Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga i Eto napisał(a):
kolejny biedak :-( biedna Gonia wysiądzie kiedyś nerwowo .. z jednej strony Pixie z drugiej tej biedactwo

ja dopiero teraz przejrzałam wątek Pixie i aż mi głupio, że zawracałam Goni głowę na pw :oops::shake: wszędzie same nieszczęścia :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja dopiero teraz przejrzałam wątek Pixie i aż mi głupio, że zawracałam Goni głowę na pw :oops::shake: wszędzie same nieszczęścia :placz:
Wali się ostatnio, to prawda, ale nie można tego biedaka zostawić tam w tym stanie. Już nad tym myślę. Spróbuję go jutro, najdalej w czwartek wyciągnąć, jeśli obiecacie wsparcie, i nie myślę tu o finansowym, bo z pomocą aniołów w ludzkiej skórze, pewnie i ten problem da się rozwiązać. Chodzi o pomoc w transportach, w odwiedzaniu psiaka w klinice itp, bo siłą rzeczy, przy Pixie, ja się nie rozdwoję....

Posted

GoniaP napisał(a):
Wali się ostatnio, to prawda, ale nie można tego biedaka zostawić tam w tym stanie. Już nad tym myślę. Spróbuję go jutro, najdalej w czwartek wyciągnąć, jeśli obiecacie wsparcie, i nie myślę tu o finansowym, bo z pomocą aniołów w ludzkiej skórze, pewnie i ten problem da się rozwiązać. Chodzi o pomoc w transportach, w odwiedzaniu psiaka w klinice itp, bo siłą rzeczy, przy Pixie, ja się nie rozdwoję....

Jednak jak chcesz wytłumaczyć w schronisku, skąd masz informacje o tym psie?
Czy masz na myśli klinikę na Mieszka?

Posted

Weronia napisał(a):
Poznań się melduje!
ja mogę pomóc przy transporcie itd. Mogę też załatwic baaardzo taniego weta.

Myślę,że wet musi być przede wszystkim dobry, choć koszty na pewno też mają znaczenie ;-).

Posted

MonikaP napisał(a):
Jednak jak chcesz wytłumaczyć w schronisku, skąd masz informacje o tym psie?
Czy masz na myśli klinikę na Mieszka?

a może mozna po prostu wejsc do szpitalika i tego psa zobaczyć???
po czym stwierdzić że na niego padło.. i go brać:)

Boooze.. tylko nie na Mieszka:shake:

Posted

MonikaP napisał(a):
Myślę,że wet musi być przede wszystkim dobry, choć koszty na pewno też mają znaczenie ;-).

o to się Monisia nie martw, konowała bym nie proponowała;)

Posted

Weronia napisał(a):
a może mozna po prostu wejsc do szpitalika i tego psa zobaczyć???
po czym stwierdzić że na niego padło.. i go brać:)

Boooze.. tylko nie na Mieszka:shake:

Nie, nie można. To jest miejsce niedostępne dla odwiedzających.

Posted

Byle tego biedaka wyciągnąć. Nie wierzę, by miało pójść gorzej (od strony finansowej przynajmniej) niż z Pixie. Jeśli tylko trafi się taki dom tymczasowy, jak wspomnianej suni, mam tu na myśli rozbujanie wątku sprawozdaniami z piesia, fotkami itd., które da się wstawiać m.in. do aukcji to...jestem dobrej myśli.