Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska']

[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/9275/wierszczyk027.jpg[/IMG]

[/quote]

Poldek niby dżentelmen :gent: ale pasuje mu najbardziej że z panienkami trzeba ostro - za kark i na ziemię od razu....:roflt::evil_lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boskie!!:roflt::roflt::roflt:
Podziel się hamburgerem, zdechłym ptakiem lub kupą....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czytam i ryczę ze śmiechu!!!:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Florentynka!:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie mogę,pokładam się ze śmiechu! Dziewczyno,ale Ty masz pomysły:evil_lol::evil_lol:
Coś pięknego -powinnaś swój pomysł opatentować i natychmiast wydawać:lol:
Będzie się gazetka rozchodzić jak ciepłe bułeczki -właścicieli psów napewno zachwyci,bo czego się nie robi dla pupila?:evil_lol:
Czytałam gdzieś,że właśnie facet,chyba w Ameryce Płd.zaczął produkcję lalek-suczek-dmuchanek,dla napalonych samczyków!:diabloti:

Posted

:oops: czuję się zażenowana
ale bardzo się cieszymy, że się podoba...
Dmuchane suczki - czego to ludzie nie wymyślą :shake:. Ja widziałam tylko dmuchaną kozę w niebieskie kwiatki na wystawie ludzkiego sex- shopu.

Posted

[quote name='epe']
Czytałam gdzieś,że właśnie facet,chyba w Ameryce Płd.zaczął produkcję lalek-suczek-dmuchanek,dla napalonych samczyków!:diabloti:[/quote]

ale po co dmuchane jak u Florentynki ,,do wyboru do koloru '' : biała, szara i czarna.....:evil_lol:... I jeszcze nie trzeba zwracać uwagi bo suka sama przyjdzie....:eviltong:....zero wysiłku, a multum przyjemności....:evil_lol:

Posted

Sama bym mojemu Krystiankowi taką gazetkę kupiła!:evil_lol:
On lubi popatrzeć na suczki -mam pomysł dodatkowy,aby gazetka pachniała suczką -pewnie jakoś można to zrobić?

Posted

[quote name='epe']-mam pomysł dodatkowy,aby gazetka pachniała suczką -pewnie jakoś można to zrobić?[/quote]

feromony masz na mysli ??? :razz: Dla Florentynki pewnie nic trudnego.....:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Florentynka']:oops: czuję się zażenowana
ale bardzo się cieszymy, że się podoba...
[/quote]

Florentynko mam nadzieje, że wybaczysz mi wstatwienie tu tych kilku smaczków:modla:....ja po prostu musiałam sie tym z kimś podzielić, dziewczyny nie podarowałyby....ale reszta oczywiście tylko dla zwycięzcy bazarku.
Wczoraj jak Poldziu już poszedł spać, podkradłam mu gazetkę i oddałam się porywającej lekturze, gdy byłam w okolicach kącika poetyckiego, wlazł na to mój chłop i powiedział, że mam nie pokolei pod sufitem....a potem sam sie wziął za uważna lekture i rżał zdrowo....:evil_lol:

Florentynko jeszcze raz bardzo dziękujemy!!!:loveu:

....i jeszcze w tajemnicy Wam powiem , ze Poldziu miał dziś w nocy " mokre sny" bo jak rano wstałam to wlazłam w kałużę na przedpokoju....no ale dobra ten jeden raz mu wybaczę, miał powody:evil_lol::eviltong:

Posted

Ech, oczywiście, że nie mam pretensji. "Playdog" należy do Leopolda i niech z nim robi co chce.
A co do mokrych snów - Kubuś niestety ma takowe dzień w dzień, więc codziennie na dzieńdobry myjemy podłogę...

Posted

Tak to z dziadkami bywa:shake: Ale u Poldzia znaczna poprawa nastapiła przez parę miesięcy, kałuża zdarza się bardzo sporadycznie ( najczęsciej jak Beza nas odwiedza, lub jak świerszczyki dostaje:eviltong: )a kupa wogóle:p Myślę, że i Kubula się wyrobi;)

Florentynko, wyszperałam w domu troche różnych gadżetów i trzeba ruszyć z bazarkiem, więc dawaj szybciutko pomysł na co przeznaczamy dochód!!!

Posted

Florentynko na bazarku robi sie gorąco:diabloti:

Mam nadzieję, że pomalutku, przymierzasz się do 2 numeru:razz::eviltong:??/

A może by tak pójść na całość...jakaś powieść w odcinkach...i po rozdzialiku na bazarki...coś w stylu " Przygody upiornej Parówy..." np.? Zreasztą mistrz ( Mistrzyni ) gatunku będzie wiedziała co napisać;)

Polduś dziś jakiś taki niemrawy, nie ma apetytu i nawet szyneczkę w którą owijam mu leki nie bardzo chciał jeść...

Posted

[quote name='majuska']

Polduś nie ma apetytu i nawet szyneczkę w którą owijam mu leki nie bardzo chciał jeść...

szyneczkę możesz do Florentynki wysłać, parówy dośc mają brokułów...:evil_lol::evil_lol:

Posted

Majuska!
Co się dziwisz,że chłopince teraz,po obejrzeniu gazetki nie chce się szyneczki?:evil_lol:
Jemu teraz co innego w głowie,to i apetyt osłabł!

Posted

No i co? Pańcia se pojechała do schronu na cały dzień a Poldziunio dostał rozwolnienia i letkie rzyganko było:shake: Pańcia od razu wyczuje , że coś z dziadeczkiem jest nie tak, już mu leki zaaplikowałam i delikatną kolacyjkę...

Posted

[quote name='majuska']No i co? Pańcia se pojechała do schronu na cały dzień a Poldziunio dostał rozwolnienia i letkie rzyganko było:shake: .[/quote]

a że pranko dywaniku było to już nie piszesz....:eviltong: