Becia66 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='majuska'] [IMG]http://img28.imageshack.us/img28/9275/wierszczyk027.jpg[/IMG] [/quote] Poldek niby dżentelmen :gent: ale pasuje mu najbardziej że z panienkami trzeba ostro - za kark i na ziemię od razu....:roflt::evil_lol: Quote
halcia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dodatek do" Mój pies"wydanie walentynkowe:evil_lol: Quote
figa33 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Boskie!!:roflt::roflt::roflt: Podziel się hamburgerem, zdechłym ptakiem lub kupą....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czytam i ryczę ze śmiechu!!!:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
orpha Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 zapraszamy na bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/puder-tusz-kartki-obrazy-na-hotelowanie-trampa-pomozcie-do-4-10-a-147286/[/URL] Quote
epe Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Florentynka!:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mogę,pokładam się ze śmiechu! Dziewczyno,ale Ty masz pomysły:evil_lol::evil_lol: Coś pięknego -powinnaś swój pomysł opatentować i natychmiast wydawać:lol: Będzie się gazetka rozchodzić jak ciepłe bułeczki -właścicieli psów napewno zachwyci,bo czego się nie robi dla pupila?:evil_lol: Czytałam gdzieś,że właśnie facet,chyba w Ameryce Płd.zaczął produkcję lalek-suczek-dmuchanek,dla napalonych samczyków!:diabloti: Quote
Florentynka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :oops: czuję się zażenowana ale bardzo się cieszymy, że się podoba... Dmuchane suczki - czego to ludzie nie wymyślą :shake:. Ja widziałam tylko dmuchaną kozę w niebieskie kwiatki na wystawie ludzkiego sex- shopu. Quote
Becia66 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='epe'] Czytałam gdzieś,że właśnie facet,chyba w Ameryce Płd.zaczął produkcję lalek-suczek-dmuchanek,dla napalonych samczyków!:diabloti:[/quote] ale po co dmuchane jak u Florentynki ,,do wyboru do koloru '' : biała, szara i czarna.....:evil_lol:... I jeszcze nie trzeba zwracać uwagi bo suka sama przyjdzie....:eviltong:....zero wysiłku, a multum przyjemności....:evil_lol: Quote
epe Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Sama bym mojemu Krystiankowi taką gazetkę kupiła!:evil_lol: On lubi popatrzeć na suczki -mam pomysł dodatkowy,aby gazetka pachniała suczką -pewnie jakoś można to zrobić? Quote
Becia66 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='epe']-mam pomysł dodatkowy,aby gazetka pachniała suczką -pewnie jakoś można to zrobić?[/quote] feromony masz na mysli ??? :razz: Dla Florentynki pewnie nic trudnego.....:eviltong::evil_lol: Quote
majuska Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Florentynka']:oops: czuję się zażenowana ale bardzo się cieszymy, że się podoba... [/quote] Florentynko mam nadzieje, że wybaczysz mi wstatwienie tu tych kilku smaczków:modla:....ja po prostu musiałam sie tym z kimś podzielić, dziewczyny nie podarowałyby....ale reszta oczywiście tylko dla zwycięzcy bazarku. Wczoraj jak Poldziu już poszedł spać, podkradłam mu gazetkę i oddałam się porywającej lekturze, gdy byłam w okolicach kącika poetyckiego, wlazł na to mój chłop i powiedział, że mam nie pokolei pod sufitem....a potem sam sie wziął za uważna lekture i rżał zdrowo....:evil_lol: Florentynko jeszcze raz bardzo dziękujemy!!!:loveu: ....i jeszcze w tajemnicy Wam powiem , ze Poldziu miał dziś w nocy " mokre sny" bo jak rano wstałam to wlazłam w kałużę na przedpokoju....no ale dobra ten jeden raz mu wybaczę, miał powody:evil_lol::eviltong: Quote
Florentynka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ech, oczywiście, że nie mam pretensji. "Playdog" należy do Leopolda i niech z nim robi co chce. A co do mokrych snów - Kubuś niestety ma takowe dzień w dzień, więc codziennie na dzieńdobry myjemy podłogę... Quote
majuska Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Tak to z dziadkami bywa:shake: Ale u Poldzia znaczna poprawa nastapiła przez parę miesięcy, kałuża zdarza się bardzo sporadycznie ( najczęsciej jak Beza nas odwiedza, lub jak świerszczyki dostaje:eviltong: )a kupa wogóle:p Myślę, że i Kubula się wyrobi;) Florentynko, wyszperałam w domu troche różnych gadżetów i trzeba ruszyć z bazarkiem, więc dawaj szybciutko pomysł na co przeznaczamy dochód!!! Quote
izzie1983 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A kiedy będzie ten bazarek z Playdogiem? Koniecznie link podeślijcie :modla: Quote
Onaa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Przepraszam za offa :oops:, http://www.dogomania.pl/forum/f28/kibic-prosi-o-szanse-na-normalne-zycie-pomozcie-mu-na-nowo-zaufac-czlowiekowi-146558/#post12972425 Quote
Florentynka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 No i popatrz, Majuska - sam się znalazł temat na bazarek - ten z postu powyżej - może być? Quote
majuska Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 No i wszystko wiemy;) Piękne to psisko i oczywiście trafiło na jakąś mendę...:shake: Quote
majuska Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 UFFFFF.....zrobione: http://www.dogomania.pl/forum/f99/hit-odjazd-playdog-zegarek-kosmetyki-inne-drobiazgi-na-kibica-147442/ Ciotki licytować, przebijać, wyciągać zaskórniaki....!!!!:diabloti: Quote
Florentynka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 No? Gdzie są te entuzjastki "Playdoga"? Na bazarek biegiem marsz! Quote
majuska Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Florentynko na bazarku robi sie gorąco:diabloti: Mam nadzieję, że pomalutku, przymierzasz się do 2 numeru:razz::eviltong:??/ A może by tak pójść na całość...jakaś powieść w odcinkach...i po rozdzialiku na bazarki...coś w stylu " Przygody upiornej Parówy..." np.? Zreasztą mistrz ( Mistrzyni ) gatunku będzie wiedziała co napisać;) Polduś dziś jakiś taki niemrawy, nie ma apetytu i nawet szyneczkę w którą owijam mu leki nie bardzo chciał jeść... Quote
SZPiLKA23 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Poldziu nie dziwacz jedz szyneczke! Quote
Florentynka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ojej. Poldek, trzymaj się i nie grymaś! Quote
Becia66 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='majuska'] Polduś nie ma apetytu i nawet szyneczkę w którą owijam mu leki nie bardzo chciał jeść... szyneczkę możesz do Florentynki wysłać, parówy dośc mają brokułów...:evil_lol::evil_lol: Quote
epe Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Majuska! Co się dziwisz,że chłopince teraz,po obejrzeniu gazetki nie chce się szyneczki?:evil_lol: Jemu teraz co innego w głowie,to i apetyt osłabł! Quote
majuska Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 No i co? Pańcia se pojechała do schronu na cały dzień a Poldziunio dostał rozwolnienia i letkie rzyganko było:shake: Pańcia od razu wyczuje , że coś z dziadeczkiem jest nie tak, już mu leki zaaplikowałam i delikatną kolacyjkę... Quote
Becia66 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='majuska']No i co? Pańcia se pojechała do schronu na cały dzień a Poldziunio dostał rozwolnienia i letkie rzyganko było:shake: .[/quote] a że pranko dywaniku było to już nie piszesz....:eviltong: Quote
Recommended Posts