie Gucziego z dedykacją ... ;) ...

Posted

Był Poldziu z moim synusiem u weta, bo nie chciałam, żeby czekał , aż ja wrócę z pracy, 3 zastrzyki, podobno się wydzierał, ale już taki lepsiejszy jest, idziemy właśnie na spacerek....:lol:

Posted

majuska napisał(a):
Był Poldziu z moim synusiem u weta, bo nie chciałam, żeby czekał , aż ja wrócę z pracy, 3 zastrzyki, podobno się wydzierał, ale już taki lepsiejszy jest, idziemy właśnie na spacerek....:lol:

Ojej az trzy...dzielny chlopaczek,mizianko od cioteczki:lol:

Posted

Super,ze z Poldziem dobrze.Teraz u mnie zle,Filip znów przestał chodzic,rusza sie tylko na ogrodzie,w domu stoi w jednym miejscu i płacze:shake::-(On do budy za nic nie wejdzie,wiec polko nie wchodzi w gre...,serce peka jak sie na niego patrzy....

Posted

halcia napisał(a):
Super,ze z Poldziem dobrze.Teraz u mnie zle,Filip znów przestał chodzic,rusza sie tylko na ogrodzie,w domu stoi w jednym miejscu i płacze:shake::-(On do budy za nic nie wejdzie,wiec polko nie wchodzi w gre...,serce peka jak sie na niego patrzy....

A czemu tak...czy to pozostałości jego traumatycznej przeszłości?

Posted

Tak,lęk w głowie,strach przed parkietem i płytkami,złe samopoczucie,reumatyzm i łamanie w kosciach przy deszczowej pogodzie,o czym smiało mozna zapomniec jak jest słoneczko.Zreszta ja go brałam ze swiadomoscia,ze"tzw psychiczny uraz został',ale cięzko w takie dni ....i rączki trzeba trzymac przy sobie:eviltong:

Posted

Oprócz sraczki, która Poldzia dopadła ostatnio to raczej wyglada na zadowolonego psiucha, na porannych spacerach przechodzi samego siebie , biega, skacze , wydaje różne smieszne dźwięki z siebie, rano już też mnie cwaniak budzi swoim stękaniem i popiskiwaniem, a jak zobaczy , że się podnoszę to zaczyna biegać z radości po calym domu...wogóle cwaniak z niego się straszny zrobił, pierwszy przylatuje , przed Mają, jak słyszy , że się lodówke otwiera...