malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ja wysłałam pw do Goni - może Ona pomoże skoro wie jak zadziałać z tym schronisku Quote
andzia69 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 można by powiedziec, ze szuka sie swojego psa i okreslić, ze pudlowaty, starszy, czarny, tylko trzeba by wiedzieć mniej więcej ile on siedzi w schronie.... sama nie wiem:shake: Quote
jolap. Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Przydałby się antybiotyk dopyszcznie i doocznie. Quote
Aga i Eto Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 kolejny biedak :-( biedna Gonia wysiądzie kiedyś nerwowo .. z jednej strony Pixie z drugiej tej biedactwo Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Aga i Eto napisał(a):kolejny biedak :-( biedna Gonia wysiądzie kiedyś nerwowo .. z jednej strony Pixie z drugiej tej biedactwo ja dopiero teraz przejrzałam wątek Pixie i aż mi głupio, że zawracałam Goni głowę na pw :oops::shake: wszędzie same nieszczęścia :placz: Quote
ab-agnieszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Boze zlituj sie nad nimi. Straszne!!!! Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Paulino, emocje przykuły nas do jego oczek ale do tzw. szpitalika trafił po pogryzieniu. Jakie ma obrażenia? Quote
GoniaP Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 malawaszka napisał(a):ja dopiero teraz przejrzałam wątek Pixie i aż mi głupio, że zawracałam Goni głowę na pw :oops::shake: wszędzie same nieszczęścia :placz: Wali się ostatnio, to prawda, ale nie można tego biedaka zostawić tam w tym stanie. Już nad tym myślę. Spróbuję go jutro, najdalej w czwartek wyciągnąć, jeśli obiecacie wsparcie, i nie myślę tu o finansowym, bo z pomocą aniołów w ludzkiej skórze, pewnie i ten problem da się rozwiązać. Chodzi o pomoc w transportach, w odwiedzaniu psiaka w klinice itp, bo siłą rzeczy, przy Pixie, ja się nie rozdwoję.... Quote
MonikaP Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 GoniaP napisał(a):Wali się ostatnio, to prawda, ale nie można tego biedaka zostawić tam w tym stanie. Już nad tym myślę. Spróbuję go jutro, najdalej w czwartek wyciągnąć, jeśli obiecacie wsparcie, i nie myślę tu o finansowym, bo z pomocą aniołów w ludzkiej skórze, pewnie i ten problem da się rozwiązać. Chodzi o pomoc w transportach, w odwiedzaniu psiaka w klinice itp, bo siłą rzeczy, przy Pixie, ja się nie rozdwoję.... Jednak jak chcesz wytłumaczyć w schronisku, skąd masz informacje o tym psie? Czy masz na myśli klinikę na Mieszka? Quote
Weronia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Poznań się melduje! ja mogę pomóc przy transporcie itd. Mogę też załatwic baaardzo taniego weta. Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ja zrobię allegro cegiełkowe i ogłoszenia - tylko proszę pomóżcie Poznanianki kochane!!! Kto pomoże finansowo i na miejscu - proszę pomóżmy temu psiakowi razem! Quote
MonikaP Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Weronia napisał(a):Poznań się melduje! ja mogę pomóc przy transporcie itd. Mogę też załatwic baaardzo taniego weta. Myślę,że wet musi być przede wszystkim dobry, choć koszty na pewno też mają znaczenie ;-). Quote
Weronia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 MonikaP napisał(a):Jednak jak chcesz wytłumaczyć w schronisku, skąd masz informacje o tym psie? Czy masz na myśli klinikę na Mieszka? a może mozna po prostu wejsc do szpitalika i tego psa zobaczyć??? po czym stwierdzić że na niego padło.. i go brać:) Boooze.. tylko nie na Mieszka:shake: Quote
Weronia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 MonikaP napisał(a):Myślę,że wet musi być przede wszystkim dobry, choć koszty na pewno też mają znaczenie ;-). o to się Monisia nie martw, konowała bym nie proponowała;) Quote
MonikaP Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Weronia napisał(a):a może mozna po prostu wejsc do szpitalika i tego psa zobaczyć??? po czym stwierdzić że na niego padło.. i go brać:) Boooze.. tylko nie na Mieszka:shake: Nie, nie można. To jest miejsce niedostępne dla odwiedzających. Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Słuchajcie - jakiej wielkości jest psiak? Jakie ma obrażenia po pogryzieniu? Transport oczywiście jest ;) Quote
Weronia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 MonikaP napisał(a):Nie, nie można. To jest miejsce niedostępne dla odwiedzających. hmm.. ja nie raz i nie dwa wchodziłam do szpitalika.. Quote
MonikaP Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Weronia napisał(a):hmm.. ja nie raz i nie dwa wchodziłam do szpitalika.. Bo wchodziłaś jako TOZ, a nie jako zwykły śmiertelnik ;-). Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Serce Rośnie że tu jesteście :Rose: Quote
Weronia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 MonikaP napisał(a):Bo wchodziłaś jako TOZ, a nie jako zwykły śmiertelnik ;-). no to się wejdzie jeszcze raz jak potrzeba! Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Byle tego biedaka wyciągnąć. Nie wierzę, by miało pójść gorzej (od strony finansowej przynajmniej) niż z Pixie. Jeśli tylko trafi się taki dom tymczasowy, jak wspomnianej suni, mam tu na myśli rozbujanie wątku sprawozdaniami z piesia, fotkami itd., które da się wstawiać m.in. do aukcji to...jestem dobrej myśli. Quote
Weronia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 majqa napisał(a):Weronia piszę Ci PW. Odbierz zaraz. odpisałam :) Quote
Recommended Posts