Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajne zdjęcia !
można powiedzieć z cyklu raz na wozie raz pod wozem , to znaczy raz na kocyku raz obok w zależności czy Śrubka bardzo potrzebuje na nim sobie poleżeć:evil_lol:

Posted

No starszne to były czasy...kocyka już nie ma ;)
Wrócił nasz stary dobry dywan sznurkowy, on tak łatwo nie daje się "zdemolować" :)
Wreszcie może się Poldziu powysypiać za wszystkie czasy, pełen luzik :)

i co wy na to?

Posted

Nie wyobrażam sobie moich zwierzy i dywanu...Natychmiast wtarły by w niego błoto, puściły pawia, poszły jeść na dywanie wyjątkowo tłusty i ociekający gnat z rosołu. Już nie wspomnę o tym, że podarłyby dywan na strzępy. Kiedyś w przypływie naiwności nabyłam maleńki dywanik łazienkowy, żeby nie wyłazić z wanny na płytki. York póki żył tylko patrzył, żeby się do łazienki wedrzeć i nalać na dywanik. Dywanik został schowany. Kiedy zabrakło yorka dywanik chwilowo wrócił do łask, ale na krótko. Kicia uznała, że to świetny drapak i zajęła się nim tak intensywnie, że podarła na strzępy.

Posted

Sonia Kangur napisał(a):
troche na siłę mnie tu wciągnięto,jakoś wolałam pozycję obserwatora-sympatyka,ale jak już się stało,to w sumie się cieszę i wszystkich witam serdecznie

Witamy Panią Matkę z wielkim szacunkiem i serdecznie pozdrawiamy......:hand:
Mamy nadzieję że to nie będzie wielki przymus i nieprzyjemność tylko miłe i owocne w przypadki spędzanie czasu wśród równie zakręconych.

Posted

Witamy serdecznie Panią Matkę :)

Dywanikowe zdjęcia Poldusia - rewelacja - ja mam w całym domu panele i tylko dwa male dywaniku w pokoju i w sypialni - obydwa chowam jak przychodzą "nowe" psy, bo Nelka jest jedynym psem, który na dywanik w pokoju nie nalał... Pozostałe chyba uważają, że to jakiś rodzaj inicjacji - na dywanik należy nalać i tyle.
Dywanik nie raz byl prany, ale psom to nie przeszkadza ;)

Posted

dywanik musiałam swego czasu zwinąć ( a z taka pieczołowitościa go wybierałam, biegałam po sklepach, szukałam...:placz:) gdyz Poldziu regularnie mi go zasrywał, nigdzie indziej tylko na dywanik, no i czyść sobie potem taki dywan sznurkowy....odkąd przystopował z koopskami zastanawiałam się czy nie przywrócić dywaniku, w końcu walki o kocyk przesądziły sprawę :) Dywan wrócił :)

Posted

Mieliśmy wczoraj gości, bezapelacyjnie wielką gwiazdą imprezy była Śruba, chyba nie było rąk których nie wykorzystałaby na mizianie i "chamską zabawę ", ale Poldziu też urzędował do późna i dziś mój dziadzio spał aż do 9 w pełnym słońcu:multi: az sie przestraszyłam czy mu co nie jest jak to zobaczyłam:roll:..ale zdrów jak ryba, były biegi i radosne skoki na spacerku :) Piękna dziś pogoda u nas, trzeba będzie im jakąś dłuższą wycieczkę dziś zafundować :)

Posted

Ponieważ na wątku Nelsona dopatrzyłam się zrzędzenia, ze nikt nie zagląda do Poldzia to zaglądam, jednocześnie strzelając focha, bo u Łucji to już nikt nie bywa....:eviltong:

Już wiem, co ma Poldek wspólnego ze Skutkiem - te idealnie okrągłe oczka w ciemnych oprawkach.

Posted

Na pewno ma, ale cóż z tego...
Majuska, pocieszę Cię: w pieprzonym Niu Jorku jak chcesz odrobaczyć swoje zwierza, to musisz umówić wizytę i zapłacić po 70 dolców za oględziny. I dopiero wtedy możesz kupić tabletki. Fajnie, co?
I wcale tego nie piszę, żeby pzypomnieć Aśce, że obiecała mi wysłać robale...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Na pewno ma, ale cóż z tego...
Majuska, pocieszę Cię: w pieprzonym Niu Jorku jak chcesz odrobaczyć swoje zwierza, to musisz umówić wizytę i zapłacić po 70 dolców za oględziny. I dopiero wtedy możesz kupić tabletki. Fajnie, co?
I wcale tego nie piszę, żeby pzypomnieć Aśce, że obiecała mi wysłać robale...

Pamiętam o Twoich robalach, psiakrew!!!!