Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Gonia prześlij mi nr konta - przeleję Ci te 20 zł - to naprawdę szczyt, żeby brali opłatę za "adopcję" psa w stanie agonalnym :shake:

Daj spokój, już jestem bankrutem, więc 20zł w tę, czy w tamtą nie gra roli ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
ale koniecznie daj znać jak będzie jakis rachunek w lecznicy do zapłacenia! My bankruci musimy się razem trzymać!

no, jestem w klubie :diabloti:.

niech się dranie udławią tą dwudziestka, niech kupia za nią u rosjan wódke skażoną i oślepną od niej. zjadliwa dziś jestem i musiałam sobie z rana pofolgować.

Posted

Na pewnym forum na naszej klasie o obronie praw zwierząt czy coś takiego jak dziewczyna powiedziała,że takich co np. tego szczeniaka husky skatowali to by chciała żeby takich jakiś kryminalisttów w cienmnym zaułku(sorki za bląd jakby co,ale nie moge rozkminić tego słowa.:evil_lol: ) spotkali i żeby się z nim stało to co z tym szczeniakiem...to ludzie wielce oburzeni,że skoro walczą o takie prawa to mogliby chociąz troche godnosci i kultury okazać.:roll: No poprostu żal.

Posted

ale wiadomo, że takie rzeczy się mówi jak się jest wściekłym
a jak tu nie być???

ale życzyć tak komuś, a być zdolnym do katowania bezbronnego zwierzęcia i śmiania się... to sory, kolosalna różnica

godność?
ludzka rzecz złorzeczyć
ale nieludzka zabić

takie odwracanie kota ogonem to mogliby sobie darować

• 3 weeks later...
  • 1 month later...