Romka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Radosnych Świąt dla Ciebie Majusko i całej wesołej gromadki...życzenia także dla Beci... Quote
figa33 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wszystkiego dobrego dla Leosia i całej leosiowej rodzinki:tree1: Quote
Becia66 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Poldziu ma to szczęście , że drugie swięta spędza w domku. Ile takich Poldziów tkwi w schronach w beznadziei.....:shake: Quote
majuska Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cieszę się bardzo,że chociaż Polduś w ciepełku sobie siedzi, może pochrapać na miękkim kocyku, przychodzi do Pańci się poprzytulać...wogóle wszystkie nasze zwierzaki były niesamowicie grzeczne ( i dalej oczywiście są ) podczas wWigilii i Świąt, takie miziaste, kochane, że aż nie mogę uwierzyć, no oprócz jednego incydentu...bo Poldziu w Wigilię ukradł sobie pieroga z półmiska ze stołu:diabloti: Quote
Becia66 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 no co ty majuska, nie dałaś psom po pierogu ? moje nawet z kapustą jadły... Quote
majuska Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Noooo...Poldziu i pieróg z kapustą.....cała noc nieprzespana :) Quote
UBOCZE Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Witamy u Poldzia...;) [FONT=Arial Black]Radości, satysfakcji z pomocy naszym mniejszym braciom, samych wokół merdających ogonów i prężących się szczęśliwie kotów i Bardzo, Bardzo Dużo Szczęścia - Świątecznie, Noworocznie i codziennie -:lol::lol::lol::lol::lol:[/FONT] [FONT=Arial Black]życzy [/FONT] [FONT=Arial Black]Misia z całą Uboczową gromadką...:lol:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
figa33 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wszystkiego Dobrego dla Poldzia i Poldziowej Rodziny w Nowym Roku ! niech Wam się dobrze żyje , bez trosk , w zdrowiu i szczęściu Quote
Florentynka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Noworocznie zaglądamy do Poldzia z życzeniami. Poldziowi życzymy: kocyków, dywaników i pierogów do woli, kotów grzecznych i spolegliwych i dużo sił i zdrowia. A Poldziowej Rodzinie dużo miłości i dużo radości, pokładów anielskiej cierpliwości, zdrowia, szczęścia i dobrobytu na wszystkich frontach. Quote
rita60 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Niech w Nowym Roku 2011, świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie zdrowia, miłości i zrozumienia. Quote
majuska Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dziękujemy serdecznie za wszystkie życzenia...oby tylko zdrówko dopisywało, zwłaszcza Poldziowi, a cierpliwość na pewno się znajdzie :) I my całym stadkiem życzymy wszystkim naszym kochanym ciotkom, ich rodzinkom i futrzakom szczęśliwego Nowego Roku, oby przede wszystkim przynosił dobre, pozytywne i kojące wydarzenia :) Quote
majuska Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 I znowu do mojego dziada nikt nie zagląda:shake: Quote
rita60 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Zagladam cioteczko,skrobnij jakieś info jak zdrówko u twojego "dziada" i może jakaś fota:p Quote
Becia66 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 majuska napisał(a):I znowu do mojego dziada nikt nie zagląda:shake: zaglądam ale w realu....:eviltong: Mam nadzieje że wszystko dobrze ? Quote
majuska Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Dobrze wszystko, dobrze, ale nie chwalę dziada za bardzo, bo jak pochwalę to wiecie co się dzieje ;) :) Poldziu jest moim kochanym dziadem i świata po za mną nie widzi:loveu: Quote
weronika1 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Pozdrowienia dla dziaduszka Poldzie , całej rodzinki i jego właścicielki:lol: Quote
figa33 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 majuska , wstydź się , od miesiąca ani jednego zdjęcia Leosia !:motz: ani ,ani :placz: Quote
Florentynka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Właśnie, zdjęć nie wstawi a wizyt się domaga... Quote
rita60 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 majuska napisał(a):Na weekendzie będą zdjęcia :) No to poczekamy:p Quote
Becia66 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='majuska']Na weekendzie będą zdjęcia :) a póki co wkleję zdjęcie majuskowego zwierzyńca tylko niestety bez Poldzia naszego kochanego bo sie gdzieś akurat zawieruszył dziadyga jeden... Quote
rita60 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 :-xDziadyga......./pewnie do toalety wyszedł:cool3:/ Quote
majuska Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 To i tak dobrze, że trzy futra się udało uchwycić, i Rogaśko koło nieużywanego drapaka oczywiście :) Dziś dostaliśmy w prezencie od Dzikiej Figi drapak tekturowy, bardzo dziękujemy.......a więc tak.......nie drapią go:roll:, Rogas wyszedł na razie z domu, a Śrubę bardzo zainteresowała dołączona do drapaka kocimiętka, sam drapak ( już wysmarowany ziołem ) nie jest jednak atrakcyjny:roll:...poczekam jeszcze na ostateczne werdykty:lol: Quote
weronika1 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Czekamy na nowe zdjęcie Leosia.:lol: Co to za śliczota tam na tapczanie obok kociaka? Quote
majuska Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Na tapczanie leży leń :) To moja szalona terierzyca Maja, pochodzi z Kielc, wypatrzyliśmy ją na allegro, jest już u nas trzy lata. Uprzejmie donoszę, że Śruba raczyła dwa w porywach do trzech razy drapnąć tekturowy drapak, może się rozwinie:roll: Quote
Recommended Posts