Dzika_Figa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ja moim kocurom nieustannie grożę, że wrócą pod synagogę... Quote
majuska Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Florentynka napisał(a):Majusko - może się jakoś dogadacie i razem wywieziecie? Chyba będziemy musieli razem, bo jedna osoba nie poradzi sobie z "wywożeniem " takiej bestii :) Quote
rita60 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Przepraszam Leopoldzie...... http://www.dogomania.pl/threads/193913-Niunia.-Najsmutniejsze-psie-dziecko-jakie-widziałam.-Pokochaj-proszę...Łódz?p=15484983#post15484983 Quote
majuska Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Zbieram sie i zbieram do jakiś fot i wogóle mi nie wychodzą żadne fajne...wkleję to co mam: na początek powtórzę z Boguchwalskiego wątku Lenkę naszą tymczasowiczkę, która oczywiście upodobała sobie poldusiowe legowisko ( tutaj to był śpiworek, bo kocyk sie prał :) ) No i oczywiście prześladuje mnie z tego powodu wzrok pełen wyrzutu.. A tu moja Śrubeczka, która też nie jest specjalnie szczęśliwa z powodu Lenki, ale już jej nie atakuje :) A nawet czasem chętnie dołącza do kotłujących się suk: Quote
Dzika_Figa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Biedny Poldek... Zła Pańcia ciągle jakieś nowe stwory znosi do domu, ani chwili spokoju dziadek nie ma... Piękne zdjęcia! Quote
majuska Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 w tle widać mój wspomniany kiedyś "dorodny" fikus:roll: A Poldunio szuka zawsze miejsca przy swojej pańci, niestety w kadr nam tu wlazło coś czarnego.. No udało się - mój niedźwiadek w całej okazałości: Ale czarnucha nie odpuszcza... A tak wogóle to wcale nam nie jest do śmiechu...całe stadko serdecznie pozdrawia chorą Matyldę, myślimy o Was.... Quote
figa33 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Poldunio biedny ...pewnie , i kocyk zabrano , i latają jakieś obce i natrętne ...ale pańcia obroni ...;) Lena zadomowiona , białaska jedna:lol: Quote
Romka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Majusko,Poldunio taki szczuplutki na pycholku zrobił się... Quote
majuska Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 A to zależy jak mordkę ułoży, kosteczki mu na pewno nie sterczą, co jak co, ale apetyt to mu dopisuje :) Quote
majuska Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ufff...omordowałam się i udało mi sie tak fotki zebrać jak Florentynka zawsze robi :) To albumik z wczorajszego spacerku jesienną porą: http://picasaweb.google.com/105139903967291741383/SpacerekPoldusiaIMajusi# Quote
Florentynka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Warto się było omordować, foty piękne!!! Najfajniejsza Maja z paszczą! A Poldek ma niesamowite oczyska - tak idealnie okrągłe. Quote
Becia66 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 foty świetne i widzę Majeczka spuszczona ze smyczy.... Quote
majuska Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Maję spuściliśmy ze smyczy dopiero jak na horyzoncie nie było widać żadnej żywej istoty, ani roweru, ani deskorolki...o dziwo grzeczna była bardzo. Czyżby się na "starość" wyciszała ? :) Światło nam wczoraj trochę nie sprzyjało, no ale co zrobić, pstrykałam foty i już :) Quote
Andzike Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Fajny mieliście spacer :) Wczoraj byla idealna pogoda :) Quote
karolciasz28 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A ja też byłam na spacerku( 3 godzinnym)! ale nie mam fot bo aparat zostawiłam.. Maja cudna a o Poldku to już nie wspomnę.:loveu: Quote
figa33 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 śliczne zdjęcia !:lol: majusko ,ale ładna okolica ! i lasek i pola , psy szczęśliwe Quote
majuska Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 A mojego Poldusia to już nikt nie kocha:mad::shake:...nikt nie zapyta o mojego dziadzia nawet...spadło mi biedactwo na piątą stronę w subskrypcjach:mad::mad::shake::shake: Quote
rita60 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 majuska napisał(a):A mojego Poldusia to już nikt nie kocha:mad::shake:...nikt nie zapyta o mojego dziadzia nawet...spadło mi biedactwo na piątą stronę w subskrypcjach:mad::mad::shake::shake: Ojej:oops:piszesz na piata:shake:no to Polduś na pierwsza i pisz co tam u małego:razz: Quote
Andzike Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Hehe, ja chyba też się powanturuje u siebie, bo wszyscy się gdzieś rozeszli ;) To co słychać u Poldzia i reszty ekipy? :) Quote
majuska Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 No nareszcie ktoś zaglądnął...ale to za mało ciotek i wujków jeszcze:mad::mad: Jak przyjdzie więcej to może wstawimy jakieś rarytasy :razz: Quote
Recommended Posts