majuska Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Dobrze, już dobrze, jakiś filmik , taki trochę nieudany , ciemny ładuję dla Was, musicie jeszcze chwilke poczekać :) Quote
majuska Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Taki filmik mam dla Was narazie : [video=youtube;4yJqgFpcV5E]http://www.youtube.com/watch?v=4yJqgFpcV5E[/video] Quote
Dzika_Figa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jak się Śruba do Rudzielca mili.... a on ją zlewa ;-) Dobrze, że choć jej nie tłucze ;-) I wszyscy tak swoją mamę obsiedli dookoła ... urocze Polduś biedny za mało bezczelny jest mu się dopchac cięzko Quote
majuska Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Taki właśnie jest mój dziadulo, ustępuje wszystkim, nie jest nachalny tylko tak z boczku zawsze stoi..i za to Pańcia kocha dziadunia najbardziej. Rudy to jest w sumie elegancki, bo jak by chciał to by tej wrednej Śrubie takie manto spuścił, że by siĘ nie pozbierała. Spróbuję następne filmiki w dzień kręcić bo w sztucznym świetle jest za ciemno . Quote
UBOCZE Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 A ja myślę, że Poldzio może świadomie zwracać na siebie uwagę właśnie swoją... nieśmiałością...:evil_lol: Quote
Andzike Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Super to Twoje stadko Majuska... A rudy kocur.... cudny.... :( Quote
majuska Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Hurraaa!! maaam swój kocyk tylko dla siebie!!:multi: [video=youtube;jK4gfW1fyy0]http://www.youtube.com/watch?v=jK4gfW1fyy0[/video] Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Poldzio chyba nie mógl uwierzyć, że ma kocyk tylko dla siebie :) Rozczulający staruszek :) Quote
Florentynka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Majuska! Co zrobiłaś z biedną Śrubką?! Quote
majuska Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ..biedna Śrubka...dobre sobie:shake:..kilka chwil wcześniej było tak: [video=youtube;lCU9uhZVP_U]http://www.youtube.com/watch?v=lCU9uhZVP_U[/video] Quote
Dzika_Figa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 hehe... a majuska to się leni pod kołdrą na tym filmiku! Quote
majuska Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ani mi k... nic nie mów..cały tydzień zapiernicz, dziś rano pobudka o 7 na spacerek, potem do Beci podrzucić jej karme dla Majki i na chwilkę jeszcze sobie do wyrka wskoczyłam a tu już:shake:... troszku rano pogniłam a potem:roll: cały dzień pod znakiem Bonusia, ogarnęłam się na 20 z robotą:shake: Quote
Dzika_Figa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 No i mi się oberwało.... przepraszam! Piszę to jako osoba, która od wczoraj prowadzi agresywną politykę budzenia kotów w ciągu dnia, żeby w nocy dały pospać... rouzmiem doskonale! Quote
majuska Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Śruba jest wyspana o 4 rano, zaczyna demolować, wtedy po chamsku wyrzucamy ją z Poldusiem z pokoju, zasuwamy drzwi i idziemy sobie spokojnie nynać. Najgorsze jest to że na którejś z "domówek" organizowanych przez moje pociechy uszkodzono taką wypustkę od dołu w drzwiach suwanych i niekoniecznie siedzą stabilnie w szynie, więc ta cholera wali w nie z rozbiegu i one się tłuką, na szczęście zarówno ja jak i Polduś mamy problemy ze słuchem i jakoś sobie radzimy Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Już to pisałam, ale jestem pod wrażeniem Twojego stadka :) zdystansowany Rudzielec (cuuudny!!!), dziadunio Poldzio, szalona Majka i Śruba z ADHD... Tęsknię za kotem... :( ale na razie sobie temat odpuszczę... a pustkę po Rudolfie wypełniam tymczasami :) Quote
majuska Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jak będzie odpowiednia chwila to ten kot stanie na Twoje drodze ..jestem, tego pewna ;) Rudolf był świetnym i na pewno jedynym kotem :)... i to on Ci podeśle swojego następcę :) Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Majusko czy dostałaś moja korespondencję?Przydały się Wam te talony? Quote
majuska Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dostałam Romko, dostałam, nie pisałam bo jakoś mi umkneło, przepraszam.....trzeba się po prostu wziąc za klikanie tych kodów teraz, myślałam że trochę podrzucę zaangażowanej w Orzechowcach Neczce ;) Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 majuska napisał(a):Dostałam Romko, dostałam, nie pisałam bo jakoś mi umkneło, przepraszam.....trzeba się po prostu wziąc za klikanie tych kodów teraz, myślałam że trochę podrzucę zaangażowanej w Orzechowcach Neczce ;) No to podrzuć ,karma w Orzechowcach się przyda a poza tym to prezent od mojego Pako dla współbraci z jego dawnego schroniska...Pako się ucieszy...;):lol: Quote
majuska Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Nie spałam dziś pół nocy bo Śruba napierniczała ( chyba całym ciałem ) w drzwi od pokoju, a wogóle to okazuje się, że oni mają jakieś podręczniki: Quote
Dzika_Figa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Etam podręczniki. Oni się z tym rodzą. Z podsiadaniem człowieka, jak tylko wstanie na chwilę, z siadaniem na klawiaturze/książce/gazecie/maszynie do szycia, właśnie wtedy, kiedy człowiek usiłuje z ww dóbr korzystać, z rzucaniem jedzącemu człowiekowi pełnego wyrzutu spojrzenia wygłodniałego kota, żebractwem, złodziejstwem, kłamliwością opanowaną do perfekcji (a nuż człowiek zapomniał, że ich karmił)... To złe zwierzęta są... A to znasz:? [video=youtube;w0ffwDYo00Q]http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q[/video] Quote
majuska Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Znam znam, od dawna jestem fanką Simons Cata...i wiesz co przerażają mnie te filmiki, bo to wszystko co ten kocur wyrabia to jest najprawdziwasza prawda, żadne tam fikcje czy ubarwienia:shake::evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dlatego włąśnie te filmiki są takie fajne - że prawdziwe ;-). Mnie one pocieszają, bo moje koty nie są aż tak złe... Quote
Becia66 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pośmiałam się trochę, uwielbiam koty od teraz... Quote
Recommended Posts