Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak na razie wszystko jest w porządku, dziadzio sie wybudził, leży opatulony w kołderkę i drzemie, zaglądałam mu w ząbki, ma piękny hollywoodzki biały uśmiech :) Jest na antybiotyku i lekach przeciwbólowych , do wieczora powinien się pozbierać i pójść na krótki spacerek podobno, od czasu do czasu mlaska jęzorem :)

Posted

Opinia taka sobie...bo z jednej strony zabieg poszedł gładko, Poldziu w dobrej formie na tą chwile jest, jednak guzy wyglądały na czerniakowe ( to tylko opinia taka na wygląd, nie potwierdzone badaniem ) więc bardzo możliwe kolejne przerzuty.....

Ale póki co dziadzio sie pozbierał w tempie ekspresowym, byliśmy na spacerku, usmiech jest od ucha do ucha, były biegi , skoki, po schodach zapylał jak z motorkiem, nikt by nie powiedziął, że psisko dzis miało operację, właśnie przed chwilką zjadł odrobinkę mokrej karmy, ale dziś na razie tyle jedzonka, jutro rano dopiero śniadanko. Jutro też idziemy na wizytę kontrolna, antybiotyk i lek przeciwbólowy ( oraz oddać kaganiec:diabloti: )

Posted

Andzike napisał(a):

Poldzio, dzielny facet z Ciebie :D :D :D

Najdzielniejszy dziad w całym Rzeszowie:loveu::loveu:
Wogóle po nim nie widać, że coś boli, dokucza...tylko żarcia poszukuje:p
Stary wrócił z delegacji i mówi, że chyba nawet odmłodniał po tej operacji:cool3:

Posted

majuska napisał(a):

Stary wrócił z delegacji i mówi, że chyba nawet odmłodniał po tej operacji:cool3:

to planuj już następną, a po którejś z kolei będzie młodzieniaszek...:diabloti: , taki Ibisz w psim wydaniu...

Posted

Witam z rana wszystkie ciotki i wujków, czuję się świetnie, wreszcie dostałem porządną michę żarcia i chciałem serdecznie podziękować wszystkim za trzymanie kciuków i ciepłe myśli:p:loveu:

Posted

Becia66 napisał(a):
od razu jest czym oddychać w mieszkaniu....:diabloti:

Oj tak:evil_lol:

Byliśmy dziś na kontroli, wszystko w porządku, oprócz tego, że dziś już w połowie drogi do weta zabrakło dziadkowi sił, żeby iść, umordowałam się z nim:mad:, za to wracał biegnąc :) Wet nie mógł się nadziwić jaki Poldziu jest pełen wigoru i energii :)

Posted

Becia66 napisał(a):
to planuj już następną, a po którejś z kolei będzie młodzieniaszek...:diabloti: , taki Ibisz w psim wydaniu...

Rozwaliłas mnie tym Ibiszem:laugh2_2:mizianko dla dzielnego Poldzia:loveu: