malawaszka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Gonia prześlij mi nr konta - przeleję Ci te 20 zł - to naprawdę szczyt, żeby brali opłatę za "adopcję" psa w stanie agonalnym :shake: Quote
GoniaP Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 malawaszka napisał(a):Gonia prześlij mi nr konta - przeleję Ci te 20 zł - to naprawdę szczyt, żeby brali opłatę za "adopcję" psa w stanie agonalnym :shake: Daj spokój, już jestem bankrutem, więc 20zł w tę, czy w tamtą nie gra roli ;) Quote
malawaszka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ale koniecznie daj znać jak będzie jakis rachunek w lecznicy do zapłacenia! My bankruci musimy się razem trzymać! Quote
Paulina87 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Ja może nie mam wiele, ale też coś przeleję. Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 malawaszka napisał(a):ale koniecznie daj znać jak będzie jakis rachunek w lecznicy do zapłacenia! My bankruci musimy się razem trzymać! no, jestem w klubie :diabloti:. niech się dranie udławią tą dwudziestka, niech kupia za nią u rosjan wódke skażoną i oślepną od niej. zjadliwa dziś jestem i musiałam sobie z rana pofolgować. Quote
polciuaa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Na pewnym forum na naszej klasie o obronie praw zwierząt czy coś takiego jak dziewczyna powiedziała,że takich co np. tego szczeniaka husky skatowali to by chciała żeby takich jakiś kryminalisttów w cienmnym zaułku(sorki za bląd jakby co,ale nie moge rozkminić tego słowa.:evil_lol: ) spotkali i żeby się z nim stało to co z tym szczeniakiem...to ludzie wielce oburzeni,że skoro walczą o takie prawa to mogliby chociąz troche godnosci i kultury okazać.:roll: No poprostu żal. Quote
BajkaB Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 A ja powtórzę ulubione życzenie mojej koleżanki,,Oby ich dopadła banda zboczonych Chińczyków,,:angryy::angryy::angryy: Quote
mru Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ale wiadomo, że takie rzeczy się mówi jak się jest wściekłym a jak tu nie być??? ale życzyć tak komuś, a być zdolnym do katowania bezbronnego zwierzęcia i śmiania się... to sory, kolosalna różnica godność? ludzka rzecz złorzeczyć ale nieludzka zabić takie odwracanie kota ogonem to mogliby sobie darować Quote
GoniaP Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nie mogę przestać o Tobie myśleć piesku :-( Quote
malawaszka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 nie działa link :placz: ja też pamiętam ['] :-( Quote
GoniaP Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A teraz? http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Pepper?a . Quote
malawaszka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 też nie :placz: wyskakuje błąd 404 not found weszłam w Twój album Bolojuto i tam też nie znalazłam albumu Pepper :shake: Quote
GoniaP Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ostatnia próba: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Pepper100908# . Quote
malawaszka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 buuuuuuu kochana, biedna psina :-(:-(:-( Quote
Agata,Sonia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Brak slow...:placz::placz: Odpoczywaj w spokoju Pepperku:-(:-( Quote
Recommended Posts