Becia66 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 to wszystko teraz właśnie........Trzymaj się Poldzio....:calus: Quote
majuska Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Nunuś mój kochany zasnął i został, o 17 mam się po niego zgłosić, będzie dobrze!!!!! Musi!!!! Quote
UBOCZE Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Trzymaj się, Poldziu! Musi być dobrze!!!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Becia66 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 majuska pojechała własnie odebrać Poldzia, pewnie niedługo cos napisze bo wie, że wszyscy tu sie denerwują i Poldziowi zdrówka życzą. Quote
majuska Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jak na razie wszystko jest w porządku, dziadzio sie wybudził, leży opatulony w kołderkę i drzemie, zaglądałam mu w ząbki, ma piękny hollywoodzki biały uśmiech :) Jest na antybiotyku i lekach przeciwbólowych , do wieczora powinien się pozbierać i pójść na krótki spacerek podobno, od czasu do czasu mlaska jęzorem :) Quote
rita60 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 :multi:dzielny chłopczyk jestes Poldziu:multi: Quote
figa33 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 dobrze ,ze już zabieg za Wami i jaka opinia weta ? Quote
majuska Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Opinia taka sobie...bo z jednej strony zabieg poszedł gładko, Poldziu w dobrej formie na tą chwile jest, jednak guzy wyglądały na czerniakowe ( to tylko opinia taka na wygląd, nie potwierdzone badaniem ) więc bardzo możliwe kolejne przerzuty..... Ale póki co dziadzio sie pozbierał w tempie ekspresowym, byliśmy na spacerku, usmiech jest od ucha do ucha, były biegi , skoki, po schodach zapylał jak z motorkiem, nikt by nie powiedziął, że psisko dzis miało operację, właśnie przed chwilką zjadł odrobinkę mokrej karmy, ale dziś na razie tyle jedzonka, jutro rano dopiero śniadanko. Jutro też idziemy na wizytę kontrolna, antybiotyk i lek przeciwbólowy ( oraz oddać kaganiec:diabloti: ) Quote
Andzike Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ufff.... Kamień z serca :) Poldzio, dzielny facet z Ciebie :D :D :D majuska:calus: Quote
majuska Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Andzike napisał(a): Poldzio, dzielny facet z Ciebie :D :D :D Najdzielniejszy dziad w całym Rzeszowie:loveu::loveu: Wogóle po nim nie widać, że coś boli, dokucza...tylko żarcia poszukuje:p Stary wrócił z delegacji i mówi, że chyba nawet odmłodniał po tej operacji:cool3: Quote
Becia66 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 majuska napisał(a): Stary wrócił z delegacji i mówi, że chyba nawet odmłodniał po tej operacji:cool3: to planuj już następną, a po którejś z kolei będzie młodzieniaszek...:diabloti: , taki Ibisz w psim wydaniu... Quote
majuska Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Witam z rana wszystkie ciotki i wujków, czuję się świetnie, wreszcie dostałem porządną michę żarcia i chciałem serdecznie podziękować wszystkim za trzymanie kciuków i ciepłe myśli:p:loveu: Quote
Andzike Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ale uśmiechnięty pychol :D :D :D Suuuuper !!! :) Quote
figa33 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Leoś minkę ma fajną ! ząbki wyczyszczone , to od razu lepiej obyło się bez usuwania jakiegoś ? Quote
Becia66 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 figa33 napisał(a): ząbki wyczyszczone od razu jest czym oddychać w mieszkaniu....:diabloti: Quote
figa33 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Becia66 napisał(a):od razu jest czym oddychać w mieszkaniu....:diabloti: acha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majuska Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Becia66 napisał(a):od razu jest czym oddychać w mieszkaniu....:diabloti: Oj tak:evil_lol: Byliśmy dziś na kontroli, wszystko w porządku, oprócz tego, że dziś już w połowie drogi do weta zabrakło dziadkowi sił, żeby iść, umordowałam się z nim:mad:, za to wracał biegnąc :) Wet nie mógł się nadziwić jaki Poldziu jest pełen wigoru i energii :) Quote
UBOCZE Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dzielny Poldzio! :lol::lol::lol: Bardzo cieszę się, że już ma to za sobą...:loveu: Quote
rita60 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Becia66 napisał(a):to planuj już następną, a po którejś z kolei będzie młodzieniaszek...:diabloti: , taki Ibisz w psim wydaniu... Rozwaliłas mnie tym Ibiszem:laugh2_2:mizianko dla dzielnego Poldzia:loveu: Quote
weronika1 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dzielny Poldzio i jego Pańcia, pozdrawiamy:lol: Quote
Recommended Posts