Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Jakie robale se wysyłacie?:-o:-o
Towarzystwo poszczepione, byli idealni, pełna kulturka i zero trzęsienia porami :)

Dzielne towarzystwo!
Robale w sensie środek na robale, bo w hameryce nie można tak po prostu kupić, więc ja muszę kupić u naszego weta i wysłać siostrzyczce do hameryki.

Posted

Becia66 napisał(a):
a drapak na ścianie widzę wisi nietknięty.....:diabloti:

Drapak wisi i sie kurzy...wpadłam dziś na pomysł, że na bazarek go dam, niech sie na cos przyda :)

Andzike...wybaczamy:gent::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Becia66 napisał(a):
a co u Poldzia tak cichutko ? czyżby odmłodniał, ozdrowiał i nie było o czy pisać ?
hmmm...to by dopiero było o czym pisać !!! Więc pewnie po staremu.

Hmm... jakby się łobersrał to majuska by pewnie napisała ;) wie, że mnie to zywo interesuje ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Hmm... jakby się łobersrał to majuska by pewnie napisała ;) wie, że mnie to zywo interesuje ;)

no fakt, obesranie to bardzo frapujący temat szczególnie gdy nie musimy tego zbierać....:diabloti:

Posted

Becia66 napisał(a):
no fakt, obesranie to bardzo frapujący temat szczególnie gdy nie musimy tego zbierać....:diabloti:

A czy Ty Beciu czasem nie miałaś przyjemności zbierać Poldziowych kupsk?:razz::eviltong:

U Poldzia wszystko po staremu, u reszty ekipy też :) mam bardzo kochane zwierzątka. Dzisiaj np. Poldus przyszedł do mnie do kuchni i ja do niego gadałam a mój dziadzio merdał do mnie ogonkiem:loveu: Wiem, że u większości psiaków to bardzo normalne zachowanie ale u Poldzia to jest na prawdę "coś " . Ogonek nie był do góry podniesiony, tak tylko o 2-3 cm go uniósł, ale machał ile miał siły, taki słodki jest mój dziadunio.
Maja wczoraj znalazła na spacerze w trawie rozmemłaną folię po serku topionym i musiałam jej to z mordy wyciągać przez 10 minut, nie chciała paszcy otworzyć " za Chiny" , takie pyszne to było.
A wogóle na porannych spacerkach mamy ostatnio szczęście prawie codziennie spotykać spłoszone sarny, wtedy Maja wydziera mi ręke ze stawu, bo musi na nie polować.....:shake:

Posted

majuska napisał(a):
A czy Ty Beciu czasem nie miałaś przyjemności zbierać Poldziowych kupsk?:razz::eviltong::

no masz mnie !!! :diabloti:
Zbierać nie tylko ale jeszcze upajać się aromatem.

• 3 weeks later...
Posted

Żeby zachować płynność to nadmienię, że owszem Poldziu sie od czasu do czasu obsrywa, bo na spacerkach jest zimno i wszystko się kurczy i zaciska, dopiero w domku się rozluźnia :p więc dywan został schowany znowu i mamy rozłożony śpiworek :)
Ale właściwie to piszę, żeby się pochwalić , że Poldziu dostał dziś od Justynki karton porządnej karmy dla nerkowców więc chcielibyśmy gorąco i serdecznie podziękować:loveu::loveu: Poldziowi bardzo smakuje:lol::lol:

Posted

:tree1::x-mas::tree1:
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych
prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy
Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
:tree1::x-mas::tree1:

Posted

Dziękujemy serdecznie wszystkim kochanym ciotkom i my też całym stadkiem z całego serducha życzymy wesołych, pełnych radości, dobrego humoru i zazwierzęconych Świąt Bożego Narodzenia