Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Majusko - może się jakoś dogadacie i razem wywieziecie?

Chyba będziemy musieli razem, bo jedna osoba nie poradzi sobie z "wywożeniem " takiej bestii :)

Posted

Zbieram sie i zbieram do jakiś fot i wogóle mi nie wychodzą żadne fajne...wkleję to co mam:
na początek powtórzę z Boguchwalskiego wątku Lenkę naszą tymczasowiczkę, która oczywiście upodobała sobie poldusiowe legowisko ( tutaj to był śpiworek, bo kocyk sie prał :) )

No i oczywiście prześladuje mnie z tego powodu wzrok pełen wyrzutu..

A tu moja Śrubeczka, która też nie jest specjalnie szczęśliwa z powodu Lenki, ale już jej nie atakuje :)

A nawet czasem chętnie dołącza do kotłujących się suk:

Posted

w tle widać mój wspomniany kiedyś "dorodny" fikus:roll:

A Poldunio szuka zawsze miejsca przy swojej pańci, niestety w kadr nam tu wlazło coś czarnego..

No udało się - mój niedźwiadek w całej okazałości:

Ale czarnucha nie odpuszcza...

A tak wogóle to wcale nam nie jest do śmiechu...całe stadko serdecznie pozdrawia chorą Matyldę, myślimy o Was....

Posted

Maję spuściliśmy ze smyczy dopiero jak na horyzoncie nie było widać żadnej żywej istoty, ani roweru, ani deskorolki...o dziwo grzeczna była bardzo. Czyżby się na "starość" wyciszała ? :)
Światło nam wczoraj trochę nie sprzyjało, no ale co zrobić, pstrykałam foty i już :)

• 2 weeks later...
Posted

A mojego Poldusia to już nikt nie kocha:mad::shake:...nikt nie zapyta o mojego dziadzia nawet...spadło mi biedactwo na piątą stronę w subskrypcjach:mad::mad::shake::shake:

Posted

majuska napisał(a):
A mojego Poldusia to już nikt nie kocha:mad::shake:...nikt nie zapyta o mojego dziadzia nawet...spadło mi biedactwo na piątą stronę w subskrypcjach:mad::mad::shake::shake:

Ojej:oops:piszesz na piata:shake:no to Polduś na pierwsza i pisz co tam u małego:razz: